قالب my fruits

.:BehzAd:.

Active Member
الان با كوشي اومدم فقط كامنت ها رو خوندم شب تو خونه ميام و يه سري جيزا ميكم.
موبايلم حروف فارسي اش ناقص هست

*farshid*

کاربر VIP
سلام.امیدوارم حال همه خوب باشه.کاربسیارباازش هست وجای شکی نیست.اکثرکسانی حداقل درحدسایت فعالیت دارن بادیدن مدلهامیتونن بفهمن کارماله اورموشن هست.اما تکته آزاردهنده این هست که بهزادیاخواسته ساناخواسته فقط میخواد با شعار کپی رایت پولشو رخ بکشه.حالا ازمیلیاردرهای بزرگ تهران باشی نوش جونت به ما ربطی نداره.
جدید زیاد مدشده آخرین پست من تو ایران.درصورتی که ١بچه هم میدنه نت همه جای همون خارج باکلاسی که میخوان برن نت هست.پس فقط١معنی میده.کلاس گذاشتن.غیرازاینه؟
زشته که تو کشورجهان سومی که وضع عمومی مردم معمولی هست هی شعار بدی
خودت تا٢سال پیش کل آرشیو تکسچرها آموزشها و غیره که یادم نیست٣٠تایا۴٠تاdvdبود از خودم با٢۴هزارتومن خریدی پس یهو چی شد که چندهزار یورو خرید از اورموشن میکنی خب دیدگاه خودت هست و١٠٠% محترم.اما تو اینجا مطرح کردنش واقعا چهره خوبی نداره
من سرم درد گرفت که یه عده جو گیرهم هی ای کاش ما مکس رو میخریدیم......پولی نیست همش٧٠٠٠دلار..
تو همون خارجی که میگی همه نسخه اورجینال دارن؟ تاجایی که من میدونم به همه دانشجوهاشون ١نسخه استیودنت میدن.فقط شرکتها میخرن.حتی خیلی ازکارهای بولتن اورموشن با ابجکت امادس.هدف بالا بردن سطح علمی هست نه اینکه اورموشن هم هی بیاد بگه فاکتور فروش بده تا ببرم تاپ گالری.حالا تو یه سایت جهان سومی یکی کاسه داغترازآش بشه
من تعجب میکتم از مدیرام و ناظم که با این حرکت ١٠٠%شعاری یه تذکر کوچیک ندادن
عارف جان بنده قبلا تذکر دادم

متاسفانه جو وحشتناکی وجود داره و مردم فقط ادعاشون میشه

آقایی که میگی فلان چیز فلان جور شده... ریلیز شده متاسفانه
آخه مرد مومن شما مگه خودت یکی از مسئولیننقض کپی رایت نیستی؟ خب ریلیز شده که شده ... این متاسفانه ای که میگید معنیش اینه که متاسفانه ما از این وول نتونستیم پول مفت در بیاریم ... اینکه یه چیزی رو بخری و به 10 نفر بفروشی یا 20 نفری بگیری استفاده کنی دقیقا نقض کپی رایته.

این بحث هایی هم که میکنید خیلی حاشیه ای هستند ... من دارم میرم . اینجا جای موندن نیست . اسم ریلیز کننده دیکاپریو هست و ...
ما تو این سیستم کار میکنیم ... تو این سیستم پول میگیریم (یعنی نمیگیریم) پس نمیتونیم برای یک پک که شاید به دردمون بخوره یا نخوره بیایم 170 دلار پول بدیم

در مورد بحث مدل آماده
یکی از مسخره ترین کار ها تو بحث آرکویز استفاده از مدل های غیر آماده هست .
شما وقتی یک طراح داخلی استخدام میکنید ... ایشون نمیره براتون مبلمان درست کنه بیاره ... میره از بازار میگیره

یک استثنا وجود داره برای کارهای high-end ... یعنی کار های شخصی که برای محک زدن توانایی و شیر کردن تو فروم های جهانی هست ... اینجا مدل کردن کل آبجکتها معنی پیدا میکنه

Active Member
مهران@

من نگفتم ایشون قانونی رو نقض کردن!کسی هم که کارش تری دی باشه باید بتونه همه کار بکنه حالا یه سری هستن که فقط بلدن باکس بزنند و بگن ما فقط آرک ویز بلدیم.

@حمید

نه من اونجا نیستم جاهای دیگه چرا کلی مدل دارم! اگه بگم میشه تبلیغ میشه فلان

در مورد تاپ گالری هم رفتن یا نرفتنش هیچ فرقی نداره!

@ عارف

شعار چی پول چی وهمین شما هستی که میگی جهان سومی، یه ایران افتخار میکنم

من نه پولی دارم به رخ بکشم نه تبلیغ میکنم!

اون دی وی ها رو خودت به من 40 تومن دادی 2 3 سال پیش من چیکار کنم حالا تازه یادت افتاده میگی کم بوده خودت راضی بودی گفتی انقدر بده من این تعداد دی وی دی رایت میکنم برات.

دوباره عارف@

بله ما همیدگر رو خیلی وقت هست میشناسیم و دوست هستیم صمیمی هم هسیتم

جواب کامنت ها رو با رعایت حریم های که شد دادم.

@حامد

کسی هم نمیتونه هیچی سایتی رو تخته کنه مطمئن بان هیچکی نمیتونه هیچکی!!

این ول ها هم که ریلز شد یه دزد کثافت همه رو دزدید و توی سی جی پرشیا پخش کرد!اگه اون نبود حالا شما مدلی میوه ای نداشتی که که بذاری تو کارت.

@فرشید

بنده یه جوجه هم نمیشم در مقابل الساندر ایوانوف و اریک سانتیاگو، داستان این دوتا خیلی درازه اگه دوستان بخوان کامل همه رو میگم

درمورد چیزی هم که گفتی.

خیلی جای دنیا هست خرید گروهی؛ چند نفر با هم میان خرید میکنند،
این خرید گروهی با پیشنهاد خوده بچه ها بوده.

اگه چیزی هم ریلیز کردم فقط برای جلوگیری از فروش اون توسط اشخاصی که میکردن اینکار رو میگرفتم،یه چند وقت دیگه هم بیشتر اونجا نیستم!

درمورد رفتن هم دوستان به خودشون ربط داره که میرن نمیرن یا همه جا جار میزنند فلان و بسان

همه تو کارای بازاری مدل آماده استفاده میکنند،حالا هستن که کسای که کارای خاص میزنند و خودشون مدل میکنند.

من اگه پولی در میارم واقعا براش زحمت میکشم مثل همه صحنه ها و مدل های که خودم شخصا میسازم، که الان بیام بگم برید فلان چیز رو بخرید خیلی خوبه عالیه هست .... میشه تبلیغ شعار و .... این که میگی پول مفت؛ من خورده پول هم به اینا نمیگم

البته من پول خودم رو میگیرم کار ور تحویل میدم و دیگه کاری ندارم بعدش چی میشه!

اینجا میکنند همچین کاری:

http://www.cgicommunity.com/

اگه کسی بتونه جلوی این سایت رو بگیره کل کمپانی های دنیا بهش جایزه میدن

تو یکی از تاپیک هام گفتم یه سیستم دارم با این مشخصات. میخواستم یه ریویو بگریم کل قطعات رو معرفی کنم تجزیه و تحلیل کنم که راهنمایی بشه واسه کسانی که میخوان سیستم بخرنو ولی حالا اگه بیام بکنم این کارو میگن داره پولو سیستم و فلان داره به رخ میکشه

من اگه بخوام میتونم دنیای این هنر رو به لرزه در بیارم!!!!!! حالا هرچی میخواید بگید ادعا شعار و ...

آخرین ویرایش:

dr.hashemi

کاربر فعال
حامد جان واقعا لذت بردم از کارت و فرونت پیج cgramp مبارکت باشه
واقعا عالیه و پیشنهاد برای تاپ گالری

Active Member
نه اين كاري كه كذاشتم تو كالري اينا رو كه كفتم خودم مدل آماده هست اكه هم نميكفتم كه معلوم بود.

ايشاالله ميلرزه....

mhsh

Banned
بابا این همه ایراد نگیرین. خیلی قشنگه. کاره اورموشنو گذاشته دیگه

mahdave-m

Member
سلام.پسر کار عالی شده خسته نباشی
میشه آدرس سایتی که Volهای جدید و خریدی بهم بدی؟
آخه من تا 100بیشتر ندارم
ممنون میشم

max vray

کاربر VIP
سلام.
چه کار قشنگی شده.دلچسب شده ...کل کار به دلم نشست...اصلا از این سادگیش خوشم اومد:) فقط رنگ پوست پرتقال خوشم نیومد زیاد که اصلا عجیب نیست...اخه چند ساعت پیش سیب زمینی ابی و قرمز هم دیدم :)پرتقال کم رنگ که چیزی نیست:)
موفق هستی موفقتر باشی حامد.

جدیدترین ارسال ها

بالا