برداشت جالبی بود مرسیمن بگم ور داشتمو
خب جونم براتون بگه
به نظر من
یه ادم خوب بوده که شیطان تو وجودش رسوخ کرده و اینقدر زیاد که شیطان اونو همراه خودش پرورش داده
بعد ادمه بد شده
وبه خاطر کار بدش به صلیب کشیده شد
و بعد از مرگش شیطان اونو در اغوش میگیره از این که تونسته بکشدش ذوق کرده
قصه ما به سر رسید کلاغه به خونش ....
به نکته ی خوبی اشاره کردید دوست عزیز! اما من از نشون دادن این شیطان و انسانی که با ابزار نمادین شکنجه میشه هدفی داشتم و میخواستم مفهومی رو برسونم...کار فوق الاده ای شده
این شیطان که ملقب به satan هست کارش گرفتن جان انسانها و بردن روح اونا به جهنم هست و روح انسانها غذای مارهای این شیطان هست. این شیطان بیشتر توی مذهب کابالا (شیطان پرستان) ازش دیده میشه و حتی پرستش میشه
هنر , هنره و از تخیلات هنرمند بیرون میاد ولی بهتره که در مورد کارهای که دنبال میکنیم و انجام میدیم تحقیق کنیم تا اونی رو که بهتره انجام بدیم
در کل این تصویر ذهنی از یک شیطان افسانه ای هست که به زیبایی به تصویر درآمده
مرسی black.dragon
مرسیجو کار خیلی تاریکه ولی در کل چیزی که تو ذهنتون بوده رو خیلی خوب پیاده کردید![]()
ممنونفوق العادست
طراحی با رنگ سیاه رو خیلی دوست دارم ، مرموز و جذاب ...
بعضی وقت ها واقعیت خیلی ترسناک تر از یک نقاشی سادس!یه +18 ایی هم میذاشتی من که زبونم قفل شده نمی تونم حرف بزنم
فکر کنم چند دهه خواب نبینم
مرسی اجسان جان، چون از کار عکس گرفتم خیلی از ریزه کاری هاش دیده نمیشه...انشاا... توی دیجیتال پینتینگ روی جزئیاتش بیشتر کار میکنمکار خوبی شده مصطفی جان من از طرح های بدون رفرنس خیلی خوشم میاد طرحی ک از قوه تخیل بیرون میاد .......
همه چی عالیه فقط میشه رو جزئیات و ریزه کاری بیشتر کار کرد تا خودشو بیشتر نشون بده /
به نکته ی خوبی اشاره کردید دوست عزیز! اما من از نشون دادن این شیطان و انسانی که با ابزار نمادین شکنجه میشه هدفی داشتم و میخواستم مفهومی رو برسونم...
مرسی رضا جون بابت نظرت، آره تو فکرشم یه dp ازش بزنم :دی ایشالا فرصت کنم حتما...خیلی خیلی خوووووف شده
خیلی خوشم اومد.فقط این No Mercy همون چیزیه که تو جواب تاکسی هایی که بوق میزنن میگن یا بی رحمی؟
با وجود اینکه همینجوری اسکچی خیلی باحال تره ولی سعی کن رنگ هم بهش اضافه کنی ولی رنگ های دارک ببین چطور میشه
موفق باشی![]()