overclocking

Baloot3D

مسئول بخش سخت افزار سه بعدی
مبانیه اورکلاکینگ ، قسمت سوم

سلام خدمت همه دوستان
اول اینکه شرمنده از بابت این تاخیر که در ادامه مطالب اورکلاکینگ پیش اومد .از همه دوستان هم ممنونم که پیگیری میکنند ، امیدوارم که مفید باشه.
راستش بدجور درگیر این دستگاههای جدید بودم . خدارو شکر 2 تا دستگاه Core i7 965 برامون اومد تا ادامه رندرهامون رو کمک کنند .تهیه کننده شرمنده کرده ما رو دیگه :lol:
واقعیت اینکه این دستگاهها بدجور عجیب هستن و تنظیمات بسیار زیادی نسبت به نسل قبل که Core 2 Duo بود ، دارن . به سرم زد حالا که بحث از اورکلاکینگ هست در یک تاپیک جدید حتما نحوه اورکلاک کردن این نوع از پردازنده ها رو هم بذارم تا دوستانی که این نوع از پردازنده ها رو می خرند از تمام توانایی های این هیولاهای پردازشگر :evil: کمال استفاده رو ببرند .
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
حالا که با مفاهیم اولیه و قسمت های اصلی دستگاه آشنا شدید ، بهتر هست که کمی بیشتر وارد جزییات بشیم .
بیشتر اورکلاکینگ ها روی CPU و بعد از اون روی کارت گرافیک انجام می شه چون دو مرکز پردازش اصلی دستگاه هستند .در اینجا باید اشاره کرد به اینکه هر پردازنده ای در یه رنج خاص از ولتاژ و فرکانس عمل می کنه .مثلا پردازنده E6600 شرکت اینتل حداکثر تا فرکانس 3.80 گیگاهرتز می تونه کار کنه ( البته به گفته خود اینتل!) و بصورت پایه روی 2.40 کار می کنه و ولتاژی که روش کار می کنه 1.362v هست . پس برای اور کردن هر پردازنده ای بهتر هست که اول
بریم تو سایت سازندش ببینیم اصلا این پردازنده تا کجا می تونه افزایش فرکانس و ولتاژ داشته باشه :)

4ht2xux.jpg

:)(درباره کارت گرافیک و اور کردنش هم انشاا... در تاپیک مربوط به اون بیشتر صحبت می کنیم .):)

به عنوان یه اصل کلی باید در اورکلاکینگ پله پله جلو رفت . یعنی اول فرکانس پردازنده رو بالا برد تا جایی که دستگاه در تست دچاره ناپایداری شده و دستگاه ریست کنه .بعدا ولتاژ رو زیاد می کنیم . آروم آروم و با فواصل یکسان .بعد از هر اضافه کردنی یه تست ازش می گیریم تا ببیینیم پایدار شده یا نه ؟ در این روش که اصولی هست بهترین و بی خطرترین اورکلاکینگ رو خواهیم داشت .بعد از اینکه به پایداری رسیدید نوبت به RAM می رسه که البته باید بگم فقط رم های رده بالا و با کیفیت می تونند به درستی اور بشن . ادامه موضوع شیرین اورکلاکینگ بمونه واسه بعد که در مورد North Bridge هست . راستی حتما یه آموزش گام به گاه هم برای این کار میذارم اگه خدا بخواد و عمری باقی بمونه .

موفق باشید (Mr.Baloot)
:rose:

Baloot3D

تنظیمات استاندارد 3DMark 05

بلوط جان اگه ميشه كل تنظيماتي رو كه بايد دست كاري كنيم و همچنين كاري كه براي تست بايد توي 3dmark انجام بديمو بگو
ممنون

محسن جان باید اول ازت عذر خواهی کنم که انقدر دیر جواب دادم ، این هم تنظیمات استاندارد 3D Mark 05 . دلیل این مقدار سایز تصویر این هست که تمام مانیتورهااز این سایز پشتیبانی می کنند . تمام تست ها رو هم باید فعال کرد تا امتیاز کامل دستگاه ها رو بشه با هم مقایسه کرد .

image-A112_4A347BA9.jpg

image-3E39_4A347BA9.jpg

این هم امتیاز یک دستگاه که داریم
Core i7 965

image-2979_4A347BA9.jpg

موفق باشید (Mr.Baloot)

amin.net

Member
با سلام
من یک سیستم با مشخصات زیر دارم
mb: asus-p5qdelux
cpu: intel cor to quad q9550 12mchach
ram:corsair2*2gb bos 1066
vga: giga 9600gt ddr3
power: grean 680w
اگر ممکن است مرا راهنمایی بفرمایید که این قطعات کدامشان نیاز به اوورکلاک دارد و چگونه و با چه برنامه هایی باید این کار را انجام داد؟
و هر کدام تا چند درصد قابلیت اوورکلاک را دارد؟
در ضمن رم های کامپیوترم دارای سینک بلند و بزرگ است.
با تشکر فراوان

سلام
در کل طبق تجربه شخصی که داشتم ، مادربرد های Asus بهتر اورکلاک می شن . یعنی تمرکز این شرکت روی این موضوع بیشتر هست .
محسن جان دلیل ریست دستگاهتون به احتمال زیاد کمبود ولتاژ و کارایی کم مادر بوردتون بوده . من خودم اوایل از تنظیمات دیفالت استفاده می کردم که در اورکلاکینگ خوب جواب نداد !
بهتر هست که این کار رو کاملا دستی انجام بدی .

1- تنظیمات رو به حالت دستی ببر .
2- ولتاژ پردازنده رو یک درجه بالا تر از حد نرمال قراربده .( برای پردازنده شما 1.350 بهتر )
3-BUS پردازنده رو از 266 به 300 افزایش بده .
4- فرکانس RAM رو نزدیک 800 نگه دار ( به دلیل تغییر باس CPU ، فرکانس RAM ، برای هماهنگی تغییر می کنه که شما باید اون رو بالا بیاری)
5- ولتاژ North Bridge رو هم یک پله بالا ببر .
6- اگر روی صفحه Setup ، قسمتی برای بالا بردن ولتاژ FSB می بینید ، اون رو هم فعلا یک پله افزایش بدبد .
7- طبق گفته شرکت Intel ،این پردازنده تا 3.8 می تونه اورکلاک بشه ، پس این مقدار فشار براش چیزی نیست .
8- برای تست پایداری از نرم افزار 3D Mark 5.0 استفاده کن و تمام تست هارو فعال کن .
اگه دستگاهت تونست از این تست جون سالم بدر ببره که یعنی درست کار کردی ، اگر نه باید BUS پردازنده پایین بیاد .

فعلا این کار ها رو بکن تا ببینیم چی مشه .
راستی یادم رفت بگم ،در اورکلاکینگ هر دستگاهی شرایط خاص خودش رو داره و نمی شه یه قاعده رو به همه نسبت داد .
موفق باشید .
------------------
با سلام و درود و تشکر از دوستان که این بحث رو راه انداختن.
خوب من دیر اومدم اما امیدوارم بهم جواب داده بشه.
دوست عزیزم bloot3D جان راجع به این تنظیمات اورکلاکی که نقل کردید آیا این تنظیمات توی صفحه ستاپ انجام میشه یا با نرم افزار خاصی هست.
اگر الان بدون اورکلاک بخواهیم قدرت و option های CPU رو ببینیم کجا باید بریم.

Baloot3D

سلام pfc.designer جان .
در مورد سوالی که فرمودید ، بهترین و دقیقترین راه برای تغییرات تنظیم پردازنده ، صفحه ستاپ مادربرد است . اگر بخواید مشخصات فنی پردازنده رو ببینید ،؛ بهترین و استانداردترین نرم افزار CPU-Z است که حجم کمی هم داره . در ضمن ، در داخل CD مادربرد همیشه نرم افزارهای کمکی برای دیدن یا تغییرات احتمالی وجود داره .

موفق باشید .(Mr.Baloot)

:Mohsen:

کاربر باتجربه
سلام
بلوط جان راستشو بخوای، هوس کردم که سیستممو تا اونجایی که میشه اور کنم​
اگه امکانش هست شما راهنمایی کن​
چون دفعه قبلی درست نتونستم این کارو بکنم​
اگه فکر می کنی نیازه از صفحه setup یه عکس بزارم، تا تک تک پارامترهاشو بهم بگی چکار کنم​
(رو که نیست، سنگ پا قزوینه!!!) بخاطر پر حرفیم ببخشید​

Baloot3D

سلام
دوستان از همه شما عذر خواهی می کنم ، به حدی سرمون اینجا شلوغ هست که فعلا نمی تونم در ضمینه اورکلاک پست بدم چون نیاز به زمان زیادی داره و وقت گیره ، اگه خدا بخواد این پروژه ما تا قبل عید فطر تمام می شه و وقت کافی دارم که پست بدم . دوستان دیگه در قسمت های مختلف پست می دن ولی کوتاه .
بازم شرمنده ، اگه سوالات ، جواب کوتاه داشته باشه حتما جواب می دم .

موفق باشید (Mr.Baloot)

جدیدترین ارسال ها

بالا