قالب pagani zonda

با سلام خدمت همه دوستان .
چند وقت پیش این مدل رو دیدم و برام خیلی جالب بود و یکی از مدل هایی بود که نکات آموزنده بسیار زیادی در طول مدلسازی یاد گرفتم ...
البته چند مدل مختلف از این مدل تولید شده ولی من تلفیقی از چند عکس کار کردم ...
و چند روزی برای ساخت زمان گرفت و آخریاش دیگه خستم کرده بود و گفتم بذارم رو سایت نظر دیگران رو بدونم .
اگه حوصلم بگیره ارتقاش میدم در آخر بگم مراحل وسطای کار و وایر هم گذاشتم که هیچکس برا نظر دادن بهونه نداشته باشه .
مکس 2013 و ps cs6 .
متشکر از همه ...
new pagani low.jpg

START.jpgwire.jpg

elya3

Well-Known Member
سلام خسه نباشی
مدل بد نشده اما رندر و کامپوزیت خیلی خوب نیست و د رواقع اصلا طبیعی نشده با چی رندر گرفتی؟ سایه ها.. اندازه ماشین... و شیدر ماشین... خیلی جای کار داره نباید به این زودی خسته بشی که:mad:
هرکی پا تو این راه میذاره باید صبور باشه برادر
بیشتر رو رندرت کار کن که زحمات مدل سازیت هدر نره
یا علی

سلام خسه نباشی
مدل بد نشده اما رندر و کامپوزیت خیلی خوب نیست و د رواقع اصلا طبیعی نشده با چی رندر گرفتی؟ سایه ها.. اندازه ماشین... و شیدر ماشین... خیلی جای کار داره نباید به این زودی خسته بشی که:mad:
هرکی پا تو این راه میذاره باید صبور باشه برادر
بیشتر رو رندرت کار کن که زحمات مدل سازیت هدر نره
یا علی
با سلام .
آره رو رندر و کامپوسیت گفتم خیلی وقت نگذاشتم فقط خواستم تا این جای مدل نظر دوستان رو بدونم که اگر ایراد مدلینگ نداشت روی رندر و کامپوسیت کار کنم .
به هر حال ممنونم از نظری که دادی .
یا علی .

سلام این لینک شاید براتون مفید باشه
http://forum.majidonline.com/threads/183575-Making-Of-Auti-R8-HDRI?highlight=
مدلسازی خوب شده.اما خیلی جای کار داره تا رندر خوب بشه.باید رفرنس زیاد ببینید تا چشمتون محیط ها رو بشناسه
بسیار ممنون از لینک و آموزشهایی که معرفی کردید. واقعا عالی بود ...
با تشکر .

خسته نباشی! اگه تازه کار هستید خوبه
ولی منم با نظر بچه ها موافقم + نظر استاد عزیزم عارف جان
به علاوه اینکه توپولوژی کارتون فکر کنم ضعیفه که سعی کردید با توربواسمات یا همون turbo smoth اشکالات کار و به خصوص جاهایی که اونطوری که میخواستید در نیومد رو برطرف کنید و شدتشم که معلومه بردید بالا!!!

سلام نه توربو اسموس رو آخر کار گذاشتم روی iterations= 2
این زمانی که روی یک باشه و کافی هم بود .

تو مادیفایر های این عکس معلومه ... مدل رو خیلی Low poly زدم فقط کار high poly شده و زمان رندر بیشتر
سعی نکردم با اسموس مشکلات کار دیده نشه .
ممنون از نظرت.

wire 2.jpg

پیوست ها

• wire 2.jpg
    wire 2.jpg
    105.8 کیلوبایت · بازدیدها: 4

جدیدترین ارسال ها

بالا