قالب ..:: Peugeot_Pars ::..

emad04

Well-Known Member
سلام .

دلم تنگ شده بود چند وقتی بود پست نداده بودم / :rose:

اینم جدیدترین کارم هست که مراحل ساختش در قسمت وایپ هست .

مدلسازیش خیلی وقت بود که تموم شده بود و تقریبآ دو هفته طول کشید . سعی کردم اکثر جاهاشو مدل کنم .

رندر ها هم با مکس و وی ری و فتوشاپ هست .

وایر ها :::

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    526.6 کیلوبایت · بازدیدها: 65
  • 13.jpg
    13.jpg
    315.3 کیلوبایت · بازدیدها: 32
  • 16.jpg
    16.jpg
    1.3 مگایابت · بازدیدها: 86
  • 20.jpg
    20.jpg
    198.5 کیلوبایت · بازدیدها: 60
  • 24.jpg
    24.jpg
    301.5 کیلوبایت · بازدیدها: 46
آخرین ویرایش:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام عماد جان.با حماسه ای جدید اومدی!
خیلی کار بزرگ و خوبی شده.معلومه زحمت زیادی براش کشیدی.
در مورد مدلینگ راستش ریزه کاری ها به دل نمیشینه.مثل لولای در باز یا قسمت بالای ماشین. اما خب مسلما استرکچر کلی خیلی متناسب هست.
در مورد بحث کامپوزیت خیلی موفق بودی.ویو خیابون جنگل عالی شده.استدیوها هم خوب شده. اما راستش چون مدلینگ معمولی هست کار حیف شده.
در مورد رندر قهوه ای هم بسیار آرتیستیک شده و کاملا مشهوده برای شیدرسازی لاستیک و رینگ خود ماشین وقت گذاشتی
در کل عالی شده
به مدلینگ کار از 10 میشه نمره 7 رو داد
اما کامپوزیت و رندر از 10 نمره 8.5 میگیره.
موفق باشی

SANAZGOLI

Member
سلام .

علاوه بر نظرات عارف جان ولی از نظر من مدلینگ کار قوی هست و منم با بدنه پرشیا (پرشیا داریم ) آشنا هستم و معلومه خیلی رو استایل و اتاق کار کردی و موفق بودی و به نظرم از کارهای قبلیت یه سر و گردن بالاتر هست .

رندر ها هم به غیر از یکیش باقی عالیه .

پیشنهاد تاپ گالری

emad04

Well-Known Member
سلام عماد جان.با حماسه ای جدید اومدی!
خیلی کار بزرگ و خوبی شده.معلومه زحمت زیادی براش کشیدی.
در مورد مدلینگ راستش ریزه کاری ها به دل نمیشینه.مثل لولای در باز یا قسمت بالای ماشین. اما خب مسلما استرکچر کلی خیلی متناسب هست.
در مورد بحث کامپوزیت خیلی موفق بودی.ویو خیابون جنگل عالی شده.استدیوها هم خوب شده. اما راستش چون مدلینگ معمولی هست کار حیف شده.
در مورد رندر قهوه ای هم بسیار آرتیستیک شده و کاملا مشهوده برای شیدرسازی لاستیک و رینگ خود ماشین وقت گذاشتی
در کل عالی شده
به مدلینگ کار از 10 میشه نمره 7 رو داد
اما کامپوزیت و رندر از 10 نمره 8.5 میگیره.
موفق باشی

ممنون عارف جان :rose:

راستش برای اولین بار با نظرت راجع به مدل مواقق نیستم . روی مدل خیلی وقت گذاشتم از اتاق گرفته تا بدنه بیرونی با مدل واقعی همه رو مقایسه کردم . حالا بعضی از جزییات خوب نبودن کل مدل زیر سوال نمیره . درسته لولای در و ... خوب نیست ولی خوب اگر لولای در و ... رو نمایش نمی دادم اونوقت می گفتن چه مدل عالی و ...

سلام .

علاوه بر نظرات عارف جان ولی از نظر من مدلینگ کار قوی هست و منم با بدنه پرشیا (پرشیا داریم ) آشنا هستم و معلومه خیلی رو استایل و اتاق کار کردی و موفق بودی و به نظرم از کارهای قبلیت یه سر و گردن بالاتر هست .

رندر ها هم به غیر از یکیش باقی عالیه .

پیشنهاد تاپ گالری

ممنون لطف دارید :rose:

سلام عماد جان. به نظر من رندرت فوق العاده شده. واقعا خسته نباشی

مرسی علی جان :rose:

emad.tvk

New Member
من طراح حرفه ای نیستم. اما ماشین خودمون هم پرشیاس و مقایسه کردم. به نظر من بی عیب و نقص و واقعا عالیه. بی اغراق این پرشیا کپی برابر اصله ماشین پرشیاس.

خسته نباشی عماد جان. حرف نداره

پیشنهاد تاپ گالری

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.ظاهرا ناراحت شدی عماد جان.خداروشکر شاهد بودی که قبلا توی کار قبلیت کار بی نقص بود. و چقدر اصرار من برای تاپ گالری و اینها بود.اما خب اینکار واقعیت رو گفتم. الانشم میگم کامپوزیت و استراکچر کلی عالی شده اما خب دیتیل ها جای کار داره.
موفق باشی

emad04

Well-Known Member
من طراح حرفه ای نیستم. اما ماشین خودمون هم پرشیاس و مقایسه کردم. به نظر من بی عیب و نقص و واقعا عالیه. بی اغراق این پرشیا کپی برابر اصله ماشین پرشیاس.

خسته نباشی عماد جان. حرف نداره

پیشنهاد تاپ گالری

مرسی لطف دارین :rose:

کاره خیلی قشنگی شده. خوشم اومد

مرسی لطف داری :rose:

سلام.ظاهرا ناراحت شدی عماد جان.خداروشکر شاهد بودی که قبلا توی کار قبلیت کار بی نقص بود. و چقدر اصرار من برای تاپ گالری و اینها بود.اما خب اینکار واقعیت رو گفتم. الانشم میگم کامپوزیت و استراکچر کلی عالی شده اما خب دیتیل ها جای کار داره.
موفق باشی

نه چرا ناراحت بشم .

من همیشه از نظرات شما استفاده کردم و می کنم و هر وقت اینجا کارامو می ذارم همش منتظر نظر شما هستم ....:rose:

آخرین ویرایش:

Mehran coyote

Well-Known Member
سلـــــــام
کجا بودی چند وقت دلمون واسه خودتا ماشینات تنگیده بود؟

اقا کارت خیلی خوب شده خیلی جزئیات به کارت دادی عالی شده افرین و خسته نباشی
رندرها هم از اونی که تم قهوه ای با کامپوزیتی که بقل رنو هست خوشم اومد

توی تمام تاپیک هایی که ماشین مدل کردی من گفتم بازم میگم
همیشه در حیرتم بعضی جاها رو نمیدونم چرا لوپلی کار میکنی
عماد جون تو که داری وقت میزاری چرا یه توربو اسموس نمیدی یا چرا پلی ها رو بیشتر نمیکنی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
جاهایی که بیشتر مشهود هست چراغ ها و لاستیک دور شیشه و....

emad04

Well-Known Member
سلـــــــام
کجا بودی چند وقت دلمون واسه خودتا ماشینات تنگیده بود؟

اقا کارت خیلی خوب شده خیلی جزئیات به کارت دادی عالی شده افرین و خسته نباشی
رندرها هم از اونی که تم قهوه ای با کامپوزیتی که بقل رنو هست خوشم اومد

توی تمام تاپیک هایی که ماشین مدل کردی من گفتم بازم میگم
همیشه در حیرتم بعضی جاها رو نمیدونم چرا لوپلی کار میکنی
عماد جون تو که داری وقت میزاری چرا یه توربو اسموس نمیدی یا چرا پلی ها رو بیشتر نمیکنی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
جاهایی که بیشتر مشهود هست چراغ ها و لاستیک دور شیشه و....

به به مهران خان ..
یه سری مشکلات برام پیش اومده بود .در کنارش رندر ها هم گرفتم و دووم نیاوردم به محض اینکه رندر ها تموم شد تاپیک رو زدم :green:

خوشحالم که از اون رندر ها خوشت اومد ..:rose:
راستش من موقع ساخت این ماشین هم از همون اول مش رو , رو کمترین حالت تنظیم کرده بودم . که با همین کمترین حالت ماشین رو بسازم و مشکلات رو ببینم و حل کنم . چون می دونستم موقع رندر مش 2 سیستم جواب نمیده و همینطور هم شد ..

کلآ با این سیستم حتی یه سری جاها رو حذف می کنم و کیفیت هم کم می کنم تا بتونم رندر بگیرم . این رندر ها هم همه رو با مش کمترین حالت گرفتم و اگر رو 2 می ذاشتم همه این مشکلا برطرف میشد . اون قسمت ها رو اگر پلی می دادم یه خورده از گردی لبه کاسته میشد و با بلو جور نبود و فقط باید با مش حلشون می کردم که سیستم جواب نمیده ..:sad:

Mehran coyote

Well-Known Member
خب عماد جون منم فهمیدم مشکل فقط اسموس هست
چون مدلت هیچ عیبی نداره
توربو اسموس استفاده کن عدد ویو پرتش رو بزار 1 و واسه رندر رو بزار 2 یا 3 که فقط واسه رندر لبه ها نرم بشه ویو پرت اذیتت نکنه
امیدوارم بتونی یه سیستم 3 4 میلیونی بخری تا پیشرفت کارت چند برابر بشه :rose:

koorosh_kh

باحالترین کاربر
سلام عماد جان داداش چه طوری؟
دمت گرم خدایی هر چی نگا کردم ایرادی تو مدل ندیدم
پالی هات خیلی منظمه (کار ساده ای نیست)
توش هم که عالی مدل کردی
رندر هاتم عالیه
فقط میمونه که یه زره اسمودش بیشتر بشه
پیشنهاد ـــتــــاپ ـــگـــالری

ali_max3

New Member
سلام . بسیار زیباست . مدل فقط یه جاهاش نرم تر باید بشه وگرنه ایرادی نداره ..
رندر ها هم از اون قهوه ای و خیابون خوشم اومد .

پیشنــهاد تاپ گالری

emadmax

Well-Known Member
سلام

مثل همیشه کار فوق العاده ای زدی .

قیمتاتم خوبه :wink:

فقط استاد چندتا پیشنهاد : اکسترود اعداد پلاک یه خورده کمتر بشه بهتر نیست!؟ _________ آرم پژو رو بهتر از این هم میتونه باشه!

emad04

Well-Known Member
سلام

مثل همیشه کار فوق العاده ای زدی .

قیمتاتم خوبه :wink:

فقط استاد چندتا پیشنهاد : اکسترود اعداد پلاک یه خورده کمتر بشه بهتر نیست!؟ _________ آرم پژو رو بهتر از این هم میتونه باشه!

مرسی عماد جان لطف داری .:rose:
درسته هم پلاک و هم آرم رو درست می کنم . شما استادی نه من
مثه همیشه !!! ترکوندی داداش !!!

مرسی داداش شما لطف داری:rose:

سلام . بسیار زیباست . مدل فقط یه جاهاش نرم تر باید بشه وگرنه ایرادی نداره ..
رندر ها هم از اون قهوه ای و خیابون خوشم اومد .

پیشنــهاد تاپ گالری

مرسی علی جان لطف داری :rose:

سلام عماد جان داداش چه طوری؟
دمت گرم خدایی هر چی نگا کردم ایرادی تو مدل ندیدم
پالی هات خیلی منظمه (کار ساده ای نیست)
توش هم که عالی مدل کردی
رندر هاتم عالیه
فقط میمونه که یه زره اسمودش بیشتر بشه
پیشنهاد ـــتــــاپ ـــگـــالری

به آقا کوروش ... مشتاق دیدار
ممنون که سر زدی خوشحالم که کار رو پسندیدی:rose:

airbos

کاربر متخصص بخش مدلسازی
سلام عماد جان
خوبی؟
کارت عالی شده. مدلاسازی ماشین های ایرانی کاری سخت و طولانی هست.اما شما به راحتی از پس همشون براومدی

موفق باشی:rose:

سلام عماد جان خسته نباشی بعد از یکی دو ماه اومدم سر زدم این کارتو دیدم خیلی عالی شده
رندر clay و wire رو که وقتی آدم نگاه میکنه خیلی حال میکنه تو کارای خودمم وقتی یه تغییر جزئی تو کار میدم سریع یه clay میگیرم ولی خوب بگذریم
در مورد مدل نمیتونم چیزی بگم + اینکه داخل ماشین رو هم مدل میکنی یه نقطه قوت هست من که خودم به شخصه اصلا حوصله مدل کردن داخل رو ندارم اما تو کاره جدیدم میخوام داخل ماشین رو هم مدل کنم
رندر ها خوبن فقط تو اون رندری که ماشینت وسط شهر بغل پراید هست ، پرسپکتیو و سایز ماشین نسبت به پراید و ماشینای دیگه مشکل داره و تو رندری که بغل رنو هست هم پرسپکتیو مشکل داره یکم سره ماشین باید بیاد بالا تر و تهش بره پایین تر
در کل عالی

پیشنهاد تاپ گالری

جدیدترین ارسال ها

بالا