Professional System

mostafa_az

Well-Known Member
مهدی جان بالای همین صفحه رو بخون . من که گفتم مانیتورم ال جی هستش از نوع CRT . تازه گفتم مدلش هم زیاد جدید نیست . در ضمن فکر نمیکنم مانیتورهای LCD هم تفاوت رنگ زیادی داشته باشن . یعنی اصلا داشته باشن .

قیمت دقیق Power Mac رو هم دقیق نمیدونم . از خود پرهام باید پرسید . اما با این سیستم بالا خیلی تفاوت داره .

مخلصیم
مصطفی

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
چرا مصطفی جان این رو که شک نداشته باش که تفاوت رنگ دارن کار سختی هم نیست دو تا مانیتور Lcd و Crt رو با هم مقایسه کن. البته Lcd شفافتر بنظر میاد ولی واقعیت اینه که در کارهای گرافیکی تفاوت رنگ ایجاد میکنه.

mostafa_az

Well-Known Member
حالا که اینطور شد باید برم تحقیق .
169.gif

مخلصیم
مصطفی

در مورد مانیتورهای Lcd بگم اگه یه دونه چارت کد رنگها رو بالای سرتون بزنید دیگه مشکلی ندارید رو ی کد رنگه ها می تونید رنگ خودتون رو انتخاب کنید به نظر من مانیتور Lcd برای کار و مخصوصا برای نمایش کار خیلی خیلی خوبه .

قیمت Apple PowerMac حدود 2 میلیون هست
این هم عکسش عزمتی هستش
apple_037_l.jpg

منم تا حالا خیر از عکسش چیزی دیگه ای ازش ندیدم.
اطلاعات بیشتر هم اینجا هست.

Rezaei

Member
البته با سیستم من یکم زیاد فرق داره که در بعضی موارد من پیشرفته تر هستم مثلا در هارد که 200 ساتا دارم.
معمولا روی جلد مین بورد نوشته که دوئل چنل رو ساپورت میکنه ولی باشه من یه لیست تهیه می کنم.

Parham

Well-Known Member
چرا مصطفی جان این رو که شک نداشته باش که تفاوت رنگ دارن کار سختی هم نیست دو تا مانیتور Lcd و Crt رو با هم مقایسه کن. البته Lcd شفافتر بنظر میاد ولی واقعیت اینه که در کارهای گرافیکی تفاوت رنگ ایجاد میکنه.
البته این موضوع در LCD های قبلی‌ ایجوری هستش و الان من خودم Sony دارم و هیچ مشکلی‌ از لحاظ رنگی‌ نداره ... اگر پروفایل رنگ مانیتور درست تنظیم شده باشه نباید قاعدتا مشکلی‌ داشته باشه

Parham

Well-Known Member
البته با سیستم من یکم زیاد فرق داره که در بعضی موارد من پیشرفته تر هستم مثلا در هارد که 200 ساتا دارم.
معمولا روی جلد مین بورد نوشته که دوئل چنل رو ساپورت میکنه ولی باشه من یه لیست تهیه می کنم.
دوست عزیز شما هیچوقت قدرت پردازش پردازنده های اپل را با کامپیوتر های معمولی‌ مقایسه نکنید !

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
راستی روی پردازنده های اپل باید حتما مکینتاش نصب بشه؟ یا میشه ویندوز هم نصب کرد؟

Parham

Well-Known Member
سوالت یکم نا مفهوم بود ، اما برای اطلاع باید بگم که روی سیستم های مک که دارای پردازنده های اینتل هستش با نصب نرم افزار Boot Camp می‌شه ویندوز XP نصب کرد

جدیدترین ارسال ها

بالا