php to sql server2000

mohsenshahab

Active Member
سلام
امروز اولين جلسه كلاس sql server بود كه من ميرفتم البته بيشترهدف من براي كار كردن باsql server...به خاطر php هستش و بعد بقيه زبانها حالا با توجه به اين چيزايي كه ا ستاد ما ميگفت كار كردن اس كيو ال با پي اچ پي كار درستي نيست و بايد از my sql استفاده كرد دليلش هم اين بود كه my sql رايگانه و چون پي اچ پي هم اپن سورس هست بعدا sql server مشكل ساز ميشه
حالا اينجا من دو تا سوال دارم
اول اينكه sql server با php مشكل دارن ؟؟
دوم اينكه sql server باmy sqlتفاوت زيادي دارن و اگه من الانsql serveرو ياد بگيرم بعدا راحت ميتونمmy sql رو راحت ياد بگيرم
ممنون

overcrash

Active Member
mohsenshahab گفت:
اول اينكه sql server با php مشكل دارن ؟؟
دوم اينكه sql server باmy sqlتفاوت زيادي دارن و اگه من الانsql serveرو ياد بگيرم بعدا راحت ميتونمmy sql رو راحت ياد بگيرم
ممنون

همون مطلبی که استادت گفت از نظر License چون این دو با هم فرق میکنند و نکته بعدی اینکه MySql بهترین انتخاب برای PHP هست.
بله هردو از بیس مشترکی استفاده میکنند و به راحتی میتونی mysql یادبگیری چون اصلا خود mysql راحت و ساده هست.

mohsenshahab

Active Member
حالا اخرش sql server2000 ميتونه بدون مشكل با PHP كار كنه اگه احتمالا مشكلي پيش مياد بگين

mahdi_m

New Member
من دارم كار مي كنم مشكلي هم نيست اما اخر سرش عين عقده اي ها مي شي چون فانكشن هاي php اكثرن براي كار با mysql ‌هست . ديگه از ما گفتن بود

جدیدترین ارسال ها

بالا