R.z . Digi Painting || دومین آپدیت مجید آنلاینی م

mohsen_online_007

Active Member

1856d0f171e4c40bac845ec08e49bb10-d3h5sut.jpg

با سلام
این دومین کاری هست که من در مجید آنلاین قرار می دهم ..
که امیدوارم خوشتون بیآد و دوست داشته باشید
و اما توضیحات :
95% کار ذهنی ـه،
مدت زمان کار حدود یکماهـه ..
که شرایطی مثل حساسیت آب و هوایی، درس، مشکلات نرم افزاری و .. در مدت زمانش بی تاثیر نبوده
و برای هر قسمت از عکس، فیلم، موزیک ویدئو و.. کمک گرفته تا بتوانم حالت و بعضی جزئیات رو درست اجرا کنم
چندین مدل لباس رو تا مرحله فاینال کشیدم ولی به دلم نشست و از نو طراحی کردم، ..
حدود سه بار بروی پوست و چندین بار بروی موها و اجزای صورت کار کردم که شاید برای کسی که اینهارو نخواند عادی باشه، ولی برای خودم ارزشمنده..
ارزشش هم این هست که کل کار و من با یک براش داینامیک زدم، و این باعث میشد که پوست صافی خودش رو از دست بده و در برخی جاها نشه ظرافت به خرج داد ( تقریباً مثل تابلوهای رنگ روغنی که با قلم تیکه تیکه رنگ می زنند و این باعث میشه تا فقط از دور زیبا به نظر بیآد)، از طرفی این کار و برای کسی طراحی می کردم که پیش خودم می گفتم شاید برای اون، این ها مهم نباشه به همین دلیل یکم با خودم کلنجار می رفتم ( چون خودم دوست داشتم فقط با همون یک براش کار و تموم کنم) تا اینکه راضی شدم بعضی جاهارو با یک براش دیگه کار کنم و این باعث شد بتوانم جزئیات رو در برخی قسمت ها بهتر نمایش بدم ,
بار سومی هم که روی پوست کار کردم به نورپردازی مربوط میشد، تغییرات زاویه نور و از این حرف ها !
از این ها که بگذریم،..
کار کردن در سایز B5 اون هم در 300 Dpi مشکلات خواص خودش رو داشت که هرچی قلم میزدم تموم نمیشد ! وسعت کار خیلی زیاد بود !! و هر اشتباه ساعت ها وقتم رو میگرفت
ولی هر چی که بود تموم شد رفت !
و من اینبار، اولین جایی که دوست داشتم این کارم و به نمایش بگذارم مجید آنلاین بود..
تا از انتقادات و پیشنهاداتتون استفاده کنم، ..
:)
:: کلیک برای دیدن اولین کاری که در mo قرار دادم

پیوست ها

• Untitfhled-1.jpg
    Untitfhled-1.jpg
    304.6 کیلوبایت · بازدیدها: 7

tarhe8

Well-Known Member
تبریک میگم کار خوبی شده
گوشه چشم که فوق العاده شده ،خیلی خوب درآوردی
خسته نباشی :rose:

main

Well-Known Member
بسیار عالی شدهـ دوست من تبریک میگم.
فقط یکم رو موها بیشتر کار میکردی دیگه شاهکار میشد.
موفق باشی:paint:

Mandana

Active Member
بهبه آقا محسن خودمون:rose: خیلی قشنگ و ظریف شده و با توجه به جزئیاتی که گفتی به نظرم عالی ئه.منتها بازم شدت سایه ها کمه به نظرم.مخصوصن داخل چشم ها که معمولن انعکاس مژه ها توش میافته.اما در کل کار زیبایی شده رنگ گذاریشو خیلی دوس دارم
موفق باشی:rose:

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
به به محسن آقا
احبال شما ؟
خيلي خجمل شده
اگر روي مژه ها و ابروها بيشتر كار ميكرديد به نظرم بهتر ميشد يكمي كم رنگه به نظر من( با توجه به رنگ موها)
در كل بسيار دوستش دارم تبريك ميگم

Saeed

Well-Known Member

کار زیبایی شده ، تبریک میگم دوست عزیز ! تو نگاه اول یه لحظه فکر کردم که ایشون یه مرد هستن !!

فکر کنم بخاطر پوستش باشه !! اگه یمقداری لطیف تر بشه بهتر میشه :دی

موفق باشی ...

سپاس

rayka

Well-Known Member
تبریک میگم کار بسیار زیبایی هست فقط یکم پوستش اون حس لطافت و ظرافت پوست زنانه رو انتقال نمیده یکمی روی پوستش کار کنید نور الی نور میشه

OSX

Member
به نظرم کلیات بیشتر از جزئیات اهمیت داره در نتیجه یکم رو سایه ها بیشتر کار کن مخصوصا زیر بغلش
در کل زیباست تبریک میگم:rose:

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
کار خیلی قشنیگی شده ، لذت بردیم.....

در مورد مژه ها با دوستان موافقم

موفق و پیروز باشید :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا