phpbb يم شد فاروم

با سلام:
دوست عزيز من علاوه بر آن مطالبي كه در ايميل خواندين گفته بودم:
در ابتدا مي دانيم كه ساعت گرينويچ سه ساعت و نيم با ايران اختلاف دارد.
براي تبديل ساعت انجمن به وقت ايران بايد ساعت هايي را كه در فايل فانكشن تاريخ هست به اضافه سه و نيم كنيم و اونجا بنويسيم.اما يك مشكلي هست اون مقداري كه ما براي ساعت مينويسيم جاي ساعت انجمن نشان داده مي شود و دقيقه به همان گونه باقي مي ماند حالا من ميخواستم بدونم چگونه مشكل دقيقه را حل كنم.
يا به عبارتي بهتر بگم چگونه ساعت را به وقت ايران تبديل كنم كه اين مشكل پيش نيايد.

در مورد اون زبان هاي مختلف هم بعدا يك بحث درست و حسابي مي كنيم.

در ضمن اون دوستي كه گفته بودن كي مي توانند ... به احتمال زياد شما تا سه چهار روز ديگر مي توانيد انجمن كه ديگر هيچ نقصي در آن نيست را دانلود كنيد.

با تشكر

mehrazma

New Member
فرق هاي ASP و PHP

سلام به همه
اول از هر چيزي بايد بگم من تازه روز دومه كه عضو اينجا شدم اما اينقدر برام مفيد بوده همينكه خيلي از بچه ها به جهت ارتقاع آگاهي دوستانشون وقت باارزش خودشون رو اينجا ميزارن خودش جاي تشكر فراواني داره و جا داره كه خسته نباشيد حسابي به همه دوستان بگم.
من هر دو مدل انجمن رو ديدم و باهاش كاركردم .
روي سايت خودم هم PHP bb نصب شده اما فارسي نيست :(
دنبال اين هم هستم كه فارسيش كنم اما هنوز نفهميدم از كجا ميشه فايلش رو گرفت
در مورد فرق ASP و PHP بايد بگم بين ايندو زبان برنامه نويسي فرق هاي زيادي وجود داره
سرعت PHP از ASP بيشتره شايد اين يكي از فرق هاي واضح اين قضيه باشه
در مورد انجمن هاي گفته شده فقط نظرتون رو به اين جلب مي كنم كه امكاناتي كه من در PHP bb ديدم بهتر بوده و در ضمن چيزيكه خيلي مهمه اينه كه اين برنامه به خاطر سادگي هاي دسترسي به ايتم هاي مختلف ارتباط خوبي با كاربر برقرار مي كنه .
اما چيزيكه اين دو برنامه رو برابر مي كنه برنامه نويس هاي اين دو مجموعه است :wink:
يعني دو تا دوست عزيزمون كه وقت زيادي گذاشتن تا بتونن اين امكان رو براي استفاده فارسي اين انجمن ها بذارند
و چون هدف هر دوي اونها عالي است پس نوع زبان برنامه نويسي تاثييري توي ارزش كاري اونها نداره .

نكته اي كه بوجود مياد سليقه و قدرت انتخابه شما هرچي گزينه هاي بيشتري براي انتخاب داشته باشيد راحت تر مي تونيد با توجه به سليقه اي خودتون كار كنيد .

جدیدترین ارسال ها

بالا