.:BehzAd:.
Active Member
الان با كوشي اومدم فقط كامنت ها رو خوندم شب تو خونه ميام و يه سري جيزا ميكم.
موبايلم حروف فارسي اش ناقص هست
موبايلم حروف فارسي اش ناقص هست
عارف جان بنده قبلا تذکر دادمسلام.امیدوارم حال همه خوب باشه.کاربسیارباازش هست وجای شکی نیست.اکثرکسانی حداقل درحدسایت فعالیت دارن بادیدن مدلهامیتونن بفهمن کارماله اورموشن هست.اما تکته آزاردهنده این هست که بهزادیاخواسته ساناخواسته فقط میخواد با شعار کپی رایت پولشو رخ بکشه.حالا ازمیلیاردرهای بزرگ تهران باشی نوش جونت به ما ربطی نداره.
جدید زیاد مدشده آخرین پست من تو ایران.درصورتی که ١بچه هم میدنه نت همه جای همون خارج باکلاسی که میخوان برن نت هست.پس فقط١معنی میده.کلاس گذاشتن.غیرازاینه؟
زشته که تو کشورجهان سومی که وضع عمومی مردم معمولی هست هی شعار بدی
خودت تا٢سال پیش کل آرشیو تکسچرها آموزشها و غیره که یادم نیست٣٠تایا۴٠تاdvdبود از خودم با٢۴هزارتومن خریدی پس یهو چی شد که چندهزار یورو خرید از اورموشن میکنی خب دیدگاه خودت هست و١٠٠% محترم.اما تو اینجا مطرح کردنش واقعا چهره خوبی نداره
من سرم درد گرفت که یه عده جو گیرهم هی ای کاش ما مکس رو میخریدیم......پولی نیست همش٧٠٠٠دلار..
تو همون خارجی که میگی همه نسخه اورجینال دارن؟ تاجایی که من میدونم به همه دانشجوهاشون ١نسخه استیودنت میدن.فقط شرکتها میخرن.حتی خیلی ازکارهای بولتن اورموشن با ابجکت امادس.هدف بالا بردن سطح علمی هست نه اینکه اورموشن هم هی بیاد بگه فاکتور فروش بده تا ببرم تاپ گالری.حالا تو یه سایت جهان سومی یکی کاسه داغترازآش بشه
من تعجب میکتم از مدیرام و ناظم که با این حرکت ١٠٠%شعاری یه تذکر کوچیک ندادن