ORKUT.COM

iman.prs

Active Member
ممنون مسيح جان....ولي من از اين جور جاها خوشم نمياد...قبلا هم يه نفر دعوتم كرد نرفتم!...به هر حال واسه كسايي كه ممكنه اشتباه كنن خوب بود... :lol: :arrow:

Masih

Well-Known Member
iman-prs گفت:
ممنون مسيح جان....ولي من از اين جور جاها خوشم نمياد...قبلا هم يه نفر دعوتم كرد نرفتم!...به هر حال واسه كسايي كه ممكنه اشتباه كنن خوب بود... :lol: :arrow:

هركس يه نظري داره!

مسيح.

babak_dj

Member
روزنامه «جام‌جم»، ارگان صداوسيما، ويژه‌نامه كامپيوتر يكشنبه خود را به تبليغ براي يك شبكه اينترنتي مشكوك اختصاص داده است

به گزارش خبرنگار «بازتاب»، جام‌جم با استفاده از تعابيري خاص، نظير «شهري براي شما و دوستان شما» سايت آمريكايي Orkut را معرفي كرده و به تشريح خدمات اين سايت به مشتريان پرداخته است.

در اين حال، اطلاعات به دست آمده توسط خبرنگار «بازتاب» حاكي از آن است كه اين سايت، توسط تيم Google راه‌اندازي شده است و در صدد است تا زنجيره‌اي از ارتباطات نخبگان كشورهاي مختلف را به همراه برخي اطلاعات دقيق آنها دريافت و نگهداري كند.

ويژگي مهم اين سايت اين است كه افراد را تنها از طريق دوستانشان به عضويت مي‌پذيرد. به اين معنا كه براي عضويت يك شخص در اين سايت، حتما بايد يكي از اعضاي پيشين آن، او را به اين سايت معرفي كند و به اين ترتيب، زنجيره‌اي از ارتباطات نخبگان را به همراه اطلاعات آنان در اختيار صاحبان آمريكايي Orkut قرار مي‌دهد.

Orkut به هر كاربر صفحه‌اي اختصاص مي‌دهد كه كاملا شخصي است و كاربر مي‌تواند آن را بر اساس سليقه شخصي‌اش مرتب كند. براي اين كار قبل از هر چيز بايد عضو Orkut شد. هيچ كاربري نمي‌تواند وارد اين سايت شود، مگر اينكه از سوي يكي از اعضاي قبلي دعوت شده باشد.

در زمان عضويت افراد در اين سايت، بخش security (امنيتي) آن پيغام مي‌دهد كه هيچ ضمانتي نمي‌دهيم كه اطلاعات شما مورد استفاده قرار نگيرد و مي‌افزايد: شما موافقت مي‌كنيد كه Orkut مشخصات شما را كه به آنها دسترسي دارد، در صورت لزوم بر اساس قانون و يا براي يك كار خوب ديگر، مورد بهره‌برداري قرار دهد.

اين در حالي است كه پس از 11 سپتامبر، دستگاه‌هاي امنيتي آمريكا درصددند تا اطلاعات كاملي از ارتباطات اينترنتي شهروندان آمريكا و ديگر كشورها به دست آورند. از جمله سازمان «اف.بي.آي» طرحي را تحت عنوان Carnivor به مرحله اجرا گذاشته است. بر اساس اين طرح، كليه ISPهاي موجود در آمريكا، موظفند از تمامي اطلاعات ردوبدل شده از طريق آنها در جعبه‌هاي سياه، backup تهيه نمايند و اين در شرايطي است كه بخش اعظم ترافيك خطوط اينترنتي دنيا، از اين ISPها عبور مي‌كند.

بر اساس اطلاعات جمع‌آوري شده توسط خبرنگار «بازتاب»، اين سايت طي يك ماه و نيم اخير، به شدت مورد استقبال كاربران ايراني قرار گرفته است و بسياري از نخبگان و تحصيلكردگان ايراني در اين سايت عضو شده‌اند. از جمله بخش زيادي از اساتيد و داتنشجويان دانشگاه صنعتي شريف، به واسطه دوستانشان در اين سايت عضويت يافته‌اند.

اين گزارش مي‌افزايد، بر اساس آمار ارايه شده از سوي اين سايت، آمريكا با 3/34 درصد، برزيل (95/24%)، ژاپن (05/4%)، هند (89/3%)، استوني (65/3%) و ايران (33/3%) 6 كشور اول مشتري اين سايت به شمار مي‌روند و حدود 48% مشتريان آن را افراد 18 تا 25 سال تشكيل مي‌دهند.

خبرنگار «بازتاب» افزود: ويژگي اصلي اطلاعاتي كه صاحبان اين سايت به دست مي‌آورند، اين است كه به صورت نسبتا دقيق، زنجيره‌اي از ارتباطات منطقي نخبگان را به دست مي‌آورد. اين در حالي است كه به دست آوردن اين اطلاعات، هزينه بسيار زيادي مي‌طلبد.

خبرنگار «بازتاب» در پايان ضمن هشدار به كاربران در اينترنت در مورد عضويت در اين سايت افزود: مسلما گردانندان اين سايت، از اطلاعات ارسال شده توسط اعضا در عرصه فرار مغزها و موارد اطلاعاتي و امنيتي در راستاي منافع ملي خودشان استفاده مي‌كنند. البته مي‌توان با ارايه اطلاعات نادرست به اين سايت در زمان ثبت نام، هم از امكانات آن استفاده كرد و هم از بهره‌برداري از اطلاعات جلوگيري كرد

Masih

Well-Known Member
babak_dj گفت:
اقا روزنامه JAME JAM دیگه چه میشه کرد!

يادمون نره كه روزنامه جام‌جم وابسته به يك ارگان دولتي هست و دولت هم پولش رو از راه ترسوندن ملت از شياطين بزرگ به سركردگي آمريكاي جنايتكار درمياره!

مسيح.

sambol

Active Member
بابا اتوبوش كه پر شد ولي من و سقف هم سوار ميشما
اي دي هم كه پايين هست :)

iman.prs

Active Member
Masih-Evanescence گفت:
iman-prs گفت:

هركس يه نظري داره!

مسيح.
منظورتون اينه كه : هر سري مغزي داره ديگه.... :lol:

nik_sali

Member
ady_constantine گفت:
يكي از دوستان با ايميل [email protected] منو دعوت كرد

من رو لينكي كه گفت رفتم اين خطا را داد :
کد:
  Invitation failed.

The reason might be one of the following:

You entered a wrong email address 
 You have not enabled JavaScript on your browser
 Your browser is not accepting cookies 
 You already accepted the invitation and signed up 
 The url specified is invalid 
 If you are using Hotmail, you may need to copy and paste this URL into a new Internet Explorer window 

If you know someone who is a member of orkut, have them invite you to join.

آقا هيچ از يك اين خطاهايي كه داده شامل من نميشه !
مشكل كجاست ؟

سلام

شما بايد همون ميلي كه دوستتون ميل فرستاده وارد كنين

يعني همون ميلي كه اينوايت واستون اومده

بعد اينكه روي لينك اينوايت كليك كردين تو اولين صفحه اي كه باز ميشه ميل خودتون (همون ميلي كه گفتم) رو وارد كنين

من همين مشكل رو داشتم حالا شايد هم من اشتباه ميكنم :roll:

خوش ياشين

من تو این سایت عضوم ولی چیز جالبی ندیدم حالا اون چیزی رو که متوجه شدم می نویسم
1- توسط یه فرند دعوت میشی بعد با فرند های اون آشنا میشی و غیره و غیره همینطوری زنجیری میره جلو و حتی اصلا میتونی بری در قسمت کامینیکیشن و توی روم ها هر کسی رو خواستی مشخصاتش رو ببینی

2- توی هر روم میتونی جوین بشی و در بحث ها شرکت کنی و خودت هم روم بزنی ( در واقع فروم )

3- امکانات زیادی گذاشته برای جذب مخاطب مثلا میتونی فرند هاتو طبقه بندی کنی و مثلا اگه روم جالبی دیدی یکی دیگه از فرند هات رو هم اینوایت کنی و اینا

خلاصه به نظر من این در واقع یک چت روم پیشرفته آف لاین و آنلاینه و مثلا همون طوری که روم های یاهو الان برای مقاصد دوست یابی استفاده میشن اینم همینطوره
خلاصه این به نظرم جالب نیومد اگه کسی امکان دیگه ای تو این سایت دیده بیاد بگه
من بیشتر تصور میکنم تبلیغات باعث شده اینقدر معروف بشه و اینکه مال گوگله
ضمنا سرورش خیلی خیلی مشکل داره 100 بار ارور داد از همه رقم

roozbeh007

Member
Bad, bad server. No donut for you
It's likely that the server will behave this way on occasion during the coming months. We apologize for the inconvenience and for our server's lack of consideration for others.

What is this bro. ?

Masih

Well-Known Member
تمام دوستان جديد دعوت شدن.

عشق مدرن؛ سرور مشكلي نداره! وقتي كه 5000 نفر ايراني در 3 دقيقه و سي پنج ثانيه عضو سايت ميشن هر سروري باشه كم مياره! :wink:

روزبه اين مشكل همون چيزي هست كه عشق مدرن اشاره كرده بهش. بعد از چند دقيقه درست ميشه.

مسيح.

جدیدترین ارسال ها

بالا