rapidbaz.com چقدر هزینه داره ؟

n4r30s

New Member
سلام

میخواستم بدونم که راه اندازی وب سایتی مثل رپید باز چقدر هزینه داره ؟ اگه اطلاع دقیق دارید لطفا مواردی که لازم هست رو بفرمایید . مثلا

1- اکانت از سایتهایی که داره سرویس میده مثل رپید شیر لازم داره ؟ خب احتمالا داره ولی چه جور اکانتی میگیره که بهش گیر نمیدن ؟
2- چند تا سرور نیاز داره اگر استفاده کننده ها تقریبا در حد الان رپید باز باشن ؟

3- مدیریت همچین چیزی از پس کسی که تجربه خیلی زیادی نداره بر میاد یا باید یکی رو استخدام کنم واسه این کار ؟

لطفا هر برآوردی که دارید رو بعنوان راهنمایی بفرمایید
تشکر میکنم

E-Boy

کاربر فعال انجمن طراحی وب سایت
سلام

میخواستم بدونم که راه اندازی وب سایتی مثل رپید باز چقدر هزینه داره ؟ اگه اطلاع دقیق دارید لطفا مواردی که لازم هست رو بفرمایید . مثلا

1- اکانت از سایتهایی که داره سرویس میده مثل رپید شیر لازم داره ؟ خب احتمالا داره ولی چه جور اکانتی میگیره که بهش گیر نمیدن ؟
2- چند تا سرور نیاز داره اگر استفاده کننده ها تقریبا در حد الان رپید باز باشن ؟

3- مدیریت همچین چیزی از پس کسی که تجربه خیلی زیادی نداره بر میاد یا باید یکی رو استخدام کنم واسه این کار ؟

لطفا هر برآوردی که دارید رو بعنوان راهنمایی بفرمایید
تشکر میکنم

سلام دوست عزیز .
هزنه رو نمیشه دقیق تعیین کرد ولی به بقیه سوال هاتون تا جایی که می دونم جواب می دم .

1 - بله . اکانت هایی که گرفته محدودیت دانلود ندارند و فقط محدود دیت زمانی دارن .
2 - الآن رپید باز فکر کنم با توجه به اطلاعاتی که من دارم حدود 80 تا سرور داره که تقریبا 250 ترابایت هارد دارند .
3 - نه . یک نفر هم از پس این کار بر نمی یاد حداقل باید 5 نفر به طور شبانه روز سرور ها رو مانیتور کنند .

سوالی بود در خدمتم .
موفق باشید .

n4r30s

New Member
ممنون از راهنماییتون .

اگر حدودا هم بتونید تخمین بزنید ممنون میشم بگید مثلا چقدر واسه خرید اکانت از سایتهای مختلف که سرویس بدیم و هر سرور تقریبا چقدر هزینه می بره . چون من میخوام حداقل یکسال رو کاملا مجانی ارایه کنم میخوام بدونم چقدر هزینه بر میداره که صرفه اقتصادی بعدش رو بتونم حدودا بررسی کنم .

E-Boy

سلام دوست عزیز .
اگر که مثلا بخواید از یه دیتاسنتر که مشکلی با کپی رایت نداشته باشه سرور تهیه کنید من ورلد استریم رو پیشنهاد می کنم .
اینم آدرس وب سایت ورلد استریم :

کد:
http://www.worldstream.nl

این یه دیتا سنتر هلندی هست که من تعریفش رو زیاد شنیدم .
اما برای راه انداختن یه سایت مثل رپید باز برای شروع فقط به یک سرور نیاز هست .
امکانات سرور مورد نیاز رو هم در زیر می نویسم :

کد:
CPU : Intel Xeon Series 4400
RAM : 4096 MB
HDD : 5000 GB - 7.200 RPM
BW : 10 TB ( Per Month )

قیمت این سرور حدود 600 دلار در ماه هست که البته به یه نفر هم برای مانیتور کردن سرور نیاز دارید که اون هم ماهی 200 دلار رو میگیره و یا شایدم بیشتر .
سالی 80 دلار هم فقط برای خرید اکانت رپید شیر نیاز دارید .
برای نوشتن یه سیستم مدیریت محتوا سایت هم که مثلا مثل رپید باز باشه یه 800 تومانی باید هزینه کنید .
در هر صورت اگر که خواستین همچین کاری رو شروع کنید روی ما هم حساب کنید .
منم از این کار ها خوشم میاد .
موفق باشید .

n4r30s

New Member
این تعداد سروری که میگید رپیدباز داره قطعا اشتباهه یا اینکه سرورهاش خیلی ضعیف تر از اینی هستن که میگید . که اینم منطقی نیست پس تعداد سرورهاش خیلی خیلی کمتر از اینا باید باشه چون 80 تا خیلی هستش . ضمنا من در حال حاضر 3 تا پروژه دارم که یکیش چیزی شبیه رپیدباز هستش و دو تای دیگه هم پروژه های بزرگی هستند . من ایران زندگی نمیکنم و یه تیم 3 نفره هستیم که میخوام چند تا پروژه بزرگ رو راه بندازیم هزینه های لازم رو هم حاضریم انجام بدیم به شرطی که بزرگ ظاهر بشیم نه اینکه کوچیک شروع کنیم و یواش یواش بزرگ بشیم . که البته اینم تکنیکهایی داره . و قطعا نیاز به چند نفر که در این زمینه تخصص داشته باشن و فول تایم بتونن کار کنن و ضمنا حتما قابل اعتماد باشن داریم . که خوشحال میشیم در خدمت شما هم باشیم .

در مورد سرورها هم به نظرم خیلی کمتر از اینه و بعید میدونم که رپیدباز اینقدر کلاینت داشته باشه . در مورد سایتهای مشابه رپیدشیر هم فکر نمیکنم که یک اکانت 80 دلاری بخری و بتونی این همه پهنای باند اونا رو مصرف کنی و هیچی نگن شایدم اینطوری باشه . چون خب اینطوری مثلا حتی در مقیاس کوچیکتر هم آدم یه اکانت میخره مثلا بعد یه اسکریپت می زاره و فرض کن 20 نفر همزمان میتونن با یه سرور کوچیک استفاده کنن ازش .

رپیدباز هم نهایتا ماهی چندهزار دلار هزینه اش باشه بعیده که بیشتر باشه .

این پروژه اول هست . پروژه دوم یه چیزی شبیه یوتیوب که البته متفاوت از نظر ویدیوها که ویدیوهای کاربردی و آموزشی هستن و البته دسته بندی شده برای شروع هم خیلی ویدیو داریم که باید بدیم فارسی بشه و صداگذاری کنن که برای شروع مثلا حداقل 10-20 هزار ویدیو کوتاه داشته باشیم بعد استارت بخوره

پروژه سوم هم فعلا بین دو سه تا مورد داریم بحث میکنیم ببینیم به چه نتیجه ای می رسیم . احتمالا بین یک هاستینگ بزرگ که همه چی نامحدود و مجانی هست یا یک فروم بزرگ هستش یا ... که فعلا داریم فکر میکنیم روش .

n4r30s

New Member
یک سرور وی پی ان با 10 هزار تا اکانت چه مشخصاتی حدودا باید داشته باشه که جواب بده ؟

E-Boy

سلام دوست عزیز .
به احتمال زیاد حرف های شما صحیح می باشد و فکر کنم یه 5 تا سرور بیشتر نداشته باشند .
رپید باز سرور های خودش رو از یه شرکت آمریکایی که معروف هم نیست می گیره .
برای شما مهم نیست که رپید باز چند تا سرور داره .
برای شروع یک سرور هم کافی هست .
البته یه سرور مثل همون سروری که به شما پیشنهاد کردم .
پروژه دوم شما به نظر من جالب تر هست و می تونه کمک های زیادی به کاربران ایرانی و شایدم دیگر کشور ها بکنه .
موفق باشید .

جدیدترین ارسال ها

بالا