Output Movie To

flashpro

کاربر فعال
با سلام
مشکلی داشتم که حسابی اعصابمو خورد کرده. هر کی راجع به این مشکل اطلاعی داره و میدونه مشکل کجاست کمکم کنه:

مشکل: هنگامی که برنامه اجرا میشه و یک پروژه جدید یا یک پروژه از قبل آماده رو باز میکنم، هر تغییر یا هر کلیک در قسمتهای برنامه مثل جابجا کردن نوار لغزنده در time line ، پنجره مربوط "Output Movie To" باز میشه و اصلا اجازه نمیده که بتونم کار کنم و همش این پنجره باز میشه!!!!؟؟؟؟ حالا مشکل کجاست؟

Reza2kn

مدیر انجمن فیلم سازی
سلام دوست عزیز...
منظورت رو متوجه نشدم:-?
چه چیزی مینویسه؟؟؟ یه عکس بذار لطفا...
موفق باشی:oops:

M.After

Active Member
یعنی شما هروقت افتر رو باز می کنی و یه پروژه میاری و هرکاری که می کنی این output to movie میاد ؟
چه ورژنی رو نصب کردی ؟ آپدیت افتر رو هم نصب کردی ؟

flashpro

کاربر فعال
یعنی شما هروقت افتر رو باز می کنی و یه پروژه میاری و هرکاری که می کنی این output to movie میاد ؟
چه ورژنی رو نصب کردی ؟ آپدیت افتر رو هم نصب کردی ؟

من از ورژن CS4 استفاده میکنم.
بله دوست من هر عملی که انجام میدم این پنجره ظاهر میشه که در واقع همون گزینه منوی :"composition>Save RAM Preview" هست.
من آپدیت افتر رو نصب نکردم.
ممنون میشم بگین مشکل کجاست من همه Optionها رو نگاه کردم و چیزی پیدا نکردم.

M.After

Active Member
من از ورژن CS4 استفاده میکنم.
بله دوست من هر عملی که انجام میدم این پنجره ظاهر میشه که در واقع همون گزینه منوی :"composition>Save RAM Preview" هست.
من آپدیت افتر رو نصب نکردم.
ممنون میشم بگین مشکل کجاست من همه Optionها رو نگاه کردم و چیزی پیدا نکردم.
والا من یه بار شبیه همچین مشکلی رو داشتم . یعنی هروقت میخواستم کار کنم پنل flowchart ظاهر میشد و جلوی پنل Composition رو میگرفت و خیلی اعصاب خورد کن بود وقتی update 9.0.2 رو نصب کردم مشکلم حل شد . حالا شما هم یه امتحان بکنید
راستی این آپدیت هیچ مشکلی واسه activation و ... به وجود نمیاره :wink:

mf2fx

Member
سلام دوستان
دقیقا من همین الان اومدم این تاپیک را بزنم دیدم هست
من امروز روی این سیستمم نصب کردم دقیقا Adobe After Effect CS3 را روی این سیستم اینطوری میشه. مثلا ابزار Move را بر میداری میخوای عکس را جابجا کنی یا Text را جابجا کنی کلیک کنی این صفحه باز میشه.
این هم از عکس :

49gnyasaz7oqq6moc2t.jpg

flashpro

کاربر فعال
سلام دوستان
دقیقا من همین الان اومدم این تاپیک را بزنم دیدم هست
من امروز روی این سیستمم نصب کردم دقیقا adobe after effect cs3 را روی این سیستم اینطوری میشه. مثلا ابزار move را بر میداری میخوای عکس را جابجا کنی یا text را جابجا کنی کلیک کنی این صفحه باز میشه.
این هم از عکس :

49gnyasaz7oqq6moc2t.jpg

دقیقا مشکل من هم همینه

Reza2kn

مدیر انجمن فیلم سازی
سلام به همه...
این مشکل رو با وجو اینکه خودم نداشتم ، ولی یه مشکل همه گیر شده :green:
مشکل 99% از Babylon هست ، و چون از Crtl+Click استفاده میکنه ، افترافکتز دیونه میشه:green:2 نفر تو انجمن VideoCopilot این مشکل رو داشتن که با بستن یا Disable کردن Babylon و ریستارت مشکلشون حل شده:rose:
اگه هم Babylon ندارید ، هر برنامه ای رو که با Shift یا Ctrl یا Alt + کلیک کار میکنه رو خاموش کنید و امتحان کنید...
موفق باشید:oops:

mf2fx

Member
ایول بابا
خیلی جالبه من Babylon دارم ولی تنظیمش روی Middle Click همیشه میذارم.
ولی Disable کردم OK شد.
خیلی ممنون
واقعا روی اعصاب بودا !

flashpro

کاربر فعال
مرسی واقعا ممنونم خیلی کمک بزرگی کردی. منو از یک دردسر راحت کردی :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا