خیلی قشنگ شده تبریک.:rose:
hamed1star Member Aug 22, 2008 #22 با تشکر از همه ی دوستانی که باعث شدن با کمکشون من این تاپیک رو درباره اپدیت کنم یه سری نکاتی رو که بعضی از دوستان اشاره کرده بودن بهش سعی کردم اصلاح کنم تغییرات زیادی اضافه نشد اما سعی کردم کمبود ها برطرف بشه ممنون از نظرات همه
با تشکر از همه ی دوستانی که باعث شدن با کمکشون من این تاپیک رو درباره اپدیت کنم یه سری نکاتی رو که بعضی از دوستان اشاره کرده بودن بهش سعی کردم اصلاح کنم تغییرات زیادی اضافه نشد اما سعی کردم کمبود ها برطرف بشه ممنون از نظرات همه
hamed1star Member Aug 22, 2008 #24 سروش جان من پست اول رو اپدیت کردم کافیه دوباره یه سری به پست اول بزنید و روی رندر کلیک کنید همون عوض شده
سروش جان من پست اول رو اپدیت کردم کافیه دوباره یه سری به پست اول بزنید و روی رندر کلیک کنید همون عوض شده
.:. soroosh .:. Active Member Aug 22, 2008 #25 آهان . خب پس كاش اون عكس اولي را حذف نميكرديد كه راحتتر بشه تغييرات را احساس كرد . ممنون . موفق باشيد .
آهان . خب پس كاش اون عكس اولي را حذف نميكرديد كه راحتتر بشه تغييرات را احساس كرد . ممنون . موفق باشيد .
:Mohsen: کاربر باتجربه Aug 24, 2008 #27 سلام حامد جان يه مدت كمتر مي تونم بيام فروم، ببخشيد دير سر زدم بازم يه كار تاپ ديگه به به، به به پرده و ملافه فوق طبيعي شدن لطفا در مورد تكنيك ساختشون توضيح بده رنگ بندي كه ديگه end انصافا ايراد خاصي نمي بينم، آفرين
سلام حامد جان يه مدت كمتر مي تونم بيام فروم، ببخشيد دير سر زدم بازم يه كار تاپ ديگه به به، به به پرده و ملافه فوق طبيعي شدن لطفا در مورد تكنيك ساختشون توضيح بده رنگ بندي كه ديگه end انصافا ايراد خاصي نمي بينم، آفرين