دانلود
worldman_safa Active Member Jun 27, 2005 #4 ToFaN گفت: اقا انگيليسي نداره؟ کلیک کنید تا باز شود... حالا چه زبونی هست ؟ پس باید اونقدر بپیچونیمش تا بفهمیم چطور باهاش کار کنیم ! ممنون ایمان جان مخلصیم
ToFaN گفت: اقا انگيليسي نداره؟ کلیک کنید تا باز شود... حالا چه زبونی هست ؟ پس باید اونقدر بپیچونیمش تا بفهمیم چطور باهاش کار کنیم ! ممنون ایمان جان مخلصیم
iman_ebru Active Member Jun 27, 2005 #5 زبان روسی هست. اگر از ویندوز استفاده میکنید برای اینکه درست ببینید ( همون روسی رو ) باید این زبان رو نصب کنید. دنبال انگلیسیش میگردم. اگه پیدا کردم معرفی میکنم.
زبان روسی هست. اگر از ویندوز استفاده میکنید برای اینکه درست ببینید ( همون روسی رو ) باید این زبان رو نصب کنید. دنبال انگلیسیش میگردم. اگه پیدا کردم معرفی میکنم.
H hormozonline Member Jun 27, 2005 #6 من داییم روسی تدریس میکنه شاید با کمک داییم به فارسی ترجمش کردم !!!
Sunboy454 Active Member Jun 28, 2005 #7 اگه کارش مدیریت پسوردهاست که RoboForm راحتتره ، زبونشم انگلیسیه
iman_ebru Active Member Jun 28, 2005 #8 Sunboy454 گفت: اگه کارش مدیریت پسوردهاست که RoboForm راحتتره ، زبونشم انگلیسیه کلیک کنید تا باز شود... لینکش ؟
Sunboy454 گفت: اگه کارش مدیریت پسوردهاست که RoboForm راحتتره ، زبونشم انگلیسیه کلیک کنید تا باز شود... لینکش ؟
Sunboy454 Active Member Jun 28, 2005 #9 AiRoboForm 6.3.96 Crack و واسه توضیحات برنامه حتما به سایتش www.roboform.com سر بزنین آخرین ویرایش: Jun 28, 2005