php maker

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
آقا ميشه بگيد اينا كدوما هستن؟!

مجيد

Masih

Well-Known Member
سلام!

در مورد PHP maker شرمنده اطلاعي ندارم ولي برام جالبه كه بدونم اين نرم‌افزار هم طرز كارش مثل ASP maker هست يا فرق داره؟!

و اما در مورد ASP maker:
يك نرم‌افزار فوق‌العاده عالي براي كساني كه برنامه‌نويسي ASP بلد نيستن انجام بدن. به كمك اين نرم‌افزار شما ميتونيد فرمهاي ASP رو به سادگي ايجاد كنيد و از اون براي ايجاد بخش عضويت در سايت خودتون استفاده كنيد. مثلا ميتونيد يك فرم ايجاد كنيد كه اطلاعات مورد نياز شما رو توسط كاربر بگيره و اسمش رو جزو اعضاي سايت ثبت كنه و بعد يك صفحه ورود بسازيد كه كاربر در هنگام ورودش به سايت با وارد كردن اسم و كدش به اطلاعات شخصيش كه شما تعيين ميكنيد چي باشه دسترسي پيدا كنه!!! و تمام اين كارها با اين نرم‌افزار به سادگي قابل انجامه! از خوبيهاي اين نرم‌افزار Wizard اون هست كه تقريبا تمام تازه‌كارها هم ميتونن به سادگي باهاش كار كنن.

يك سايت بود با آدرس
Web page for iranian travels! كه متاسفانه الان بسته شده (نميدونم چرا!). اون سايت همش با همين نرم‌افزار كار شده بود و امكان خريد بليط اتوبوس به صورت online رو براي سفرهاي خارجي گذاشته بودن توش! حتي ميشد صندلي رو كه ميخواي بري خودت از روي شكل انتخاب كني!!!!! :lol:

خلاصه اينكه نرم‌افزارش خيلي خوبه ولي اگر از من ميشنوي خودت ASP رو ياد بگيري بهتره (مخصوصا مدل NET ش رو! )

موفق باشي.

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
راستش من يك برنامه قبال درست كردم به نام phpMaker البته من يكم جينگولك بازي كردم اگر نه كدشو من ننوشتم .. حالا ميخواستم بدونم منظورت همون برنامه بوده يا برنامه اي ديگه هستش؟!

مجيد

BeHnAm_akb

Active Member
آقا من اينارو مي دونم من با ASP MAKER خواستم كار كنم اما سر در نياوردم وقتي پروژه را ساختم و در ريشه كذاشتم كار نكرد؟
PHP maker هم همينطور

Masih

Well-Known Member
bakhanbeigi گفت:
آقا من اينارو مي دونم من با ASP MAKER خواستم كار كنم اما سر در نياوردم وقتي پروژه را ساختم و در ريشه كذاشتم كار نكرد؟
PHP maker هم همينطور

سلام!

مشكلت رو اگر واضحتر بگي شايد بتونم در مورد ASPMaker كمكت كنم.

موفق باشي.

Masih

Well-Known Member
سلام!

در صفحه اول بايد يك اتصال به يك فايل DBF را با تنظيمات خاصش ايجاد كني. صفحات بعدي هم براي تنظيم جداولي هست كه در فرم‌ها نمايش داده ميشه. در صفحه آخر هم فايلها رو Generate ميكني. اين توضيح مختصر و مفيدش! :) حالا اگر سوال خاصي داري بفرما.

موفق باشي.

جدیدترین ارسال ها

بالا