سلامسلام حسام جان کار خیلی خوب و زیبایی شده تبریک میگم
اماااا...
دوست داریم سبد سبد![]()

)

مرسیخیلی زیباست من که فراوان خوشم اومد

زنگ زدگی رو عوض کردم. شبیه ماشین سوخته شدیه پیشنهاد دارم یه انتقاد
زنگ زدگی ماشین خوب نشده دوستمون خوب مثالی رو زد انگار با ماشین رفتی پینت بال
پیشنهادم اینه که شما اگر می خوای داغون بودن ماشین رو نشون بدی به نظرت ماشین رو پنچر کنی بهتر نمی شه؟؟
لاستیک رو هم پنچر کردم هم کثیف. شیشه رو هم کثیف کردم
این ماشین رو آنرپ نکردم. این کثیفی ها تصادفی اینجوری شدن. چند بار تست کردم تا به اینا رسیدماین کثیفی هایی که روی سپر و آینه هستش خیلی خوب شده
اما همینا به بدنه ماشین نمیاد . تو فوتوشاپ ... دیگه خودت استادی .
من تو اینترنت یه پلاگین برای مکس و مایا دیده بودم که به راحتی میشه به صورت نامنظم و با چند کلیک کل ماشین رو زنگ زده کرد.
دنبالش میگردم اگه پیداش کردم لینکشو میدم.

سلام. مرسیسلام
کارتون فوقولادس .................................
موفق باشی .

اون البته که گفتی رو من ندارمبه لینک بالا برو هم توضیحاتش هست هم رایگان البته باید مکس 2012 باشه.

خعلی قشنگ شده حسوم.شدیدن لذت بردیم.نخسوزن آپدیت اش.فقط به نظرم بدنه و شیشه ها زیادی سالم اند...نه تکستچر.منظورم از لحاظ شکستگی شیشه یا فرو رفتگی روی سطح ماشینه...دافی که ایجاد کردی خوب نشده یهو از تیر چراغ برق اول به بعد همه چی بلور میشه.جز اینا عالی.واقعن آورین(بقول فرشید و :-")
موفق بباشی![]()

یه رندر جدید میگیرم این تغییرات رو توش اعمال میکنمخعلی قشنگ شده حسوم.شدیدن لذت بردیم.نخسوزن آپدیت اش.فقط به نظرم بدنه و شیشه ها زیادی سالم اند...نه تکستچر.منظورم از لحاظ شکستگی شیشه یا فرو رفتگی روی سطح ماشینه...دافی که ایجاد کردی خوب نشده یهو از تیر چراغ برق اول به بعد همه چی بلور میشه.جز اینا عالی.واقعن آورین(بقول فرشید و :-")
موفق بباشی![]()
dof روی ماشین رو پاک کردم اون سیما هم پاک شدنآقا حسودی نکنبه به چه سعادتی داری حسام جون، خانوم مدیر اومده
من شدیدا با نظرات خانوم مدیر موافقم
مخصوصا با شکستگی در شیشه و محیط خیلی زرد شده ،عکسو حالت قدیمی درست کن
(شوخی کردم)

مرسیمن هم از کارت خیلی خوشم اومد . کلی ت کارت و ایده ت خوبه . آفرین![]()

علیک سلام.سلام من اومدم دوباره
چون کارت خوبه پیگیرش هستم و نظر میدم تا از اطلاعات شما ژنرال عزیز استفاده کنم
بهتر شد اما لاستیک و گفتم کثیف کن نه اینکه شیر کاکائو به خوردش بدی
شیشه هم که بی نسیب نمونده از شیر کاکائو
ماشین اسقاتی همچین عاجایی داره لاستیکاش؟
برق رینگات رسوای عالمم کرد فقط ظاهرش زنگ زدست
ماشین بدنش عالی شد اما چهارتا روزنامه مچاله ایی برف پاک کن شکسته ایی(ژانر علامت سوال)
یا خون و تیکه های لباس(ژانر ترسناک)
حلقه انگشتر و گل خشک(ژانر درام)
کله بوفالو(ژانر بنگ بنگ کابویا)
و...
یک چیزی بزار که بدجور خالیه
موفق یاشی لگن لگن![]()

لاستیکاش مقاوم بود
یه کله هم تو دستش
تو فکر یه چیزایی هستمنمیدونم چیکارش کنم که شلوغ تر بشه. بازم روش کار میکنمزباست حسام جان ولی با محیطش حال نکردم فلت هست و با بیابون واقعی خیلی فزق داره محیط رو درست کن و این کارت رو بفرست تاپ گالری.

ممنونتو این سایت چقدر استاد هستش
کارشما هم زیباشده
شما به منتالری وارد هستید؟ من زیاد به منتال ری وارد نیستم یعنی اصلا تو رندر گرفتن کاملا مبتدی هستم اما از موقعی که این سایت رو دیدم تصمیم گرفتم که یاد بگیرم . من با مایا کار میکنم.

اون ماشین مینی کوپر بود. سایزش کوچیکه.زنگ زدگی هاش عالی شده
لاستیک وشیشه کارداره
اون ماشینه که فقط یه خاطره ازش مونده نسبت به نزدیکی به دوربین یه مقدار کوچیک به نظر میرسه .
اون تیر برقها عکسه یا مدله؟ یه مقدار اونجایی که به ماشین نزدیک شده بلورش ازبین رفته.
پیشنهاد: یه اسکلت جمجمه بزار نزدیک دوربین و بلورش کن نصفشم توی شنها باشه.

روز و شب رندر گرفتم
DEAD