خوشحال می شم نظرتون رو در مورد این کار بدونم موفق باشید.
zagomago کاربر VIP Aug 21, 2009 #1 خوشحال می شم نظرتون رو در مورد این کار بدونم موفق باشید. پیوست ها Barbarian_Warrior.JPG 385.4 کیلوبایت · بازدیدها: 22 warrior-30-5-1388.jpg 154.3 کیلوبایت · بازدیدها: 24
AliReza Bahrami مدیر انجمن Aug 22, 2009 #3 سلام خسته نباشي كار فلت شده سايه ها اصلا خوب كار نشده هنوز جاي كار داره پايين تنه را بهتر كار كرديد موفق باشيد
سلام خسته نباشي كار فلت شده سايه ها اصلا خوب كار نشده هنوز جاي كار داره پايين تنه را بهتر كار كرديد موفق باشيد
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Aug 22, 2009 #5 بنظر منم پایین تنه خوب کار شده ولی قسمت بالایی جای کار داره. روی سایه روشنهای کار بیشتر کار کنید.
hani_99m Member Aug 22, 2009 #6 سلام منم با دوستان موافقم سایه ها رو خوب کار نکردی و اون قسمت پاره شده ی دامن هم اصلا معلوم نیست چیه من از روی عکس اصلی فهمیدم یکم سایه بدید تا پارگی مشخص بشه در کل خسته نباشید
سلام منم با دوستان موافقم سایه ها رو خوب کار نکردی و اون قسمت پاره شده ی دامن هم اصلا معلوم نیست چیه من از روی عکس اصلی فهمیدم یکم سایه بدید تا پارگی مشخص بشه در کل خسته نباشید
E-Boy کاربر فعال انجمن طراحی وب سایت Aug 22, 2009 #7 سلام دوست عزیز . خسته نباشید . خیلی زیبا شده ولی همونطور که دوستان گفتن روی سایه ها کار کنید . امیدوارم همیشه موفق باشید .
سلام دوست عزیز . خسته نباشید . خیلی زیبا شده ولی همونطور که دوستان گفتن روی سایه ها کار کنید . امیدوارم همیشه موفق باشید .
nima_dsnr کاربر VIP Aug 22, 2009 #8 بنظر من مشکل عمدش سایه زدنشه... سایه هاشو ردیف کنی خیلی بهتر میشه. نقش و نگار روی تبر خیلی خوب شده.
alionline1366 Active Member Aug 22, 2009 #9 بزرگترين ايراد همونطور كه بچه ها گفتند سايه هست رو سايه بايد خيلي كار كرد
P pixel group Member Aug 22, 2009 #11 سلام دوست عزیز . خسته هم نباشی . تبریک میگم بابت این کار . ولی نظر دوستان رو اعمال کنی بهتر هم میشه .
سلام دوست عزیز . خسته هم نباشی . تبریک میگم بابت این کار . ولی نظر دوستان رو اعمال کنی بهتر هم میشه .
zagomago کاربر VIP Aug 22, 2009 #13 ممنون از همه بخاطر نظرات خوبتون حتما از راهنمایی شما استفاده می کنم سلامت باشید.