Personal Tag

tohmat

Active Member
سلام دوستان ، ( کسی نمی دونه چرا من هر دفعه که می خوام یه چی بنویسم سلام می کنم؟ :sad:)
این یه جور مهر یا بهتر بگم ، امضاست ، نظر می دین + یه پیشنهاد برا نقطه هاش. من که خودم بی نقطه حال می کنم ، ولی چون با تقوی اشتباه می شه باید نقطه هاش هم باشه.:)

پیوست ها

• Tag.jpg
    Tag.jpg
    38.6 کیلوبایت · بازدیدها: 26
آخرین ویرایش:

Mandana

Active Member
خوب اصلیش چی هستش مگه؟
از ایده ی "ی" خوشم اومد.باحال بیدش ^.^
اگه فامیل اصلی رو ( منم تقوی خوندم آخه) بگین تو نقطه گذاری راحت تر میشه کمک کردش
6gurhxk.gif

موفق باشید حبیبی
4xvim2p.gif

galagoola

Active Member
حرف "ی" خیلی توپه

نقویه درسته
ولی کلمه صالح خوب نشده
موفق باشی
فلن

nima_dsnr

کاربر VIP
البته یقوبی هم فامیل خوبیه ها #
ولی خوب اینو یه جوری نوشتی که بچه ها سخت می تونن یا نمی تونن بخونن %
من از کجا فهمیدم ؟@
دیگه دیگه ...

اون شکستگی های وسط فامیل زیاد جالب نشده (شاید هم دندونه)
ولی با تریپ بی نقطه ای موافقم

فلن

tohmat

Active Member
خوب اصلیش چی هستش مگه؟
منم یه خورده شوت می زنما! اصلش نقویه.

ولی کلمه صالح خوب نشده
بیشتر توضیح می دی ؟ از چه لحاظ خوب نشده؟

البته یقوبی هم فامیل خوبیه ها #
ولی خوب اینو یه جوری نوشتی که بچه ها سخت می تونن یا نمی تونن بخونن

آقا خداییش یقوبی خونده نمی شه. کلا خودمم با این که زود خونده شه حال نمی کنم . ولی آیا اصلا خونده می شه؟:neutral:

خوب اصلیش چی هستش مگه؟
از ایده ی "ی" خوشم اومد.باحال بیدش ^.^
مرسی.

حرف "ی" خیلی توپه

نقویه درست
یه کوکا مهمونه منی.

ولی با تریپ بی نقطه ای موافقم
ممنون.

bluesoosk

Member
ازت بیشتر انتظار داشتم
خوبه ها
ولی کارای بهتر ازت دیدم
شکست کلمه ها یه جوریه
انقد به فونت courier گیر نده
برای تایپوگرافی فونت درشت بیشتر جواب میده

bluesoosk

Member
ازت بیشتر انتظار داشتم
خوبه ها
ولی کارای بهتر ازت دیدم
شکست کلمه ها یه جوریه

tohmat

Active Member
ازت بیشتر انتظار داشتم
خوبه ها
ولی کارای بهتر ازت دیدم
شکست کلمه ها یه جوریه

ببین ، من دنباله یه چیزه جدیدم ، اکثر تایپوگرافی هایی رو که دیدم ، یه سبک خوب بوده که بیش از حد تکرار شده.
به نظر من فونت کوریور پتانسیل خیلی خوبی برا تایپوگرافی داره ، و منم دارم روش کار می کنم تا یه سبک جدید برا خودم درست کنم. ( جدیدا زدم تو کاره سبک سازی فقط اگه وقت کنم)

bluesoosk

Member
ببین ، من دنباله یه چیزه جدیدم ، اکثر تایپوگرافی هایی رو که دیدم ، یه سبک خوب بوده که بیش از حد تکرار شده.
به نظر من فونت کوریور پتانسیل خیلی خوبی برا تایپوگرافی داره ، و منم دارم روش کار می کنم تا یه سبک جدید برا خودم درست کنم. ( جدیدا زدم تو کاره سبک سازی فقط اگه وقت کنم)

خوب اینم یه حرفیه

galagoola

Active Member

tohmat

Active Member
اینم می بینین؟ فقط علت اینکه شماره رو پاک نکردم این بود که توی Layout تاثیر داشت.:wink:

پیوست ها

• Tag2.jpg
    Tag2.jpg
    43.5 کیلوبایت · بازدیدها: 7

h-akhavan

Member
یه نامه!!

سلام دوست عزیزم:)
منم از سلام دادن اول پست خوشم میاد! چه تفاهمی!!

طرح اولیه، خیلی خوبه، فقط در تعععید حرف گالا کولا: اگه "ل" و "ح" ساده تر و بدون شکستگی به هم بچسبن بهتره! راجع نقطه هاش هم میتونی از سه تا دایره به هم چسبیده استفاده کنی، شاید جاشون بالای "ن" خوب باشه. رنگهاشون هم اولی آبی یا قرمز و دوتای بعدی سبز فسفری.

دومیه (سیاه سفید) هم خیلی خوبیه!! اصلن خودت هم خیلی خوبی:D برای هم امضا هم مناسبه! چرا نه؟

فقط به جای کلمه "گرافیست" میتونی از عبارت "گرافیک دیزاینر" استفاده کنی! توی زبان انگلیسی هم کلمه "graphist" وجود نداره و به جاش عبارت "graphic designer " استفاده میشه! البته من حساس نیستم نسبت به این، (چون من اصلن گرافیست!! نیستم) ولی بعضی از گرافیست!!! ها خیلی حساسن به استفاده از این کلمه! حتی توی سایت خودمون هم دیدم.

راستی با هر فونتی هم که خواستی حال کن، مریم، الهام، میترا، نازنین، مجید، حمید، رضا، هادی... حتی کوریر!

خب مسله اینجاست که دومیه قدیمی تره، و برای کارت ویزیت بود. اما اولیه جدید تره ، و برای امضاست. دومیه رو نمی شه گذاشت برا امضا.
از این کارم عذر می خام، ولی پستت رو سه چار بار خوندم تا دوزاریم افتاد!

موفق باشی:oops:

آخرین ویرایش:

tohmat

Active Member
h - akhavan جان ، سلام ، حتما اونایی رو که گفتی امتحان می کنم ، چه عجب یکی نظر سازنده داد. راجع به اون جمله ی مرموزم باید بگم ببخشید یه خورده از فسفرات رو سوزوندم!
راجع به گرافیست هم باید بگم بهتر از گرافیک دیزاینزه ! چزا؟ خلاصه تره ، اگه فارسی بنویسم گرافیک دیزاینر اشتباهه ، باید بنویسم طراح گرافیک که بازم به نظرم مسخرهست. در ضمن طراح گرافیک یه جوریه که نشون دهنده ی اینه که من در خدمته گرافیکم ، ولی گرافیست نشون دهنده ی اینه که گرافیک در خدمته منه! ( می دونم برای فهمیدنه اینم سلول های خاکستری پدرشون در میاد!)

آخرین ویرایش:

tohmat

Active Member
Version2

خوب اینم ورژن دوم! :D

گفتین دینامیت زیر صالح بد ترکیده ، یه کار کردیم درست بترکه!
در مورد نقطه ها ، چیزایی که گفتین رو امتحان کردم ، خوب نشد :sad: .
ولی اینی که خودم گذاشتم ، بهتره. ( رو که نیست!)
خب انتقاد کنید دیگه ! نیام ببینم دو نفر تشکر کردن و رفتن! (تویه این شکلکا چیزی نیست که نشون دهنده ی پر روییم باشه؟ :wink:

پیوست ها

• TagNews.jpg
    TagNews.jpg
    70.7 کیلوبایت · بازدیدها: 7

جدیدترین ارسال ها

بالا