NTTac Plus - راهنمایی فوری

iranexplorer.net

Active Member
سلام

از دوستان اینجا کسی هست با nttac کار کرده باشه؟ من میخوام نرم افزار اکانتینگ امون رو به nttac ارتقا بدم. در ACCESS Server کلا مشکل دارم.

نمی دونم وقتی NTTac رو نصب کردم با چه بانک اطلاعاتی ارتباط برقرار کنه؟ یعنی شما فرض کنید ما یک سیستم 2000 Server داریم که هیچی روش نصب نشده و کاملا تمیز هست. حالا میخواهیم روش nttac نصب کنیم به همراه access server و سرویس بدیم به کاربران.

من چون همیشه تحت وب کار کردم از این چیزای شبکه اطلاع زیادی ندارم. اصلا رشته من مکانیک جامدات بوده :oops:

خلاصه توضیح مفصل لطفا؟

amirhosein2004

New Member
عزيزمَ جونم به قربونت بگه من دو سه سال پيش مفصلا با nttacplus كار مي‌كردم. جوابت هم اينه كه اين برنامه اكانتينگ هم مي‌تونه اطلاعات كاربرانت رو تو يفايل‌هاي تكست بريزه هم اينكه از odbc استفاده كنه. بستگي به تصميم خودت داره. ما ترجيح مي‌داديم توي همون فايل‌هاي تكست اطلاعات كاربرها رو نگه‌داري كنه. بعضي‌ها البته با odbc وصلش مي‌كردن اما گاهي مي‌گفتن كه به مشكل برمي‌خورن. من نمي‌دونم.
وقتي اونو نصب كردي خيلي ساده كافيه كه كاربرهاي شبكتو داخلش تعريف كني. آدرس پورتش رو هم روي سرور ريموتت ست كن. فكر كنم 1642 و 1643 بود اگه يادم نرفته باشه. همين. بقيه كارا رو خودش انجام مي‌ده. خيلي ساده است. فقط يادت باشه كه اين برنامه از اون ببعد به ديگران اجازه مي‌ده به شبكه وصل بشن يا نشن. در وقاع جاي IAS رو مي‌گيره.
موفق باشي.

جدیدترین ارسال ها

بالا