Fa Pause , play

دوستان من يه Pause , play درست كردم اما مشكلي كه هست اينكه

وقتي اهنگ رو Pause ميكنم دوباره رو دكمه Pause ميزنم ادامه ميده اهنگ رو

مشكل بعدي اينكه وقتي play رو ميزنم ادامه نميده از اول آهنگ رو پخش ميكنه
دمتون گرم

پیوست ها

• play.zip
    4.2 کیلوبایت · بازدیدها: 12
آخرین ویرایش:
آقا مصطفی مشکلت حل شد

نه هنوز حل نشده

من برنامم رو باز ميكنم اهنگ پخش ميشه تو پيچ استارت كه اين ادرسشه WavePlay("<SrcDir>\application\music\music.mp3","LOOP")

اما اينو كه تو درست كردي اصلا با اين كار نميكنه فقط آهنگي كه با خودش پخش بشه stop ميكنه

m20a

Member
دستور wave play برای فرمت خاصی از صدا می باشه. بایذ از دستور AudioOpen استفاده کنی تا الگوریتم نوشته شدم درست شه براش

Amit13

Well-Known Member
ببين يكي از خوبي هاي بيلدر اينه كه بعد از نصب خود برنامه ، 100ها مثال و سورس كپي ميشه. شما اگه اين مثال ها رو ببيني و بازشون كني و واسه خودت تحليلشون كني كه چجوري ساخته شده خيلي داخل بيلدر پيشرفت ميكني.بازده يادگيريت هم بيشتر بالا ميره.

مثلا همين سوال ساخت پليرت رو ميتوني به مثال زير مراجعه كني:
کد:
Multimedia Builder498\Samples\495_examples\mp3tags.mbd

دستور wave play برای فرمت خاصی از صدا می باشه. بایذ از دستور AudioOpen استفاده کنی تا الگوریتم نوشته شدم درست شه براش
نه mp3 هم كنترل ميكنه.

m20a

Member
ببين يكي از خوبي هاي بيلدر اينه كه بعد از نصب خود برنامه ، 100ها مثال و سورس كپي ميشه. شما اگه اين مثال ها رو ببيني و بازشون كني و واسه خودت تحليلشون كني كه چجوري ساخته شده خيلي داخل بيلدر پيشرفت ميكني.بازده يادگيريت هم بيشتر بالا ميره.

مثلا همين سوال ساخت پليرت رو ميتوني به مثال زير مراجعه كني:
این مشکل آقا مصطفی تو همین مثال هم هست متاسفانه
ببینید آقا مصطفی
در ابتدا تو تنظیمات خود صفحه ی شروع کد :[HTMLS]AudioOpen("<SrcDir>\music.mp3")
AudioStop()
i=0
[/HTMLS]

خوب بعد میمونه دستور pause که اگه دوبار کلیک کنیم دوباره آهنگ و پخش میکنه.خوب اینجا براش یک دستوره شرطی می زاریم
[HTMLS]If (i=1) Then
AudioPause()
i=0
End[/HTMLS]
i=0 یعنی آهنگ قطع و i=1 یعنی آهنگ در حال پخش می باشه.
خوب با این تفاسیر برای play از دستوره:
[HTMLS]

AudioPlay() i=1
[/HTMLS]

میتونیم استفاده کنیم.

نه هنوز حل نشده

من برنامم رو باز ميكنم اهنگ پخش ميشه تو پيچ استارت كه اين ادرسشه WavePlay("<SrcDir>\application\music\music.mp3","L OOP")

اما اينو كه تو درست كردي اصلا با اين كار نميكنه فقط آهنگي كه با خودش پخش بشه stop ميكنه
بله. مشکل شما اینجاست ک من از دستور AudioOpen استفاده کردم شما WavePlay.بعدم در نظر داشته باشین اینجا بحث یادگیریه.

آخرین ویرایش:
دمت گرم داداش از اینکه اینهمه وقت گذاشتی جواب ما رو دادای خیلی باوجودی

من هنوز وقت نکردم اینهارو امتحان کنم چون دانشگاه شروع شده امتحان کردم جواب میدم

بابت این توضیع که دادای واقعا ممنون مخصوصا:
i=0 یعنی آهنگ قطع و i=1 یعنی آهنگ در حال پخش می باشه.

دم کل بچه های مجید انلاین گرم

جدیدترین ارسال ها

بالا