p30 به p30

Salar

Active Member
سلام...

من 2 تا پی سی دارم...می خوام یک سری فایل از این پی سی به اون پی سی بریزم...چطوری میتونم این کار رو انجام بدم؟

ممنون

Peyman-Pop

Active Member
بهترین راه هارد به هارد کردن اونهاست .

که هارد هارو از طریق کابل دیتا بهم متصل میکنی‌ و بعد میتونی‌ راحت از یک درایو به درایو دیگه ( در واقع به هارد دیگه ) فایل رو منتقل کنی‌ .

پیمان

mohsenshahbazi

Active Member
البته اين در صورتيه كه بخواي در كيس رو باز كني اگه نميخواي در كيس باز بشه با دايركت كانكشن ميشه

NextWorld IT

Active Member
mohsenshahbazi گفت:
البته اين در صورتيه كه بخواي در كيس رو باز كني اگه نميخواي در كيس باز بشه با دايركت كانكشن ميشه
اره اينم راه بهتري هست
اما چرا يه شبكه نميسازي ...؟

MrMohi

Active Member
سه تا راه بیشتر نداره ... یا هارد به هارد میکنی ... یا شبکه میکنی ... یا با سی دی فایل ها رو ترانسفر میکنی ...

Salar

Active Member
شبکه رو چطوری میسازن...
یکی برام توضیح بده...ممنونات میشوم!

پیمان جان اون روشت یکم سخت به نظر میرسه!;)

کدوم روش سریعتر و کم خرج تر هست!

NextWorld IT

Active Member
هر دو كامپيوتر بايد كارت شبكه داشته باشند
يك كابل ايترنت كه معمولا كت 5 استفاده ميكنند
هر دو كامپيوتر را به وسيله كابل به هم وصل ميكنيد(ميكنيد تو پورت ايترنت)
بعد ميريد يه كانكشن ميسازيد و tcp/ip رو فعال ميكنيد بعد يك workgroup انتخاب ميكنيد كه در هر دو كامپيوتر يكي بايد باشه...
فراموش نكنيد كه بايد گزينه file and print sharing رو هم فعال سازيد. اونوقت يه ريستارت ميكنيد و راحت دو كامپيوتر با هم شبكه هستند.
البته در xp يك wizard گذاشته اند كه كار را بسيار راحت كرده
ميبخشي كه يكم گنگ و سريع توضيح دادم چون اصلا وقت ندارم.
اگر سوالي داريد باز هم بپرسيد

MrMohi

Active Member
ببین آقا سالار اصولا وقتی که دو یا چند تا کامپیوتر با هم زیاد کار دارن یعنی میخوان از امکانات هم استفاده کنن و یا تبادل فایل بینشون زیاده و مثلا روزی چند بار باید با هم دیتا ترانسفر کنن میان کامپیوتر ها رو شبکه میکنن... کار سختی هم نیست ... اتفاقا خیلی آسونه که آقای نکست ورلد خوب توضیح دادن ... من فقط یک چیزی بگم و اینه که اگر خواستی کارت شبکه بگیری سعی کن وایر لس بگیری چون بعدن این کابلها و سیمها ممکنه اعصابت رو خورد کنه البته اگر فاصله بین کامپیوتر ها زیاده که خیلی بهتره که وایرلس باشه ... و استانداردش هم
802.11g
باشه چون از بقیه بهتره هم از لحاظ برد و هم از نظر توان... دیگه حرفی نمونده ... حالا اگه گرفتی و به مشکل بر خوردی بگو تا یه کاری بکنیم...

mohsenshahbazi

Active Member
شما بگو ميخواي هميشه اين دوتا كامپيوتر باهم مرتبط باشن يا فقط ميخواي يه سري فايل رو انتقال بدي
اگه فقط انتقال باشه شبكه كردنش نمي ارزه
(البته اين نظره منه )

Hwt

Active Member
بابا با كابل لينك هم ارزونه هم كم خرج! البته سرعتش افتضاحه!

Salar

Active Member
من فاصله بين كامپیوترام شاید 3 متر باشه!
----
من یه جعبه مانند گرفتم که به وسیله اون میشه 4تا کامپیوتر رو با هم به اینترنت وصل کرد! میشه از اون طریق وصل شد به کامپیوتر دیگه؟

من رفتم تو My Network Places تو ویندوز ولی نتونستم کاری بکنم...

سیستم عامل اون یکی کامپیوترم لینوکس هست...

جدیدترین ارسال ها

بالا