منم ميخوام اگه ميشه منم دوباره دعوت كنيد love_aftabgardon@yahoo.com
alireza_a4 Member Aug 19, 2004 #262 آقا اين ارور مي گيره من دفعه قبل درس ثبت نام نكردم حالا مي گه آدرس ايميل قبول نيس فورگت پسوردشم كه ما شا ء الله
آقا اين ارور مي گيره من دفعه قبل درس ثبت نام نكردم حالا مي گه آدرس ايميل قبول نيس فورگت پسوردشم كه ما شا ء الله
alireza_a4 Member Aug 19, 2004 #263 alireza_a4 گفت: آقا اين ارور مي گيره من دفعه قبل درس ثبت نام نكردم حالا مي گه آدرس ايميل قبول نيس فورگت پسوردشم كه ما شا ء الله کلیک کنید تا باز شود... من كه اصلا از اين خوشم نيومد اصلا بي خيال ما اين كاره نيستيم
alireza_a4 گفت: آقا اين ارور مي گيره من دفعه قبل درس ثبت نام نكردم حالا مي گه آدرس ايميل قبول نيس فورگت پسوردشم كه ما شا ء الله کلیک کنید تا باز شود... من كه اصلا از اين خوشم نيومد اصلا بي خيال ما اين كاره نيستيم
B Barbababak Member Aug 19, 2004 #264 ممكنه من رو دوباره اينوايت كنيد؟ دفعه پيش هر دفعه كه رفتم ميگفت بد سرور ممنون [email protected]
A AMIR3000 Member Aug 21, 2004 #268 اگه ممکنه برای منم یکی بدین بیاد ممنون میشم . اگه بازم ممکنه یکی دیگه برای جی میل میخواهم. ببخشیدا. ممنون.
اگه ممکنه برای منم یکی بدین بیاد ممنون میشم . اگه بازم ممکنه یکی دیگه برای جی میل میخواهم. ببخشیدا. ممنون.
H hamids68 Member Aug 23, 2004 #271 سلام به همه دوستان اگر امكان داره يك دعوتنامه هم براي من بفرستين اگه به این ادرس ذکر شده باشه خیلی بهتره با تشكر [email protected]
سلام به همه دوستان اگر امكان داره يك دعوتنامه هم براي من بفرستين اگه به این ادرس ذکر شده باشه خیلی بهتره با تشكر [email protected]
A AMIR3000 Member Aug 29, 2004 #274 آقا من هرچی سعی کردم نتونستم وارد بشم اشکال از چیه؟ هزار جور ارور میده آخریش ارور 502 یعنی چی؟
S SunBoy_ Member Aug 30, 2004 #277 نميدونم چرا اوركات invalid password ميده!!! براي شما هم همينجوريه ؟ ميتونيد وارد بشيد ؟؟
A AMIR3000 Member Aug 30, 2004 #278 منو که اصلا SIGN UP هم نکرد. فکرکنم دوباره زحمت دعوت کردنم افتاد رو دوشت. ممنون میشم دعوتم کنی.
S SunBoy_ Member Aug 30, 2004 #280 [email protected] [email protected] دعوت شديد ،، لطفا دوستاني كه دعوت ميشن ، زحمت بقيه را هم بكشن ...
[email protected] [email protected] دعوت شديد ،، لطفا دوستاني كه دعوت ميشن ، زحمت بقيه را هم بكشن ...