قالب my fruits

hamed max

کاربر فعال
سلام...................یه کار کوچیک و سریع !!!امیدوارم خوشتون بیاد.............. evermotion vol 130.... 3dsmax2014-vray-adobe PS & AE CC....................

پیوست ها

• my fruits.jpg
    my fruits.jpg
    570.2 کیلوبایت · بازدیدها: 150
آخرین ویرایش:

Mehran coyote

Well-Known Member
معرکس حامد
چقدر رندر زنده شده
لطفا اگر تکنیک خاصی استفاده کردی برامون بگو تا از تجربه هات استفاده کنیم:rose:

این باس بره تاپ گالری.....

آخرین ویرایش:

hamed max

کاربر فعال
مرسی از لطف دوستان ( سیب نارنگیه از مدلای اورموشنه ) در مورد خود کار هم صحنه با یه وی ری لایت روشن شده و عمق میدان هم با zdepth هستش...............................خوشبختانه سری CC ادوبی تو فتوشاپ شاهد فیلتر فوق العاده قویه camera raw هستیم...........واقعا تو این سری معرکه شده و هر نوع تنظیمی رو خیلی عمیق تر میشه به عکس داد.................توصیه من برا یه پست پروداکشن خوب استفاده از همین فیلتراست..............:green:

::reza::

کاربر VIP
کار قشنگی ولی میتونست بهتر باشه . مثلا برای میوه ها یه جای بهتر رو در نظر میگرفتی ، اینکه بی هدف رو اون میز تخته نباشه. کلا مدلهای اورموشن به خاطر تجاری بودنشون با کیقیت هستند، برای استفاده از مدلهای آماده(مخصوصا مدلهای اورموشن) و به دلیل دیتیل بالا که در هر صورت قشنگن حتی با رندر ضعیف . پس بهتر هست لااقل یک شات خیلی قویتر براش در نظر گرفته بشه.
موفق باشی.

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.دیگه سلامتی پک میوه های اورموشن هک شد و همه جا بوی بازار روز میده! خیلی قشنگ شده آفرین.با رضا موافقم.کار عالی شده اما چیدمان خوب نیست. مثل بزار روی یه اپن و رندر بگیر مثل کار tribca loft
TribecaFinal7.jpg

.:BehzAd:.

Active Member
بله متاسفانه سه چهار تا پک از اورموشن و M+M دزدیده شد و پخش شد ولی بیخیال اینا چیزی نیست از مدل های ریلیز شده لذت ببرید :wink:

مدل های این کار هم چقدر شبیه مدل های ول 130 هست!

اینا روخودت مدل کردی یا از اون ول استفاده کردی؟

hamed max

کاربر فعال
عزیزان جان والا ما ول 130 رو دانلود کردیم و خواستیم یه تستی هم بزنیم.................................:green: حالا بعضی خرده میگیرند آبجکت استفاده کردی و فلان به بزرگواری و قانون مداری کپی رایتشون ببخشند ما رو.................در مورد خود صحنه این کارو 2 ساعته بستم و یه ذره پست پروداکت قوی داشت حرف دوستان کاملا متینه چرا خیلی حالات بهتر هم میتونست داشته باشه....................مرسی از لطف همه دوستان

.:BehzAd:.

Active Member
اگه بیای جواب بدی میشه بحث اگه هیی نگی میگن ها دی طوری جواب دادم که هیچی واسه گفتنن داشت!الله اکبر

عزیز جان بهتر بود تو پست اول میزدی مدل آماده هست خیلی به اشتباه فکر کردن خودت مدل کردی و پیشنهاد تاپ گالری دادن!

این کپی رایت هم که میگی! امید وارم همه به خاطر احترام به خودشون هم که شده یه روز رعایت اش کنند!

و اما این ارک مدل ول 130 و 131 . ارک اکستریور ول 18 که تو نت پخش شد توسط یه فرد رومانی یایی به اسم گرگل منتشر شد و این سه تا ول و دوتا ول دیگه از یک کمپانی دیگه رو پخش کرد و 330 یورو تو اکانت پی پال رو دزدید و رفت تو یه سایت دیگه پست زد و منتشر کرد؛دو نفر به همراه اورموشن و اون یکی کمپانی ضرر کردن یه شخص به اسم اریک و :) در واقع خیانت کرد به همه با اینکه من فکر میکردم آدم قابل اصمینانی هست !

اما از این به بعد چنان مراقب میشم که هیچی لینکی نشت نکنه و اینجوری مدل های که خیلی براشون زحت کشیده شده پخش نشه میگی نه نگاه کن!

Mehran coyote

Well-Known Member
عزیز جان بهتر بود تو پست اول میزدی مدل آماده هست خیلی به اشتباه فکر کردن خودت مدل کردی و پیشنهاد تاپ گالری دادن!
اصا نمیخواستم جواب بدم چون بحث قدیمی هست و بی سروته و اصا دوست ندارم سر 4 تا عکس دوستی ها خدشه دار شه. ولی دیگه برای اولین بار حرفه دلمو زدم.

من با اینکه میدونستم مدل اماده بوده گفتم تاپ چون ایشون کارش معماریه و بعیده ازش یه همچین مدلینگی هم داشته باشه(جسارت نباشه اقا حامد)
اگه همین اسکچ نبود خیلی هاتون(دوستان معمار) نمیتونستید حجم های سخت رو به راحتی در بیارین و نیاز بود یه دوره هم مدلینگ برین (معذرت به معماران عزیز گل من کوچیکه همتونم :rose:)
چون خیلی از کارا رو دیدم که مدل از خودش نبوده و به تاپ گالری راه پیدا کرده اگر لازم بود بگو تا برات پ خ کنم :د

اگر قانونی هست باید برای همه باشه
ایشون فقط قانون ذکر کردن آماده بودن مدل رو رعایت نکردن همین.

یا علی

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
بنده عذر میخوام که دخالت میکنم اما چند سوال برایم به وجود اومده امیدوارم منجرب به ناراحتی کسی نشه :

اما از این به بعد چنان مراقب میشم که هیچی لینکی نشت نکنه و اینجوری مدل های که خیلی براشون زحت کشیده شده پخش نشه میگی نه نگاه کن!

بهزاد جان میشه یکم توضیح بدید ، شما مسئول هستید تو اورموشن یا ... ، کار های شما هم هست دروم اورموشن پک ها ؟ ، متوجه نشدم میشه بدید ؟

چون خیلی از کارا رو دیدم که مدل از خودش نبوده و به تاپ گالری راه پیدا کرده اگر لازم بود بگو تا برات پ خ کنم

مگر کار هایی که مدلش با خود فرد نیست نمیتونن بره گالری ؟
یادم هست فرشید عزیز هم گفتن نمیشه اگر مدل کار کسی دیگر باشه کار بره گالری ... این اگر هست درست و منطقی هم هست ولی بنده کارهایی در تاپ گالری دیدم که کار مدلش با شخص سازنده نبوده ... 2 کار اخیر هم همینطور بود .

در مورد استفاده مدل اماده هم ...
به نظر بنده باید روی خود اثر تمرکز کرد و نظر داد ( به عبارتی مهم خروجی هست ) ، ایشون خیلی هنر کرده که تونسته همچین رندری بزنه .
لحن صحبت هام هم همه سوالی هستن :green: سوءتفاوت نشه یوقتی ...
جسارت بنده رو هم ببخشید .
موفق و موید باشید همگی !!! :rose:

آخرین ویرایش:

AREF

سلام.امیدوارم حال همه خوب باشه.کاربسیارباازش هست وجای شکی نیست.اکثرکسانی حداقل درحدسایت فعالیت دارن بادیدن مدلهامیتونن بفهمن کارماله اورموشن هست.اما تکته آزاردهنده این هست که بهزادیاخواسته ساناخواسته فقط میخواد با شعار کپی رایت پولشو رخ بکشه.حالا ازمیلیاردرهای بزرگ تهران باشی نوش جونت به ما ربطی نداره.
جدید زیاد مدشده آخرین پست من تو ایران.درصورتی که ١بچه هم میدنه نت همه جای همون خارج باکلاسی که میخوان برن نت هست.پس فقط١معنی میده.کلاس گذاشتن.غیرازاینه؟
زشته که تو کشورجهان سومی که وضع عمومی مردم معمولی هست هی شعار بدی
خودت تا٢سال پیش کل آرشیو تکسچرها آموزشها و غیره که یادم نیست٣٠تایا۴٠تاdvdبود از خودم با٢۴هزارتومن خریدی پس یهو چی شد که چندهزار یورو خرید از اورموشن میکنی خب دیدگاه خودت هست و١٠٠% محترم.اما تو اینجا مطرح کردنش واقعا چهره خوبی نداره
من سرم درد گرفت که یه عده جو گیرهم هی ای کاش ما مکس رو میخریدیم......پولی نیست همش٧٠٠٠دلار..
تو همون خارجی که میگی همه نسخه اورجینال دارن؟ تاجایی که من میدونم به همه دانشجوهاشون ١نسخه استیودنت میدن.فقط شرکتها میخرن.حتی خیلی ازکارهای بولتن اورموشن با ابجکت امادس.هدف بالا بردن سطح علمی هست نه اینکه اورموشن هم هی بیاد بگه فاکتور فروش بده تا ببرم تاپ گالری.حالا تو یه سایت جهان سومی یکی کاسه داغترازآش بشه
من تعجب میکتم از مدیرام و ناظم که با این حرکت ١٠٠%شعاری یه تذکر کوچیک ندادن

آخرین ویرایش:

AREF

سلام.خب انصافا بحث میوه با کیفیت آرچ مدل 130 کار هر کسی نیست.باید بپذیریم.بحث من سر یه ول وله جدیدی هست که بهزاد جان شروع کرده.بهزاد یکی از صمیمی ترین و بهترین و قدیمی ترین دوستان من هست.خودش میدونه چقدر دوسش دارم.اما دوستای خوب باید از هم نقد بکنن. غیر از اینه؟ :rose:

hamed max

کاربر فعال
اول از همه اگه بحث سر رندر منه و تاپ گالری؟؟؟...............دوتا کار من که خیلی براش زحمت کشیدم و فرونت پیج اورموشن رفته هیچ وقت تاپ گالری اینجا نرفته پس مهم نیست برام.............اینقدر حرص نخورید................نکته دوم: اگه فکر میکنید اورموشن خیلی ضرر کرده با منتشر شدن اینا تو اشتباهید...................دوستانی که منو میشناسن خودشون میدونن دائم با michal franczak در ارتباطم................این سوالو هم ازش پرسیدم در مورد مدل هاشون و استفاده ی بدون حق کپی رایت جوابشم این بود: خب ما یه سایت بین المللی راه اندازی کردیم برای همه هنرمندا با همه ملیت ها ..... اصن این مشکلو بزرگ نمیدونست............اگه اینجور بود که خیلی زودتر از اینا در سایت هایی مث gfxdomain تخته میشد.......................بعدشم گله مندم از دوستان که همیشه با من با یه جبهه ی مخالف و کوبنده برخورد میکردند..والا اونایی که بام در ارتباطن و اخلاقمو میدونن هیچ وقت اینجور نیستن.......میدونن همش اینجوریم :green:

بازم اگه نکته ای هست من در خدمتم..............دوستانم میدونن من خیلی سرم شلوغه و فرصت مدلسازی ندارم آن چنان...........بیشتر حواسمم سر طراحی بزرگیه که با شرکتمون داریم.......... توپوگرافی اونجا و طراحی روش خودش یه عالمیه واسه مدل سازی..........:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا