قالب :::Nissan Maxima Q7 :::

emad04

Well-Known Member
سلام

چند وقتی می شه که قصد داشتم تاپیک رو بزنم ولی هر دفعه مشکلی پیش می اومد و انترنت قطع می شد و ..:-?

ساخت مدل 4 روز طول کشید ( پاره وقت )

نرم افزار های مورد استفاده :

تری دی مکس / وی ری / فتوشاپ

زمان رندر ها هم حول و حوش یک الی 2 ساعت هستن . ( مدل رو برای رندر ها لاوپلی کردم ):green:

اموزشی هم از ساخت این ماشین (مدلینگ) تهیه کردم که بعد از مرتب کردنشون و اپلود برای استفاده دوستان خواهم گذاشت (بصورت فیلم ):rose:

wire:
http://img4up.com/up2/17018454357988236185.jpg
http://img4up.com/up2/06640384673046547429.jpg

منتظر نظرات کوبندتون هستم . :neutral:

پیوست ها

• 16.jpg
    16.jpg
    126.4 کیلوبایت · بازدیدها: 72
  • 13.jpg
    13.jpg
    1 مگایابت · بازدیدها: 98
  • 11.jpg
    11.jpg
    214.1 کیلوبایت · بازدیدها: 95
  • 17.jpg
    17.jpg
    886 کیلوبایت · بازدیدها: 81
  • 5.jpg
    5.jpg
    326 کیلوبایت · بازدیدها: 83
آخرین ویرایش:

unknown_i3oy

Well-Known Member
حرف نداره آقا عماد ....
دست گلت درد نکنه که آموزش این کار هم آماده کردی
خیلی خوب میشه اگه بذاریشون واسمون ...

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh چقدز کار خوب!
سلام عماد جان.همشون خوب شده.
فقط چندتا نکته.
تو اون رندر که قوس داره تکسچر عکس مخصوص پانوراما هست ... زیاد جالب نشده
مدلینگ خوبه اما خیلی خیلی low poly هست.خب کاری نداره یه مقدار mesh smooth رو بیشتر بده
اگه دوست داشتی مثل بچه های مدل سازی ماشین های موجود تو ایران مدل سه بعدی شو توی بخش ابزار سه بعدی آپلود کن همه بچه ها استفاده کنن.تا حالا aibors (عباس ) , همایون تو این زمینه خیلی فعال هستن.

ALI_TAKHTI

Active Member
لذت بردیم. منتظر آموزششم هستیم. و به قوا عارف جان مدل ماشین رو هم بزار خلق الله استفاده ببرن. البته با متریال ها.......
ای جان

V

Violet89

کاربر مهمان
سلام
کار زیبا و فوق العاده شده...
از اینکه آموزششم میخواین بزارید, سپاس فراوان...
پیشنهاد تاپ گالری :rose:
موفق باشید

emad04

Well-Known Member
سلام
مرسی از نظراتتون :rose:
مدل سه بعدی ماشین رو هم در کنار اموزش ساخت روی سایت قرار خواهم داد .
اگر خدا بخواد و این رندرها مورد قبول دوستان باشه اموزش مراحل رندر خروجی همین ماشین رو هم درست کنم تا اموزش کامل باشه .
فقط چون تعداد رندر ها بالاست نمی دونم کدوم مناسبه برای اموزش ؟
یا علی

::reza::

کاربر VIP
سلام عماد جان
کار قشنگی شده. مدلسازی به نظر خوب میاد البته یه وایر فریمی میزاشنی از کارت خوب میشد. یه قسمتی از مدل مثلا قسمت سقف جایی که شیشه عقب بهش متصل هست یه کوچولو ایراد دیده میشه.(تو عکس شمار 16 مدلی که از پشت دیده میشه)

رندرها هم خوبند. البته یه چند تا نکته به ذهنم میرسه. تو رندر ها اکثریت نویز دیده میشه که احتمال میدم از HDRI با کیفیت و مناسبی
استفاده نکردی. مثلا رندر شمار 17 و یا شماره 5 کا ماشین از روبرو هستش.

در مورد رندر استیدیویی (عکس شماره 11) رندرت خوبه اما زمینه رو میتونستی روشنتر در نظر بگیری اینطوری بهتر میشد.

و در مورد رندر شمار 13 تکسچر Dirt خوب شده . رینگها رو هم کمی بیشتر تکسچر میدادی تا رفلکت کمتری داشته باشه.
نور خورشیدت الان اصلا با نوری که به ماشین تابیده مچ نیست. بعد عکس بک گراند یه بیابان هست اما تو برای زمینه از تکسچر صخره استفاده کردی که اصلا مناسب نیست.

در کل کار قشنگیه
موفق باشی:rose:

emadmax

Well-Known Member
آقا عماد همه چی عالیه :clap: ..... کارت رو توی گالری wip. دنبال میکردم ....... نکاتی که دوستان گفتن هم رعایت کنی دیگه معرکه میشه.

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
خسته نباشی عماد جان..:)
البته خودت استادی ولی مدل یکسری مشکلات داره مثلا کنار سینی جلو از رفلکت معلومه که ناصافه..
بالای چرخ جلو خط قطع شده..

در کل به نظرم میتونی خیلی بیشتر روش کار کنی.. :
rose:

emad04

Well-Known Member
عالـــــــــــــــــــــــــــــــــــــیه ولی نویز داره

مرسی :rose:

سلام عماد جان
کار قشنگی شده. مدلسازی به نظر خوب میاد البته یه وایر فریمی میزاشنی از کارت خوب میشد. یه قسمتی از مدل مثلا قسمت سقف جایی که شیشه عقب بهش متصل هست یه کوچولو ایراد دیده میشه.(تو عکس شمار 16 مدلی که از پشت دیده میشه)

رندرها هم خوبند. البته یه چند تا نکته به ذهنم میرسه. تو رندر ها اکثریت نویز دیده میشه که احتمال میدم از HDRI با کیفیت و مناسبی
استفاده نکردی. مثلا رندر شمار 17 و یا شماره 5 کا ماشین از روبرو هستش.

در مورد رندر استیدیویی (عکس شماره 11) رندرت خوبه اما زمینه رو میتونستی روشنتر در نظر بگیری اینطوری بهتر میشد.

و در مورد رندر شمار 13 تکسچر Dirt خوب شده . رینگها رو هم کمی بیشتر تکسچر میدادی تا رفلکت کمتری داشته باشه.
نور خورشیدت الان اصلا با نوری که به ماشین تابیده مچ نیست. بعد عکس بک گراند یه بیابان هست اما تو برای زمینه از تکسچر صخره استفاده کردی که اصلا مناسب نیست.

در کل کار قشنگیه
موفق باشی:rose:

سلام رضا جان .
مرسی از اینکه کار رو نقد کردی :rose:
وایر مدل رو در پست اول گذاشته بودم :wink:
در مورد نویز هم من سعی کردم بدنه رو متالیک نشون بدم و ماشین اون نقطه نقطه های متالیک بودن رو داشته باشه .
امکان داره حالت نویز داشته باشه . :paint:

آقا عماد همه چی عالیه :clap: ..... کارت رو توی گالری wip. دنبال میکردم ....... نکاتی که دوستان گفتن هم رعایت کنی دیگه معرکه میشه.

مرسی :rose:

خسته نباشی عماد جان..:)
البته خودت استادی ولی مدل یکسری مشکلات داره مثلا کنار سینی جلو از رفلکت معلومه که ناصافه..
بالای چرخ جلو خط قطع شده..

در کل به نظرم میتونی خیلی بیشتر روش کار کنی.. :
rose:

مرسی مجید جان . :rose:
سعی می کنم دوباره بیام رو مدل و ایرادهای جزیی و قابل رفعشو درست کنم بعد برا دانلود :rose:

ssevil

Well-Known Member
سلوم
به نظرم کارت خیلی ناس شده:rose:
رندر شماره ی 4 رو خیلی دست دارم (اونی که ماشین کثیف روش )
کلا ماشین مورد علاقه منه:)
کارات خیلی خوب شدن :rose:

emad04

Well-Known Member

faramarz2

Well-Known Member
سلام عماد جان....
کار خیلی خوبی شده.
من همشون رو میپسندم ولی به نظرم رندر سومی از بقیه بهتر شده.
موفق باشی
:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا