photoshop CS3

Parham

Well-Known Member
هیچ سریالی‌ برای نصب لازم نداره ! وقتی‌ که نصب کردی به آدرس Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS3\AMT برید و نام فایل application.sif را تغییر بدید ! همین !اما فعلا که خیلی‌ مشکل داره که امیدوارم در نسخه اصلی‌ رفع بشه، مثل اینکه نسخه آزمایشی‌ جدید هم دادند... من هنوز نگرفتم که نسخه نهایی‌ را بگیرم

kambiz.elf

Member
سلام
من كه منتظر ميمونم تا نسخه اصليش بياد چون ايجوري حال نميده باز هم مرسي

Phonix_NL

Active Member
این نسخه صرفا برای
Preview
هستش و برای اولین بار هست که آدوب روی محصولات اصلی خودش این کار رو میکنه
هدف از این کار هم اولین آشنایی کاربران با ورژن جدید قبل از ورود به بازار و دیدن امکانات و تغییرات اونه
و در ضمن گرفتن فیدبک لازم برای محصول نهاییه خصوصا معلوم شدن باگهای برنامه توسط یوزرهای حرفه ای

بهرحال این نسخه فعلی برای کار کردن نیست اما اگر کسی امکان دانلود و نصبش رو داشته
واقعا با اماکانات جدید فوتوشاپ سی اس 3 آشنا میشه که مطمئنا بعد از ورژن 7 فوتوشاپ این ورژن همه رو
شوکه خواهد کرد خصوصا
Smart Filter
که این قابلیت رو میده که به مانند
Layer Style
ها روی فیلترها هم کنترل داشته باشید اونها رو مخفی و معلوم کنید نحوه و ترتیبشون رو تعیین کنید و حتی
براشون
Blen Mode
بزارین و در هر مکان و زمانی قابلیت ادیت یه فیلتر رو داشته باشین
چیزی که فکر کنم رویای هر فوتوشاپ کار حرفه ای بود و هست

بهر حال نسخه نهایی فوتوشاپ سی اس 3 در اواخر بهرا سال 2007 یعنی حدود ماه می بیرون میاد
و احتمالا تا اون زمان یه نسخه بتای دیگه هم بیرون خواهند داد خصوصا که خیلی از امکانات ورژن جدید
در نسخه بتای فعلی غیر قابل استفاده و صرفا برای نمایش هستند

یه توسیه دیگه هم اینه که برای نصب بهتره نسخه جدید رو روی یه پارتیشن دیگه و حدا از فولدر اصلی
C:\Program Files\Adobe
نصب کنید تا مطمئن باشید که هیچ تاثیری روی برنامه های آدوبی اصلیتون نزاره
چون چند مورد ایجاد اشکال خصوصا در مورد
Bridge
دیده شده

یا حق

mohamadkocholo

New Member
دوستان براي كرك اين ورژن به اين مسير برويد من تا حالا 4 روز هستش دارم از اين ورژن استفاده مي كنم و مشكلي پيش نيامده
c\Program Files\adobe\Adobe Photoshop CS3\AMT

و فايل application.sif را به application.xx تغيير نام دهيد

با اين روش من تا امروز كه 4 روز شده از cs3 استفاده كردم موفق باشد

جدیدترین ارسال ها

بالا