Noscale کردن مووی کلیپ

morid71

Member
من توی فریم اول برنامه نوشتم که stage رو NOScale بکنه، اما می خوام یه مووی کلیپ خاص از حالت NOScale بیاد بیرون، امکانش هست؟!

++Hadi++

Active Member
امکانپذیر نیست مگر اینکه بعد از noScale کردن صفحه، به یه Event به صورت زیر گوش کنید و اندازه مووی کلیپ رو تو تابع هندلر نسبتی عوض کنید...
PHP:
import flash.display.StageScaleMode;
import flash.events.Event;

stage.scaleMode=StageScaleMode.NO_SCALE;
var stagew:int=stage.stageWidth;
var stageH:int=stage.stageHeight;

stage.addEventListener(Event.RESIZE,sizing);

function sizing(evt:Event):void
{
    mc.scaleX=stage.stageWidth/stagew;
    mc.scaleY=stage.stageHeight/stageH;
}
البته یه کلاس هم برای تغییر نسبتی و تناسب ساختم...

morid71

Member
آقا هادی من این کد رو اجرا کردم، فقط مشکلش اینه که وقتی فایل swf رو اجرا می کنم، مووی کلیپ هیچ تغییری نمی کنه، اما اگه پنجره ی flash player رو یه بار تغییر حالت به minimize یا maximize بدم، کد اجرا میشه و مووی کلیپ تغییر سایز می ده، مشکل از سیستم منه؟ یا کد رو بد استفاده کردم؟!
البته وقتی این کد رو روی یه دکمه می ذارم و شنوده ی این کد میشه مشکلی ندارم، ولی روی فریم همون مشکل رو داره.

آخرین ویرایش:

++Hadi++

Active Member
تو اجرا یا باز کردن که نباید تغییر کنه بلکه باید همون اول که باز کردید،با ریسایز یا مینیمایز ماکسیمایز ،تغییرات رو حس کنید.یعنی منظورتون اینه که تو سری اول و قبل از مینیمایز ماکسیمایز،کد با resize اعمال نمی شه؟؟؟

++Hadi++

Active Member
در ضمن تو امضام که زیر پستمه یه لینک هست که مربوط به کلاس fitscreen که برا شناوریه،نوشتم.یه نگاهی به اون و سمپلش بندازید بد نیست...

morid71

Member
اون کلاس رو خوندم، کمی پیچیده بود، باید بیشتر روش وقت بذارم، من یه نمونه گذاشتم، خودتون نگاه کنین، دو تا مشکل داره: 1. همون که گفتم با اجرای فایل فلش کد اجرا نمیشه، و 2. اینکه وقتی پنجره رو تغییر می دی و کد اجرا میشه، مووی کلیپ رو خیلی زیاد بزرگ می کنه و زوم میشه، یعنی وقتی یه عکس باشه، دیگه هیچی اش معلوم نمیشه.
ممنون

پیوست ها

• sreen.rar
    6.9 کیلوبایت · بازدیدها: 6

جدیدترین ارسال ها

بالا