Professional System

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
چند وقت پیش یکی از بچه ها تاپیکی رو ایجاد کرده بود که در اون درخواست کرده بود که هر کسی درباره سیستم مورد نیاز برای کارای حرفه ای گرافیک و 3D میدونه معرفی کنه. چند روز پیش در یکی از مجلات کامپیوتری لیستی از قطعه های مورد نیاز برای یک چنین سیستمی رو معرفی کرده بودن که گفتم شاید بد نباشه اینجا مطرح کنم:

قطعات مورد نیاز:

1) CPU: Pentium 4 3.0 GHz 2MB (LGA)

2) MainBoard: Giga 81945 P Pro / Asus P5GD2-X

3) RAM: 1 GB DDR2 Kingston / Kingmax

4) VGA Card: 256 MB XFX 6200 / MSI 6200 (PCI Express)

5) Hard Disk: 160 GB Maxtor SATA

اینا قطعات اصلی و مورد نیاز هستن که البته برای کارهای حرفه ای گرافیک و انیمیشن هستن.

منبع: مجله کامپیوتری رایانه خبر - شماره 23

mostafa_az

Well-Known Member
ایول پس تقریبا عین سیستم منه :
15.gif

CPU: Pentium 4 3.0 GHz 2 MB of Cach ( LGA )
MainBoard: Gigabyte 8I915 P-D
RAM: 2 x 512 MB DDR 2 KingMax Bus 533 run at Dual Channel
VGA CARD: 128 MB ATI PCI Experss

مخلصیم
247.gif

مصطفی

آخرین ویرایش:
GEIL - Dual Channel 1GB PC400 2x512MB

GeiL%20RAM.jpg

این نوع رم هم خیلی چیزه توپیه خوب حال میده
به نظر من از KingSton و King max بهتره

آخرین ویرایش:

mostafa_az

Well-Known Member
من این رم رو واقعا قبول دارم . قدرت خارق العاده ای داره . البته قیمتش هم یکم نسبت به رمای سطح خودش بالاتر هستش .
یک اسلایدش به اندازه دو تا اسلاید دوئل بقیه رما قدرت داره . موقعی که من سیستمم رو بستم هنوز Geil Ddr2 نیومده بود وگرنه Geil میبستم .

مخلصیم
مصطفی

خیلی قیمتش فرق نمی کنه ده ، بیست تومان از نوعی که سارا خانم گفتن 1 GB DDR2 Kingston / Kingmax گرون تره. ولی واقعا ارزش رو داره

mostafa_az

Well-Known Member
خوب در نوع خودش بله دیگه . رمی که قیمتش 110 تومن باشه وقتی بشه 140 تومن گرونه دیگه . اما منم به هر کی که قصد خرید این مقدار رم رو داره پیشنهاد میکنم این اختلاف رو به جون بخره . چون واقعا ارزشش رو داره .

مخلصیم
مصطفی

logical_82

Member
در مين بردهايي که حالت دوئل چنل رو ساپورت ميکنه استفاده از دو رم براي دو اسلايد و ران کردن اونها به صورا دوئل چنل بهتر از استفاده از يه رم با همون ظرفيته .
يعني اگه دو تا 512 بزاري رو دوئل چنل ميشه 2 گيگ , اما اگه یدونه 1 گیگ بزاری همون 1 گیگ هستش .

mostafa_az

Well-Known Member
درسته امیر جان . ران کردن رم ها در حالت Dual Channel باعث افزایش قدرت رم میشه . البته در mainboard هایی که این قابلیت رو ساپورت کنن .

مخلصیم
مصطفی

GFX Master

میشه بگید چه Mainboard هایی این حالت رو ساپورت میکنن؟ اسمشون رو اگر بگید خیلی خوب میشه.

Payam30

Active Member
سییتم جدید من هم میشه گفت از این اما لب تاپ از نوع مک.
تازه خریدم.:cool: هفته ی پیش !! این هم عکس و توضیحاتش.

توجه :

نظرخواهي و گالري
براي نظر خواهي در مورد آثار خود و يا درخواست طراحي از اين انجمن استفاده كنيد

جای این پسا یه خورده مشکوک نمیزنه؟ :neutral: :mad: :cry: :eek: :D

mehdi_7070

Active Member
مشخصات سيستم من هم تا حد زيادي همون سيستم پيشنهادي هست .

ram من 512MB DDR 2 Geil هست . اون موقع كه خريدم ، پول نداشتم دو تا بخرم . مي خواستم ببينم اگر روزي قرار باشه من يك كار گرافيكي با اين سيستم انجام بدهم با مشكل برخورد مي كنم يا نه ؟

راستي يك مورد بگم فكر كنم بد نباشه . مانيتورهاي LCD رنگ ها را به صورت درست نشون نميده . من خودم اين را تجربه كردم . نمي دونم همه LCD ها اين جوري هستند يا نه ! لطفا اين مورد را هم توضيح بدهيد .

با تشكر ـ مهدي :)

mostafa_az

Well-Known Member
سارا جان main هاش که مارک یا اسم خواصی نیستن . اغلب main های جدید این قابلیت رو دارن اما اگر بازم خواستی مطمئن شی کافیه تو دفترچه یا روی جعبه main رو نگاه کنی . معمولا جزء قابلیت های اصلی main اینو میزنن .

مخلصیم
مصطفی

mostafa_az

Well-Known Member
طبق شنیده های اینجانب بهترین مانیتور ها از لحاظ کیفیت رنگ و کمترین تفاوت با رنگ چاپی مانیتورهای سامسونگ و هانسول هستن . مانیتور خود من ال جی هستش . تازه زیادم جدید نیست . اما من باهاش تا الان مشکلی از لحاظ تفاوت رنگ نداشتم . در مورد مانیتورهای Lcd هم که دیگه این جزء قابلیت هاشون هستش که کمترین اختلاف رنگ رو دارن .

مخلصیم
مصطفی

GFX Master

اقا مهدی منم تو همین مجله خوندم که مانیتورهای Lcd معمولا برای کارهایی مثل انجام بازی یا تماشای تلویزیون (از طریق کارت مخصوص) و همینطور کارهایی مثل تماشای فیلم و ... مناسبن و کسانی که کارهای گرافیکی انجام میدن بهتره از این مانیتورها استفاده نکنن. دلیلش هم اینه که کارشناسا تشخیص دادن که بیشترین رنگی که موقع انجام بازیهای کامپیوتری توسط کریستالهای تصویر مورد نمایش قرار میگیرن رنگهای محدوده خاکستری هستن و به همین دلیل برای جذابتر شدن کار اومدن در مانیتورهای Lcd حساسیت رنگ خاکستری رو بالاتر بردن و همین میتونه هنگام انجام کارهای گرافیکی مشکل ساز بشه.

موفقیت باشید!

Parham

Well-Known Member
شما اگه به دنبال سیستمی‌ برای کارهای حرفه ای گرافیک هستید من بهتون Apple PowerMac رو پیشنهاد می‌کنم ! و اگه میخواین واقعا هزینه کنید Power Mac G5 بهترین انتخاب هستش !

GFX Master

بالاخره سال 2006 دیگه ادم باید یه تفاوتی بکنه!
279.gif

موفقیت باشید!
242.gif

mostafa_az

Well-Known Member
پرهام جان دلت خوشه شما هم . پول اپلم کجا بوده . وگرنه میدونم اپل بهتره .
24.gif
63.gif

مخلصیم
مصطفی

mehdi_7070

Active Member
سلام !

mostafa_az جان !
مانيتور شما LCD هست ؟ پس چه طور اختلاف رنگ نداريد ؟

در ضمن قيمت Power Mac G5 چقدر هست ؟!

جدیدترین ارسال ها

بالا