سلام عماد جان خسته نباشی بعد از یکی دو ماه اومدم سر زدم این کارتو دیدم خیلی عالی شده
رندر clay و wire رو که وقتی آدم نگاه میکنه خیلی حال میکنه تو کارای خودمم وقتی یه تغییر جزئی تو کار میدم سریع یه clay میگیرم ولی خوب بگذریم
در مورد مدل نمیتونم چیزی بگم + اینکه داخل ماشین رو هم مدل میکنی یه نقطه قوت هست من که خودم به شخصه اصلا حوصله مدل کردن داخل رو ندارم اما تو کاره جدیدم میخوام داخل ماشین رو هم مدل کنم
رندر ها خوبن فقط تو اون رندری که ماشینت وسط شهر بغل پراید هست ، پرسپکتیو و سایز ماشین نسبت به پراید و ماشینای دیگه مشکل داره و تو رندری که بغل رنو هست هم پرسپکتیو مشکل داره یکم سره ماشین باید بیاد بالا تر و تهش بره پایین تر
در کل عالی
پیشنهاد تاپ گالری
سلوم
خیلی قشنگ شده
ناس شده
افرین
عماد جان یه لطف می کنی در مورد رندر خیابون یه توضیح بدی . یا آموزش بذاری
من جدیدآ یه ماشین درست کردم می خوام رندراشو شروع کنم . چی کار کنم ؟
سلام عماد جان ممنون از دعوت
اول رندرها رو ذخیره کردم بعد نشستم کلی نگاهشون کردم عماد جان بی تارف بگم کار به همه لحاظ عالی شده تبریک میگم.
بچه مدل از این بهتر دیگه چی میخواید!!!
رندر ها هم یکی از یکی قشنگ تر شده کامپوزیت ها عالی شده و خیلی قشنگ چسپوندیش رو زمید آفرین,رندر ای استدیویی رو هم به حدی خوب گرفتی که جا برای گفتن هیچ چیی رو نذاشتی
فقط یه نقد کوچولو تو رندر خیابون پشت ماشین به خاطر رنگگ سفید کمی بیشتر اوربرایت میشد بهتر میبود به پراید دقت کن.
کار بدونه شک لایق تاپ گالری هست.
پیشنهاد برای تاپ گالری
ممنون حامد جان ....سلام عماد جان
ميدونم که خيلی براش زحمت کشيدی...
يه خسته نباشيد قلمبه تقديم شما
اون عکس رو یادم نیست از کجا آوردم . فکر کنم یکی از دوستان تو یاهو بهم داد . ممنون به خاطر عکس که گرفتیسلام کارت عالی هستن رفیق
اون عکس که توش یه رنو هست رو از کجا اوردی ؟
اون عکس رو من با گوشیم انداختم :دی
این چیه زدین؟؟؟؟؟؟؟!!!!!؟ نمیدونی چشام داشت از حدقه میزد بیرون!! بابا کارت محشره ه ه ه ه ه ه ه ایول ایول ایول
قرار نیست که مقطع در مدل بشه که حالا ببینیم مشکل داره یا نه، تو ماشین های واقعی هم قسمت داخلی درها خیلی داغون تر از جاهای دیگه است خلاصه اینکه کارتون خیلی محشره و چرا نباید بره تاپ گالری؟؟؟
پیشنهاد برای تاپ گالری
سلام
آفرین آقا عماد خوب شده . مدلینگ مناسبه
کاش چراغاشو مدل میکردی فک کنم تکسچره درسته؟؟
.
رندر استودیو خیلی خوبه فقط چراغاش توی ذوق میزنه . . نمای بیرونیت خوب شده فقط ی مقدار پست پرو نیاز داره خیلی تو مایه رنگ آبیه .
.
.
مرسی .
.
هر جا هستی موفق باشی .
سلام ...سلام . . .
به به . . .
خیلی خوب شده . . . ،آفرین . . .
سفارش ما که یادت نرفته؟!