سلام ممنون میشم نظرتون رو در مورد این طرح بدونم.
:."Marshal".: Member Aug 20, 2009 #1 سلام ممنون میشم نظرتون رو در مورد این طرح بدونم. پیوست ها N95.jpg 120.9 کیلوبایت · بازدیدها: 45
nima_dsnr کاربر VIP Aug 20, 2009 #3 درود بر شما که اولین پستتون یه کار قشنگ بوده. اگه بجای نوشته نوکیا از فونت اصلی نوکیا استفاده می کردی خیلی قشنگ تر میشد. بعدشم میاوردی تو کادر اینجوری همه کارها یکجا متمرکز شده فقط یک آیتم دور از همه پرت شده. بقیه کار قشنگه. تنکس
درود بر شما که اولین پستتون یه کار قشنگ بوده. اگه بجای نوشته نوکیا از فونت اصلی نوکیا استفاده می کردی خیلی قشنگ تر میشد. بعدشم میاوردی تو کادر اینجوری همه کارها یکجا متمرکز شده فقط یک آیتم دور از همه پرت شده. بقیه کار قشنگه. تنکس
aliReza Well-Known Member Aug 20, 2009 #4 درود!! خیلی عالی و قشنگ شده، فقط احساس میکنم قبلا اونو یک جایی دیدم!!! توی فروم های دیگه نذاشته بودید؟ چون به نظرم خیلی آشناست!!! در کل خیلی خوشم آمده، واقعا قشنگ هست، خسته نباشی! موفق باشید آخرین ویرایش: Aug 20, 2009
درود!! خیلی عالی و قشنگ شده، فقط احساس میکنم قبلا اونو یک جایی دیدم!!! توی فروم های دیگه نذاشته بودید؟ چون به نظرم خیلی آشناست!!! در کل خیلی خوشم آمده، واقعا قشنگ هست، خسته نباشی! موفق باشید
:."Marshal".: Member Aug 20, 2009 #5 سلام با تشکر از نظرات دوستان . من تو سایت iran-ps هم این طرح را قرار دادم . تو این طرح من بیشتر از وکتور و مقداری براش استفاده کردم
سلام با تشکر از نظرات دوستان . من تو سایت iran-ps هم این طرح را قرار دادم . تو این طرح من بیشتر از وکتور و مقداری براش استفاده کردم
E-Boy کاربر فعال انجمن طراحی وب سایت Aug 20, 2009 #6 سلام دوست عزیز . خسته نباشید . خیلی زیبا شده . به نظر میاد اولین پستتون هم باشه . ورودتون رو تبریک میگم . موفق باشید .
سلام دوست عزیز . خسته نباشید . خیلی زیبا شده . به نظر میاد اولین پستتون هم باشه . ورودتون رو تبریک میگم . موفق باشید .
alionline1366 Active Member Aug 20, 2009 #7 كار زيبايي شده ولي اون فونت نوكيا جالب نشده كلا رو اون ميشد بيشتر كار كرد
3D MAN Member Aug 21, 2009 #9 بعضی جاها یک کوچول ناهماهنگی داره که به شلوغی می خوره ولی در کل بسیار زیبا کار شده ، وقتی که براش گذاشتی به هدر نرفته و ارزشمند بوده... موفق باشی ...
بعضی جاها یک کوچول ناهماهنگی داره که به شلوغی می خوره ولی در کل بسیار زیبا کار شده ، وقتی که براش گذاشتی به هدر نرفته و ارزشمند بوده... موفق باشی ...
hani_99m Member Aug 21, 2009 #10 سلام خسته نباشید کارتون خوشکل شده من خوشم اومد مخصوصا زمین ترک خورده موفق باشید.