phpbb 2.0.11 همراه با مد attachment و مد تبدیل پسوند صفحات به html آماده

سلام

بالاخره برای دانلود آماده کردمش
این یک نسخه از phpbb 2.0.11 هستش که یک سری مد به آن اضافه شده
این نسخه phpbb فقط بر روی سرور های لینوکس که از apache استفاده میکنند و همچنین mod_rewrite بر روی سرور apache نصب شده باشد کار میکند پس دقت کنید که سرور شما این ویژگیها را داشته باشد
لیست مدهای اضافه شده :

1- مد able2know که به طور کامل نصب شده و باعث میشود پسوند صفحات برای افراد مهمان به html تغییر کرده و sid ها هم برای مهمانها حذف میشود که باعث می شود فورم شما در موتور های جستجو مثل google به خوبی index شود و سرعت بارگذاری صفحات نیز به طرز محسوسی بالا می رود
2- مد attachment یا همان مد فایل پیوست است که کاملا فارسی شده و آخرین نسخه مد فایل پیوست استفاده شده که نسخه 2.3.11 میباشد و توسط سایت ما هم فارسی سازی شده
3- تاریخ هجری شمسی که دیگر احتیاجی به نصب آن نیست چون بر روی این نسخه از phpbb نصب شده
4- مد پاسخ سریع که بر روی برنامه نصب شده که همراه با smilie میباشد
5- مد avatar resize که تمامی آواتارهای موجود را در یک سایز که توسط مدیر تعیین میشود نمایش میدهد و باعث نظم بیشتر انجمن میشود
6 - پک smilie جدید که برای این نسخه آماده کردم و به شکل استاندارد استفاده شده و نمونه این smilie ها را میتوانید در forum ما ببینید

طریقه نصب

این مطلب را به دقت بخوانید تا در حین نصب برنامه با مشکل مواجه نشوید

اول پوشه برنامه را از حالت فشرده خارج کنید ( برای خارج کردن برنامه از حالت فشرده احتیاج به برنامه winrar دارید . اگر این برنامه را ندارید باید آن را از سایت www.rarlab.com دریافت کنید )
بعد از اینکه برنامه را از حالت فشرده خارج کردید باید یک پوشه به نام forum و یک فایل متنی به نام robots و یک فایل html که راهنمای نصب برنامه است ( همین راهنمایی که در حال حاضر میخوانید ) داشته باشید .
حالا اول باید وارد پوشه forum بشوید و از آنجا وارد پوشه language و بعد از آن وارد پوشه lang_farsi بشوید و فایل lang_main را با یک برنامه به غیر از wordpad یا notepad باز کنید ( من dream weaver را پیشنهاد میکنم ) و در در حدود خط 191 باید این تکه کد را بیابید

کد:
$lang['Index'] = 'your site name';

حالا باید نوشته your site name را با اسم سایت خودتان جایگزین کنید
باز هم هشدار میدهم از برنامه notepad و یا wordpad برای ویرایش فایل زبان استفاده نکنید چون پیغام خطا دریافت خواهید کرد

خوب اول یک مورد را باید تذکر بدهم . اینکه نام پوشه را تغییر ندهید و با همین نام پوشه را آپلود کنید و اگر نام پوشه را عوض کردید باید فایل robots را ویرایش کنید و کلمات forum را در آن فایل با نام جدیدی که برای پوشه گذاشتید , عوض کنید و من پیشنهاد میکنم از همان پوشه با نام forum استفاده کنید و فقط همین پوشه را آپلود کنید .
بعد آن فایل robots را در root قرار دهید ( همان پوشه html_public . )

بعد از آپلود این پوشه باید مسیر پوشه را در مرورگر تایپ کنید و مانند تمام نسخه های دیگر phpbb برنامه را نصب کنید که فکر کنم دیگر احتیاج به توضیح ندارد و همه در این یک مورد مهارت کامل دارند

بعد از اتمام مراحل نصب برنامه باید پوشه contrib و install را پاک کنید و دقت کنید کهبه هیچ عنوان پوشه install_2 را پاک نکنید چون هنوز به این پوشه احتیاج داریم
بعد از اتمام نصب و وارد شدن به کنترل پنل باید مرحله دوم نصب را اجرا کنید چون هنوز تیبلهای مد attachment به دیتابیس اضافه نشده و باید این تیبلها را به دیتابیس اضافه کنید . برای اضافه کردن تیبلهای مد attachment باید مراحل زیر را اجرا کنید

مسیر فورم شما باید به این شکل باشد
http://www.yoursitename.com/forum

و حالا باید این مسیر را طی کنید تا تیبلهای مربوط به مد attachment به دیتابیس اضافه شود
http://www.yoursitename.com/forum/install_2/mod_table_inst.php

بعد از اجرای این فایل باید یک صفحه سفید ببینید که نام تیبلها را نوشته و در جلوی هر یک از آنها یک نوشته compeleted با رنگ سبز نمایش داده میشود و نشان میدهد که آن تیبل با موفقیت به دیتابیس اضافه شده است و بعد از اتمام این بخش به سرعت پوشه install_2 را پاک کنید
حالا آدرس فورم خود را در نوار آدرس وارد کنید و وارد سایت شوید و قالب آماده شده برای مد attachment و مد able2know را نصب کنید و تمام

حالا فورم شما آماده است و در حالتی که به فورم login نکرده باشید , پسوند صفحات html است و بقیه مدها هم به درستی کار میکند
فقط خواهش میکنم نگویید برنامه کار نمیکند چون این فایلی که در حال حاضر برای دانلود گذاشته شده , بار ها تست شده و در حال حاضر بر روی سایت خودمان نصب است

برای دریافت این نسخه از phpbb به سایت ما مراجعه کنید . http://forum.persianmind.com

موفق باشید
امیر عباس عبدالعلی

4shir

Member
سلام امير ميتونم يك خواهشي كنم؟ اين رو بردار تا من دوتا مود بزارم روش بعد به عنوان محصول مشترك بديم نظرت چي هست؟ من اينو دانلود كنم روش يكم ور برم چون توي امتحاناتم بود خسش نبود بشينم مود htmlرو روي پورتال نصب كنم ولي حالا اينكار رو روي اين نسخه شما ميكنم اگر اجازه بديد

YTERROR

Active Member
سلام

بابا امير عباس جون از آخر خودت يككاري كردي كه همه از كف بيان بيرون مرصي بابابت اين مقاله و...... خيلي باحال بود

4shir

Member
من هموني كه رو سايت خودم هست و الان عكسش رو توي يكي از تاپيك هاي بالا دادم همين رو با چند تا بلوك جالب كه ميشه گفت تك هستن چون كار خودم هستش ;)

4shir

Member
سلام ببين امير الان چند نوع پورتال براي بيبي موجود هست خوب يكيش هم همين هست كه ما داريم يكي هم يكي ديگه هستش كه اصلا جالب نيست بجز اين دوتا باقي حتمي بايد توي ديتابيس تغييراتي رو بدين كه من روي هيچكدوم از فرومهام اينكار رو انجام ندادم يعني الان همين رو كه براي دانلود گزاشتم همينطور هست يعني هيچ تغييري در ديتابيس نبايد بديد بجط مود اتچمنت كه اون رو مجبور شدم بزارم اين پورتال رو من هركاري كه بخواي ميتونم روش كنم هرچي كه بخواي حتي اين مود پاسخ سريع رو به صورت يك دكمه در كنار ارسال جواب در مياره مثل ipb و يا رجيستر روي صفخه اول و كلي چيز ديگه خواستي بعدا بهت توي پيغام ميگم مشكل من با اين فروم تو الان اين هست كه روي لوكال نميتونم روش كار كنم و بايد انلاين روش كار كنم در اين مورد اگر بتوني كمكم كني كه بشه روي لوكال تستش كنم ممنون ميشم پورتال مورد نظر من خيلي از ايني كه اين سايت داره كامل تر ميشه منتظر باشيد ببينيد چي ميدم بهتون فقط هنوز قالب رو مشكل داريم

من رو لوکال نصبش کردم ولی قسمت تبدیل پسوند به html روی لوکال کار نمیکرد ولی روی هاست که خوب کار میکنه و من هم استفاده کرم ازش

4shir

Member
گمونم اگر پست من و پست امير رو ميخونديد ديگه اين پست رو نميداديد خير چون نياز به مود ريرايتر داره اگر جور خاصي نصب ميشه من نميدونم ديدن كه من هم از امير سوال كردم پس نيازي به پست شما نبود ببخشيد اگر اينطوري حرف زدم چون واقعا حرفهاي من و امير رو نخونده بونديد
تا من پست رودادم امير جواب داده بود من هم ادامه همين رو در جواب امير ميگم عزيز من وقتي اينا رو كپي ميكنم توي پوشه intenral error mide
و اين ارور رو گمونم بشناسي حتي پوشه نصب رو هم باز نميكنه من نيازي به مود html ندارم فقط بياد بالا برام كافي هست اگر بيشتر توضيح بدي ممنون ميشم

4shir

Member
نه اصلان اينطور نيست ;) بيشتر بازش نكن ;) با هم صحبت ميكنيم در موردش دوست نداشتم همينايي هم كه گفتم بگم ولي خوب مجبور شدم بگم بهت خبر ميدم راستي تو توي ياهو نمياي؟

4shir

Member
خوب مثل خودم هستي پس حالا يك خبر توپ ;) امير اين رو دانلود كن ببين چي هست فقط 1 ساعت روش كار كردم همين فروم خودت هست كه دادي براي دانلود هم پورتال رو روش نصب كردم هم مود پاسخ گوي سريع كه با كليك روي گزينش باز ميشه مثل ipb و مود كاربران انلاين و چه كاربري در كدوم فروم هست و چندين مود ديگه بجز اونهاي كه خودت روش داده بودي ممنون ميشم تستش كني چون من روي لوكال بدون اون مود html روش كار كردم مشكلش هم توي فايل httaccs بود اون رو رينيم كردم مشكلي كه گفتم حل شد منتظر جوابت هستم راستي قالبت 3 تا اشكال داشت درست كردم يكيش اين بود كه حتي وقتي با يوزر و نيم لاگين ميكردي هنوز هم منوي ثبت نام بودش كه برش داشتم و دوتا مشكل كوچيك ديگه كه حل كردمشون اين رو زودتر بهم خبر بده ممنون ميشم لينك دانلودش اين هست
http://www.irdps.com/portal.rar

دارم دانلودش میکنم . نصبش میکنم ببینم چطوره بهت خبر میدم . اگر میومدی توی فورم خودم اونجا یه بخش خصوصی برای همین کار داریم . بهت دسترسی میدادم

4shir

Member
باشه من ميام شما هم ميتونيد بيايد فروم من چون من هم يك اينطور بخشي رو دارم توي سايتم من از امروز ميام سايتت

جدیدترین ارسال ها

بالا