بی بی کد my place

hamed max

کاربر فعال
سلام به دوستان.......................این کارو واسه ی یه ورک شاپ آنلاین تو گروهvray tutorial فیسبوک انجام دادم...............یه کار سرعتی و باحال( البته بگم چون از DOF واقعی استفاده کردم و سیتینگ بالایی برا کار درنظر نگرفتم یه ذره نویز داره شما به بزرگواری ببخشید)........................................................................3dsmax.....vray..............PS

پیوست ها

• camera 1  new.jpg
    camera 1 new.jpg
    475.1 کیلوبایت · بازدیدها: 71
  • camera 2.jpg
    camera 2.jpg
    206.6 کیلوبایت · بازدیدها: 50
  • camera 3.jpg
    camera 3.jpg
    455.9 کیلوبایت · بازدیدها: 46

maxpin206

Well-Known Member
سلام
حامد جان کار زیبایی شده
کارت بسیار هنری و جذاب شده
ویو 2 ویوی خوبی نیست
کمی هم نور آباژور زیاد شده (اون افکتی که رو خود آبژور انداختی هم خیلی زیاده)
موفق باشی

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.حامد جان کار خیلی خوبی شده.مثل همیشه زاویه ها خیلی خوب شده.رنگ بندی هم خوبه.شدت رنگ هم خوب شده.افراطی نشده.
یه سوال داشتم
تو مارولوس دیزاین مشکل زیاد دارم.میخوام ببینم شماها هم دارین؟
1- وقتی یه صفحه جدید توی پنجره سمت راست درست میکنیم توی سمت چپ روی هوا میاد!! جالبه وقتی تنظیم کنی یه کپی دیگه بگیری اون جدیده بازم توی هوا میره
2- ابزاری مثل الاین نداره؟ آخه move و Rotatesh خیلی بده.
3- پارچه در میره از دستم! میخوام مثل آموزش جدید 3d artist چند نقطه به عنوان ثابت درنظر بگیره بعد بقیه جابه جا بشه.مثلا وقتی یه نقطه رو کلیک میکنیم بالا میاریم پارچه متلاشی میشه
4- وقتی مثلا برای یه تخت پارچه انداختیم برای بالشت روش باید چیکار کنیم؟ جدا جدا درست کنیم توی مکس روی هم بیاریم؟ یا همه چی رو توی مارولوس بزاریم.
5- آیا اسنپ داره؟
6- جنس پارچه هر چی میدم درزها اینجوری نیمیشه!
Render-02g_thumb.jpg
این اتصال ها که توی شکل رنگی رنگی هست خود رنگش هم مهمه؟ یا ربطی نداره

tap01.jpg

hamed max

کاربر فعال
عارف عزیز ممنون از نظرت......................................خب بزار از اول شرو کنم بگم قضیه ی این marvelous رو..................ببین این نرم افزار طراحی لباس فقط و فقط پارچه ها و چیزایی رو که مثل اونه میسازه و برای ما که تو معماری میخوایم ازش استفاده کنیم یه سری از ویژگی های جذابش برامون مناسبه.........................................خب اول از همه ببین همیشه وقتی یه مدل آماده میسازه رو هوا هست خب برای اینکه تاثیرشو چند جانبه ببینیم چه برای باد( یه حالت باد توش هست که پارچه ها رو تحت تاثیر باد میزاره.برای این کار راست کلیک کن wind و همینطور activate wind رو بزن) و همینطور تاثیر افتادنش رو اجسام و گره زدن و.......... پس این که رو هوا میاد زیاد مشکلی نداره......راحت با move و rotate میتونی باش کار کنی.........................اما (اول حالت اونو مثل تری دی مکس کن.....................برو تو منوی کرکره ای enviornment و قسمت gizmo حالتشو به local تغییر بده)............................خب بعدی : ببین برای اینکه چند تا نقطه رو ثابت نگه داری خیلی آسون اول دکمه ی W کیبورد رو نگه دار بعد اون نقطه ای رو که میخوای روش کلیک کن میبینی که نقطه هه قرمز میشه و ثابت میمونه.....................تازه هر جورم بخوای جاشو میتونی تغییر بدی.................................همین.............................حالا بعدی: ببین اگه یادت باشه تو یکی از اتاق خوابام یه چنین حجمی با گره زدن چند تا پارچه درست کرده بودم....................................اگه گره زدن ساده رو بلد باشی این دوتا نکته رو رعایت کنی حله.................ببین اول تو اون منوی بالا سمت راست رو گزینه ی seam lin pair کلیک کن بعد به این دوتا گزینه دقت کن fold strengh مقدار فشار و شدت اون گره است....هر چی بیشتر بشه جمع تر میشه پارچه......................................بعد به fold angle توجه کن..........زاویه گره هه است هر زاویه ای بدی راحت مثل کار این استاد عزیز رومان زانکانارو میشه ( انصافا عاشق تموم رندر هاش م)..........................برای بالش ساختن هم کافیه دوتا پارچه رو به هم بدوزی همه ی لبه هاشو و با استفاده از گزینه ی باحال pressure از منوی گوشه راست fabric هر چقده بخوای بالشرو باد میکنه..........................................خیلی گزینه های باحال دیگه هست که خب طول میکشه بگم اما فقط بدون خیلی کار باش آسونه.خیلی هم لذت بخشه............................بازم سوالی بود در خدمتم.........................

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
خیلی خوب شده افرین من که بودم میگفتم تاپ گالری :wink:

افرین شیدر و از همه مهمتر پست پروت از همه بهتر شده اما کارهان یکمی Bug داره
بزار بگم برات التبه استادی خودت اما مثلا اون Kodak که نوشتی میتونست یه حات گرافیکی قشنگ داشته باشی اینجوری که تو زدی خیلی تو ذوق میزنه
یکی این و یکی هم Flare لامپ رو بد زدی اگه از Cebas3DFlare یا OpticalFlare استفاده کنی خیلی خوب میشه
همه چیز عالی
موفق باشی رفیق
:rose:

AREF

سلام.حامد جان خیلی خوب بود..خیلی از مشکلاتم حل شد.
دوباره!!
آیا آواتار رو میشه تکون داد؟
منوی آواتار که سمت چپ هست رو میشه از سایز زوایا دید؟
رفرنست چی بود یاد گرفتی؟ جایی سایتی آموزشی هست؟

hamed max

کاربر فعال
راستش آواتار رو من تاحالا تکون ندادم...................اصلا نیازش برام پیش نیومد که تکونش بدم چون همش پارچه ها رو این ور اونور میکردم خب.....................................................منظورتو از منوی آواتار متوجه نمیشم؟؟؟؟؟............................راستش بیشتر از خود سایت marvelous و همچنین یکی از دوستان خارجی فیسبوک که متواضعانه از مدل سازی هاش از marvelous فیلم برداری میکرد وتو پیجش میزاشت خیلی استفاده کردم............................باشد که ما هم اینجوری راحت اطلاعاتمونو در اختیار بقیه بزاریم.............................................

AREF

ببخشید اسم فیس بوکش چیه؟ممنون.منظورم منوی سمت چپ هست که توش مثلا یه دایره میکشی بعد سمت راست ظاهر میشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا