با سلام.بعد از مدتها اومدم خیلییی خوشحالم...:) عزیزای من لطفا یه نگا بندازینو نظرتونو بدین. ممنونم
rohnaz Well-Known Member May 14, 2011 #1 با سلام.بعد از مدتها اومدم خیلییی خوشحالم... عزیزای من لطفا یه نگا بندازینو نظرتونو بدین. ممنونم پیوست ها 4.jpg 76.4 کیلوبایت · بازدیدها: 63 آخرین ویرایش: May 14, 2011
PrinceofCs Well-Known Member May 14, 2011 #3 تایپو آفاق گاز زیاد جالب نشده! و خوانا نیست ! رنگبندی هم یه تغیراتی بدی بد نیست
MOSTAFA کاربر فعال May 14, 2011 #4 روی تایپوی رفاه گاز بیشتر کار کن، یکم کار شلوغ شده، میتونستی ساده تر و شیک تر کار کنی موفقیتـ
Tsobh.com Well-Known Member May 14, 2011 #5 قشنگه فقط به نظرم فونتاش یک بزرگه یه سوال کارت "سلیفون مات" همان سلفون ماته؟
rohnaz Well-Known Member May 15, 2011 #7 Tsobh.com گفت: قشنگه فقط به نظرم فونتاش یک بزرگه یه سوال کارت "سلیفون مات" همان سلفون ماته؟ کلیک کنید تا باز شود... آره دیگه. من واسه مشتری نوشتم تا روشن شه لاتینشم Matte Cover هستش همراهی میکنمت نه تو چاپ خوب میشه
Tsobh.com گفت: قشنگه فقط به نظرم فونتاش یک بزرگه یه سوال کارت "سلیفون مات" همان سلفون ماته؟ کلیک کنید تا باز شود... آره دیگه. من واسه مشتری نوشتم تا روشن شه لاتینشم Matte Cover هستش همراهی میکنمت نه تو چاپ خوب میشه
Tsobh.com Well-Known Member May 15, 2011 #8 حيف كاش اين همه زحمت كشيده بودي حداقل pvc يي چيزي بود انقدر حيفم مياد طرح خوب كار كني مشتري بياد بگه آقا مي شه برام از همون 4500 توماني بزني ( منظورشون كارت ويزيت گلاسه يك رو با سلفون براق روي كاغذ 250 گرم )
حيف كاش اين همه زحمت كشيده بودي حداقل pvc يي چيزي بود انقدر حيفم مياد طرح خوب كار كني مشتري بياد بگه آقا مي شه برام از همون 4500 توماني بزني ( منظورشون كارت ويزيت گلاسه يك رو با سلفون براق روي كاغذ 250 گرم )
Mj Well-Known Member May 15, 2011 #10 کار خوبی شده ولی راستش خیلی جذاب نیست... رنگ بندی خیلی سردی داره موفق باشی
Saeed Well-Known Member May 16, 2011 #12 اگه یه المانی از گاز تو کار استفاده میکردی + رنگ های گرم ، میتونست کار بهتری بشه ! در کل خیلی بهتر میشه که متناسب با موضوع کارت از رنگ بندی و المان های مرتبط استفاده کنیم :دی موفق باشید ... سپاس
اگه یه المانی از گاز تو کار استفاده میکردی + رنگ های گرم ، میتونست کار بهتری بشه ! در کل خیلی بهتر میشه که متناسب با موضوع کارت از رنگ بندی و المان های مرتبط استفاده کنیم :دی موفق باشید ... سپاس
sh1 graphic Well-Known Member May 18, 2011 #13 خوشکله، یه کم شلوغه، چیزی نداره تو چش بخوره ولی کلا زیباست