Queen Of Inks

MOSTAFA

کاربر فعال
سلام به همه دوستان عزیز
:)

مدتی بود که طرح اولیه این کار جز پروژه های نیمه کاره
روی دسکتاپ بود تا این که بلاخره روش کار کردم و تموم
شد :دی زمان کار رو دقیقا نمیدونم چون به شکل پیوسته
روش کار نکردم اما کلا توی 2 روز تموم شد که البته بیشتر
وقتم صرف پیدا کردن چند تا عکس شد. کل کار توسط
فتوشاپ CS5 طراحی شده و سایز اصلی طرح 5906x4429
با رزولوشن 300dpi است و شامل بیش از 200 لایه ی
Visible (آشکار) میباشد. من دو نسخه کم حجم 600 و
300 کیلوبایتی به همراه 5 Preview از طرح اصلی براتون
قرار دادم تا جزئیات کار رو بهتر مشاهده کنید از لحاظ مفهومی
یک طرح فانتزی-مفهومی هست که البته جز کارهایی هم
محسوب میشه که از نماد و تضاد بصری نسبتا زیاد استفاده کردم.

امیدوارم از این کار خوشتون بیاد و با نظرات و انتقادات سازندتون منو همراهی کنید

GOOD LUCK
:rose:

پیوست ها

• Queen-Of-Inks.jpg
    Queen-Of-Inks.jpg
    647.2 کیلوبایت · بازدیدها: 63
  • Queen-Of-Inks2.jpg
    Queen-Of-Inks2.jpg
    346.1 کیلوبایت · بازدیدها: 60

specter-1369

Active Member
نایـــــــــــــس ، از لحاظ بصری خیلی گیرا و جذاب بود ، دوس داشتم 5 دقیقه همینجور بهش زل بزنم
مثل همیشه عالی

sh1 graphic

Well-Known Member
خسته نباشی مصطفی جان
خیلی عالیه ، مثل همیشه
با ظرافت خاصی روش کار شده
تاج سر خانومه خیلی عالی شده

ArTaBaZ

Well-Known Member
سلام مصطفی جان
من که خوشم اومد ، اون تاج هم خودت درست کردی ؟ اگه کار خودته خیلی خوب شده
موفقیتـ

Reza2kn

مدیر انجمن فیلم سازی
واااااااااووووووو :shock:
طبق مهمول خیلی خیلی زیبا و مفهومی:paint:
با تون کار هم خیلی حال کردم:rose:
فقط 2 تا چیز که به نظرم اومد بگم یکی موهای دست خانومه هست که اگه از بین میرفت فکر میکنم بهتر بود و بیشتر شبیه کویین میشد طرف ، یکی هم محل بیرون اومدن دست ها از آب ، مخصوصا جلوترین دست که سمت راست تصویر هست به نظر یکم شارپ میاد :wink:

بای د وی از تاجه هم خیلی خیلی خوشم اومد:rose:
موفق باشی:oops:

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
دوباره از تصاوير نامرحم استفاده كردي نميگي بعضيا ميان آيه و سوره نثارت ميكنن :lol:
خيلي كار خوبي شده تبريك ميگم
فقط به نظرم ميتونست اون جوهر ها كمتر باشه
يكم به عنوان مخاطب حس ميكنم شلوغ شده مخصوصا سمت راست تصوير
در مورد مفهوم كليه كارت هم اگر بتوني توضيح بدي ممنون ميشم

و2 تا سوال
چرا كل كار يه دست هست ؟! و تقريبا رو به سبز هست؟ ميتونستيد سياه سفيد بزنيد تقريبا رو به سبزه... دليل خاصي داشته ؟!
و سوال دوم اين كه الان اون دست ها با اون حلقه هاي آب .... مشخصا دستها روي آب قرار دارن و جوهر توي آب به اين شكل ميشه
ميخوام بدونم الان اين جوهر ها و آبجكت توي آب هست يا ... جريانش به چه شكله ؟!

Mj

Well-Known Member
بسیار زیباست
واقعا مطالب زیادی از روش برداشت میشه
دست مخاطب توی برداشت از کارت خیلی آزاد هست
در مورد حرف گیلاس هم به نظر من (توی کار های سیاه و سفید یا دارک) کاری که تونالیته رنگیش از رنگ خام به طرف یه رنگ دیگه بره خیلی پخته تر از رنگ صرفا سیاه و سفید یا Sepia هست
واقعا تحسین برانگیزه
خسته نباشی و تبریکــــــــــ به خاطر این کار زیبا:rose:

coelho

Member
سلام
کار قویی شده فقط اون دستا خیلی طبیعی از اب بیرون نیومدن جای کار بیشتری داره.
موفق باشی..............

MOSTAFA

کاربر فعال
نایـــــــــــــس ، از لحاظ بصری خیلی گیرا و جذاب بود ، دوس داشتم 5 دقیقه همینجور بهش زل بزنم
مثل همیشه عالی
مرسی داداش:green::rose:
خسته نباشی مصطفی جان
خیلی عالیه ، مثل همیشه
با ظرافت خاصی روش کار شده
تاج سر خانومه خیلی عالی شده
ممنون خوشحالم خوشتون اومد:):rose:
سلام مصطفی جان
من که خوشم اومد ، اون تاج هم خودت درست کردی ؟ اگه کار خودته خیلی خوب شده
موفقیتـ
مرسی دوست عزیز، تاج قسمتی از یک تصویر استوک بود:):rose:
واااااااااووووووو :shock:
طبق مهمول خیلی خیلی زیبا و مفهومی:paint:
با تون کار هم خیلی حال کردم:rose:
فقط 2 تا چیز که به نظرم اومد بگم یکی موهای دست خانومه هست که اگه از بین میرفت فکر میکنم بهتر بود و بیشتر شبیه کویین میشد طرف ، یکی هم محل بیرون اومدن دست ها از آب ، مخصوصا جلوترین دست که سمت راست تصویر هست به نظر یکم شارپ میاد :wink:

بای د وی از تاجه هم خیلی خیلی خوشم اومد:rose:
موفق باشی:oops:
مرسی رضا جان لطف داری:)
درمورد سوال اول خود تصویر استوک به این صورت بود منم ترجیح دادم تغییرش ندم اینطوری شد دیگه...:green:
در مورد اون شارپ بودن می خودم خیلی کم به کار افکت شارپ دادم اما نمیدونم دقیقا منظورت چی بود...
موفق باشی رضا جون:):rose:
دوباره از تصاوير نامرحم استفاده كردي نميگي بعضيا ميان آيه و سوره نثارت ميكنن :lol:
خيلي كار خوبي شده تبريك ميگم
فقط به نظرم ميتونست اون جوهر ها كمتر باشه
يكم به عنوان مخاطب حس ميكنم شلوغ شده مخصوصا سمت راست تصوير
در مورد مفهوم كليه كارت هم اگر بتوني توضيح بدي ممنون ميشم

و2 تا سوال
چرا كل كار يه دست هست ؟! و تقريبا رو به سبز هست؟ ميتونستيد سياه سفيد بزنيد تقريبا رو به سبزه... دليل خاصي داشته ؟!
و سوال دوم اين كه الان اون دست ها با اون حلقه هاي آب .... مشخصا دستها روي آب قرار دارن و جوهر توي آب به اين شكل ميشه
ميخوام بدونم الان اين جوهر ها و آبجكت توي آب هست يا ... جريانش به چه شكله ؟!
مرسی گیلاس جان بابت نظرت
ما از هردو استقبال میکنیم(شوخی) :wink::green:

در مورد شلوغی تا حدی موافقم البته نمیخواستم خیلی خلوت شه بیشتر میخواستم یک دنیایی و منظره ای رو رو تصور کنید که به جای درخت های انبوه و گل ها و بوته ها فقط جوهر ها و مه هست!:)
اول به سوالاتتون پاسخ میدم بعد درباره مفهوم:)
درمورد سوال اول که درباره رنگبندی و تن طرح هست، من این طرح رو بدون رنگ زدم و کاملا سیاه و سفید به خاطر این که اون حس یک دنیای سورئالی جوهر ها رو بهتر نشون بدم...در آخر برای اینکه طرح مرده نباشه و یکم زنده ترش کنم از یک ترکیب سبز و آبی استفاده کردم، علاوه بر این این رنگ سبز و آبی یه حس مرموز بصری رو منتقل میکنه و توی درک بهتر و تاثیر گرفتن از مفهوم خیلی کمک میکنه، همچنین که یه ارتباطی هم با جوهر های لاجوردی که رنگشون یکم از سیاه کامل به سمت سبز و آبی هست داره...
در مورد سوال دوم این یک طرح دارک-سورئالیستی هست (به نظر خود من، درواقع بیشتر قصدم این بوده) و میتونید تصور کنید توی دنیایی که زمینش مایع هست و جوهر ها از درون زمین مثل قطراتی به سمت بالا میچکند و کم کم در جو مه آلود این سرزمین محو میشن! و البته دست هایی که از زیر مایع رو به بالا گرفته شده و کریستال هایی که از درونشون بیرون زده مثل یک درختچه میمونن و حشرات بزرگ روی اون ها میشینن...! میشه یکم غیر منطقی تر بهش نگاه کرد:)
من معمولا درباره مفهوم خیلی توضیح نمیدم وبیشتر دوست دارم بیننده خودش برداشتی از مفهوم و حسی که توی طرح هست داشته باشه که البته دلایلی هم دارم که اگه مایل بودید میتونم توضیح بدم...:wink: اما در مورد این طرح دنیایی رو تصور کنید با جو و ملکه ای زیبا و جوهر هایی که همه جا هستند و البته مرموز و کمی نگران کننده مثل حشرات بزرگ و دست هایی که ما نمیدونیم در زیر آب چه چیزی قرار داره و به نظر مرده هایی متحرک میرسن...و جو مه آلود و نگاه ملکه که روی زمینی که مایع هست ایستاده...این تضاد ها و سوال هایی که توی ذهن بیننده پیش میاد میتونه برای مثال این مفهوم رو القا کنه که جوهر اونقدرا هم ساده نیست، به هر شکلی میتونه در بیاد، زشت، زیبا، ...! گاهی به شکل یک دستور قتل عام، گاهی به شکل یک نامه عاشفانه، گاهی فقط یک لکه که اشتباهی بیشتر نیست و باید پاک بشه، گاهی به شکل یک نقاشی...
امیدوارم منظورم رو خوب رسونده باشم:wink:
بسیار زیباست
واقعا مطالب زیادی از روش برداشت میشه
دست مخاطب توی برداشت از کارت خیلی آزاد هست
در مورد حرف گیلاس هم به نظر من (توی کار های سیاه و سفید یا دارک) کاری که تونالیته رنگیش از رنگ خام به طرف یه رنگ دیگه بره خیلی پخته تر از رنگ صرفا سیاه و سفید یا Sepia هست
واقعا تحسین برانگیزه
خسته نباشی و تبریکــــــــــ به خاطر این کار زیبا:rose:
مرسی مجتبی جان همیشه لطف داری به من ممنونم:rose:
از نظرت درمورد رنگ هم ممنون و یکی از قصد های من برای این ترکیب همین بود
مرسی:rose:
سلام
کار قویی شده فقط اون دستا خیلی طبیعی از اب بیرون نیومدن جای کار بیشتری داره.
موفق باشی..............
مرسی دوست عزیز بابت نظرتون:rose:

آخرین ویرایش:

legendarp

Well-Known Member
ایده خیلی قشنگی رو توی کار می بینم اما حس می کنم اونی که می خواستی در بیاری دقیقا این نیست و اون ایده توی ذهنت خیای قشنگ تره کاش با دست می کشیدیش تو که استادی اون وقت خیلی بهتر می شد
الا هم دوستش دارم ضعفه زیادی نداره اما کار از اون انسجامی که باید داشته باشه یه کمی دوره حس میکمنم عکس اون حسی رو که باید برسونه نمی رسونه اما نسبت به یک سری کرهای قبلیت که خیلی عالی بودن این یکی انگاز از سطح اون ها پایین تره ولی خوب دوستش دارم آرشیو ش استوک رو ریختی بیرون ها
خوش به حالت وقت میکتی اینها رو درست کنی اینقدر سرم توی شرکت شلوغه که نگو هی یه پا چاپ خونه یه پا دم پروژ یه پا قرارا با شرکتها یه پا ناظر چاپ یه پا طراحی شب که میام خونه ممرده متحرکم
-----
ولی وقتی میام اینجا ها و می گردم و این دست کارهای ناز رو می بنیم اشک توی چشمام حلقه میشه که منم می خوام درست کنم اما فرصت ندارم خیلی وست دارم ای خدا
خسته نباشی عزیزم
ایشالا موفق باشی جیگر ایشالا ما هم کارهامون رو میاریم

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
کار خیلی خوبی شده مصطفی جان تبریک میگم.

فقط تنها موردی که بنظر رسید همون مرز بین دست ها با زمینه ی مایع هست.
اگر دقت کنی اولا نباید اینقدر شارپ باشه و ثانیا نباید سایه داشته باشه. چون روی سطح آب یا هر مایع دیگه ای سایه به این شکل ایجاد نمیشه.
ولی خب در کل کار یجورایی کانسپت هست و نمیشه از خیلی چیزا انتظار رئال بودن رو داشت.
موفق باشی عزیز.

MOSTAFA

کاربر فعال
واقعا زیبا و خوشمل شده :oops:
موفق باشی
ممنون محمد جان:rose:
ایده خیلی قشنگی رو توی کار می بینم اما حس می کنم اونی که می خواستی در بیاری دقیقا این نیست و اون ایده توی ذهنت خیای قشنگ تره کاش با دست می کشیدیش تو که استادی اون وقت خیلی بهتر می شد
الا هم دوستش دارم ضعفه زیادی نداره اما کار از اون انسجامی که باید داشته باشه یه کمی دوره حس میکمنم عکس اون حسی رو که باید برسونه نمی رسونه اما نسبت به یک سری کرهای قبلیت که خیلی عالی بودن این یکی انگاز از سطح اون ها پایین تره ولی خوب دوستش دارم آرشیو ش استوک رو ریختی بیرون ها
خوش به حالت وقت میکتی اینها رو درست کنی اینقدر سرم توی شرکت شلوغه که نگو هی یه پا چاپ خونه یه پا دم پروژ یه پا قرارا با شرکتها یه پا ناظر چاپ یه پا طراحی شب که میام خونه ممرده متحرکم
-----
ولی وقتی میام اینجا ها و می گردم و این دست کارهای ناز رو می بنیم اشک توی چشمام حلقه میشه که منم می خوام درست کنم اما فرصت ندارم خیلی وست دارم ای خدا
خسته نباشی عزیزم
ایشالا موفق باشی جیگر ایشالا ما هم کارهامون رو میاریم

مرسی بابت نظرتون، راستش انقد پروژه نیمه پینتیگ داشتم که دیگه واسه تنوع این کارو به این سبک زدم:green:
انشالا که هرچه زودتر کارهاتونو ببینم:)
ممنون :rose:
دوسش دارم خوب شده
خســـته نبـــــاشی
مرسی حمید جان:rose:

جالب شدهــ مصطفی جان.
موفق باشی
مرسی دوست عزیز:rose:
کار خیلی خوبی شده مصطفی جان تبریک میگم.

اگر دقت کنی اولا نباید اینقدر شارپ باشه و ثانیا نباید سایه داشته باشه. چون روی سطح آب یا هر مایع دیگه ای سایه به این شکل ایجاد نمیشه.
ولی خب در کل کار یجورایی کانسپت هست و نمیشه از خیلی چیزا انتظار رئال بودن رو داشت.
موفق باشی عزیز.

مرسی مستر عزیز بابت نظرتون
در مورد سایه بله اگر روی آب یا یک کار رئالیستی بود درسته اما نمیخواستم اون خواص آب رو داشته باشه بیشتر حالت انتزاعی و سورئالی هست...
بازم مرسی که سر زدید و بابت نظرتون:rose:

آخرین ویرایش:

PrinceofCs

Well-Known Member
مثل همیشه خوب کار شده مصطفی جان به نظرم میتونستی از رنگ قرمز تو کار برای جلب توجه بیشتر استفاده کنی ....
میشدبه دستهای بیرون اومده از آب خون اضافه کرد ...... this is just a idea

Arsham

اینو میخوریم گول نخوریم ♠
خسته نباشی برادر مصطفی کار جالبی شد .
بیشتر از همه با اون تاجش خیلی حال کردم .
اون حشرات استفاده شده توی کار کلا نفهمیدم .
موج ها هم میشد بهتر باشه .
اوضاع پوست دست این خواهرمون هم خرابه ، انگاه یکم حساسیت داره ؟ عمدی ؟
در کل کل کار هاتو دوست دارم :دی

hsajj

Member
خیلی عالی شده :rose:
ولی با نظر GFX Master هم موافقم :

جدیدترین ارسال ها

بالا