mohsen_online_007
Active Member

این دومین کاری هست که من در مجید آنلاین قرار می دهم ..
که امیدوارم خوشتون بیآد و دوست داشته باشید
و اما توضیحات :
95% کار ذهنی ـه،
مدت زمان کار حدود یکماهـه ..
که شرایطی مثل حساسیت آب و هوایی، درس، مشکلات نرم افزاری و .. در مدت زمانش بی تاثیر نبوده
و برای هر قسمت از عکس، فیلم، موزیک ویدئو و.. کمک گرفته تا بتوانم حالت و بعضی جزئیات رو درست اجرا کنم
چندین مدل لباس رو تا مرحله فاینال کشیدم ولی به دلم نشست و از نو طراحی کردم، ..
حدود سه بار بروی پوست و چندین بار بروی موها و اجزای صورت کار کردم که شاید برای کسی که اینهارو نخواند عادی باشه، ولی برای خودم ارزشمنده..
ارزشش هم این هست که کل کار و من با یک براش داینامیک زدم، و این باعث میشد که پوست صافی خودش رو از دست بده و در برخی جاها نشه ظرافت به خرج داد ( تقریباً مثل تابلوهای رنگ روغنی که با قلم تیکه تیکه رنگ می زنند و این باعث میشه تا فقط از دور زیبا به نظر بیآد)، از طرفی این کار و برای کسی طراحی می کردم که پیش خودم می گفتم شاید برای اون، این ها مهم نباشه به همین دلیل یکم با خودم کلنجار می رفتم ( چون خودم دوست داشتم فقط با همون یک براش کار و تموم کنم) تا اینکه راضی شدم بعضی جاهارو با یک براش دیگه کار کنم و این باعث شد بتوانم جزئیات رو در برخی قسمت ها بهتر نمایش بدم ,
بار سومی هم که روی پوست کار کردم به نورپردازی مربوط میشد، تغییرات زاویه نور و از این حرف ها !
از این ها که بگذریم،..
کار کردن در سایز B5 اون هم در 300 Dpi مشکلات خواص خودش رو داشت که هرچی قلم میزدم تموم نمیشد ! وسعت کار خیلی زیاد بود !! و هر اشتباه ساعت ها وقتم رو میگرفت
ولی هر چی که بود تموم شد رفت !
و من اینبار، اولین جایی که دوست داشتم این کارم و به نمایش بگذارم مجید آنلاین بود..
تا از انتقادات و پیشنهاداتتون استفاده کنم، ..
:: کلیک برای دیدن اولین کاری که در mo قرار دادم