Musical instrument

Mohamad

O-.-O
خیلی کار قشنگی شده ,
واقعا خوب کار شده
خسته نباشی

موفق باشی
محمدحسین

.:. soroosh .:.

Active Member
سلام
اول بایدیگم من عاشق این ساز و موسیقی سنتیم .
دوم خیلی حال کردم با موضوع و سبک کارت بنظرمن کار ت خیلی عالیه
من معمولا به کانسپت کار توجه می کنم .
اصالت .زیبای .ترکیب الترناتیو های که موضوع یکپارچه کردن کارت رو به یک موضوع واحد تبدیل کرده واقعا جالب انگیزه
فقط تنهامشکل رنگ پارچه هست که مورد توجه قرار می گیره که در اصل نباید اینطوری باشه
با سبک ویو گرفتنت هم خیلی حال کردم
موفق باشی:rose:

خوشحالم از اینکه شما هم به موسیقی سنتی علاقه‌مندید .
تشکر از لطف و دقت نظرتون .
البته این را هم بگم که این کار را بیشتر از یک نقاشی الهام گرفتم که تقریبا همین محیط را اجرا کرده بود با ساز ویولون با کادر عمودی و البته خیلی خیلی تاریک‌تر از این صحنه و ...
شما هم موفق باشید . :rose:

آقا سروش ما هم تبریک می گیم. کارت ارزش رفتن به تاپ گالری رو داشت. منتظر کارهای بعدیت هستیم.
بای فعلا.

خوشحالم که این و می‌شنوم .
شاد باشید :rose:

سلام
آقا من اجازه دارم یه ایراد بگیرم ؟
اونم فقط واسه همون متریال پارچه هستش که بچه ها هم اشاره کردن اما عزیز کارت خیلی خیلی باحال شده

به قول بر و بچ در حد لالیگا شده

امیدوارم موفق باشی

شما ایراد نگیرید کی بگیره .
کار را میزاریم فقط برای اینکه دوستان عیوب کار را ذکر کنن که در کارهای بعدی بتونیم پیشرفت داشته باشیم و ...
ممنون از توجهتون و موفق باشید .:rose:

خیلی کار قشنگی شده ,
واقعا خوب کار شده
خسته نباشی

موفق باشی
محمدحسین

چشماتون قشنگ میبینه .
تشکر از لطفتون :rose:

ahmad3ds

New Member
سلام دوست عزیز
منم یه عضو قدیم اما با نام کاربری جدید هستم :D
سروش جان کارت خیلی باحال شده خیلی و خیلی خیلی هم خوشحالم که کارت رفته داخل تاپ گالری . از اینکه میبینم بچه ها دارن پیشرفت میکنن خیلی خیلی خوشحال میشم . دوستان همه ی به اصطلاح عیوب رو گفتند ولی من مثل بعضی از پست هام فقط از این کار به خوبی و نیکی یاد میکنم و فقط میگم خیلی خیلی قشنگ شده امیدوارم که بازم در کارات موفق و پیروز باشی

یادم رفت بگم یه کاری هم جدیداً من قرار دادم یه سری بهش بزن
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=122580

hamed1star

Member
سلام سروش خوبی ... حسابی شرمندم که دیر رسیدم ... به شما گفتم نیستی خودم یه دفعه همه چیزم به هم ریخت بکل داغون شدم.

سروش جان اول از همه بگم که واقعا عالی و زیبا شده چند تا مشکل هم به نظرم میرسه که میگم :
1- بر خلاف بقیه بارچه به نظرم خیلی خوب شده اما کاش لبه هاش حالت معمولی نداشت مثلا ریش ریش میشد به نظرم خیلی بهتر بود .
2-در مورد این تنبوره من یه سزچی زدم تو نت حقیقتش اونایی که من دیدم متریالشون یه کم نرم تر و هایلایت نور روی سطحشون بخش میشد با توجه به اون هایلایت نور روی گلدون خوب ذاتا انتظار میره روی تنبور هم ایجاد بشه همچنین فکر میکنم رفلکته بیشتری هم البته به صورت falloff ایجاد بشه خیلی بهتره البته من تنبور رو خیلی خوب نمیشناسم شاید حرفام کلا اشتباه باشه ها .
3- مورد اخر تعداد سگمنتهای کارت هست که فکر میکنم یه کم تا عاقلانه تعدادش بالاست تو بعضی از موارد اغراق بیش از حد معموله نمیدونم دلیلش چیه اما خوب شاید هم درست باشه.
یه بیشنهاد هم دارم و اون اینکه اگه بتونی با کامبوزیت عین اون عکس اصلیش کنی فکر میکنم فوق العاده بشه ( البته نظر خودت مهمه )

اینا نظرات من بود و چون کارت رو در حد عالی دیدم خواستم اینا رو هم بگم چون ارزشش رو داره.
امید به بیشرفت روز افزون شما .
قربانت .

Active Member
سلام دوست عزیز
منم یه عضو قدیم اما با نام کاربری جدید هستم :D
سروش جان کارت خیلی باحال شده خیلی و خیلی خیلی هم خوشحالم که کارت رفته داخل تاپ گالری . از اینکه میبینم بچه ها دارن پیشرفت میکنن خیلی خیلی خوشحال میشم . دوستان همه ی به اصطلاح عیوب رو گفتند ولی من مثل بعضی از پست هام فقط از این کار به خوبی و نیکی یاد میکنم و فقط میگم خیلی خیلی قشنگ شده امیدوارم که بازم در کارات موفق و پیروز باشی

یادم رفت بگم یه کاری هم جدیداً من قرار دادم یه سری بهش بزن
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=122580

تشکر از لطفتون دوست عزیز . :rose:
ضمنا میبخشید دیر پاسخ دادم .

سلام سروش خوبی ... حسابی شرمندم که دیر رسیدم ... به شما گفتم نیستی خودم یه دفعه همه چیزم به هم ریخت بکل داغون شدم.

سروش جان اول از همه بگم که واقعا عالی و زیبا شده چند تا مشکل هم به نظرم میرسه که میگم :
1- بر خلاف بقیه بارچه به نظرم خیلی خوب شده اما کاش لبه هاش حالت معمولی نداشت مثلا ریش ریش میشد به نظرم خیلی بهتر بود .
2-در مورد این تنبوره من یه سزچی زدم تو نت حقیقتش اونایی که من دیدم متریالشون یه کم نرم تر و هایلایت نور روی سطحشون بخش میشد با توجه به اون هایلایت نور روی گلدون خوب ذاتا انتظار میره روی تنبور هم ایجاد بشه همچنین فکر میکنم رفلکته بیشتری هم البته به صورت falloff ایجاد بشه خیلی بهتره البته من تنبور رو خیلی خوب نمیشناسم شاید حرفام کلا اشتباه باشه ها .
3- مورد اخر تعداد سگمنتهای کارت هست که فکر میکنم یه کم تا عاقلانه تعدادش بالاست تو بعضی از موارد اغراق بیش از حد معموله نمیدونم دلیلش چیه اما خوب شاید هم درست باشه.
یه بیشنهاد هم دارم و اون اینکه اگه بتونی با کامبوزیت عین اون عکس اصلیش کنی فکر میکنم فوق العاده بشه ( البته نظر خودت مهمه )

اینا نظرات من بود و چون کارت رو در حد عالی دیدم خواستم اینا رو هم بگم چون ارزشش رو داره.
امید به بیشرفت روز افزون شما .
قربانت .

به به ...
آقا حامد گل .
ببخشید دیر پاسخ پیغامت را دادم ...
راستش به ریش ریش بودن لبه‌های پارچه فکر نکرده بودم فکر کنم قشنگ بشه ... ممنون .
در مورد تنبور هم راستش حالت‌های مختلفی داره .
و همینطوری متریال و جنس‌های مختلف .
از رنگ چوب روشن مثل نارنجی بگیر برو تا چوب قهوه‌ای سوخته نزدیک به سیاه .
اون قضیه انعکاس نور هم فکر کنم حق با شما باشه .
یک لایه تو مایه‌های روغن میزنن رو چوب برای موندگاری بالاتر که کمی باعث براق شدن سطح هم میشه.
باید ببینم متریالم چی بوده .
حتما چک میکنم و ممنون از توجهت .
راجع به کامپوزیت هم خب اصلا بلد نیستم و الی کیه که بدش بیاد :D
خیلی خوشحالم کردی .
شاد و سلامت باشی .:rose:

Active Member
مرسی دوست عزیز .
بله . اول تمام پارچه را سیمولیت کردم و فقط قسمتی که گلدون روش هست را ثابت نگه داشته .
نصف پارچه خوب نشست . اما نصفه دوم خوب نبود .
مجبور شدم نصف دوم را پاک کنم و قسمت دوم پارچه را مجدد یکی دیگه سیمولیت کنم و با هم مرجشون کنم .
بعد هم بردمش به زیبراش و کمی هم رو خطوط و شکست ها با زیبراش بازی کردم که در نهایت شد اینی که میبینید .:rose:

1farahani

Member
به نام خدا
کار بیار قشنگی شده و عیب خاصی نداره فقط پارچش زیاد چروکه و اگه یک مقدار صاف تر بود بهتر بود.
کنار های بالای سمت راست پارچه یک مقدار از حالت طبیعی در اومده و یک مقدار کجه.
موفق باشید.

Active Member
درود .
پارچه با استفاده از سیستم داینامیک مایا سیمولیت شده و در نتیجه میزان چروک ها و ... دست من نیست و به صورت اتومات ایجاد میشه و معمولا حالت طبیعی داره .
اما خب شاید میتونست کمتر هم بشه .
اون قسمت‌هایی هم که کجه خب باز هم مربوط به همون سیمولیت میشه .
نمیدونم والا . من یادمه هر بار سیمولیت میکردم همون شکلی میشه .
چند تا عکس هم دیدم که پارچه همینطوری رو یک جسم رها شده بود اونا هم همینطوری لبه‌های اون قسمتش کج ایستاده بودن .

ممنون از توجهتون دوست عزیز .

سلام خسته نباشي خيلي زيباست تبريك براي خلق كردنش

كوزه خيلي واقعي در امده و بد ساز

سبد ميوه و گل منو خيلي ياده رنگ روغن ميندازه مخصوصا با تكنيك امروزي يكمم پاستل كچي:D

خسته نباشي:rose:

foad deris

Active Member
وای چه قدر کار های تو قشنگه من که دارم دیوونننننه میشم
من با هیچ نرم افزار 3بعدی مثل 3dmax تا حالا کار نکردم امیدی هست که از حالا شروع بکنم
البته با کمک شما دوستان

Active Member
حتما شروع کنید اگر علاقه مندید ...
مطمئنا با تمرین میتونید پیشرفت خوبی داشته باشید .
موفق باشید .

Mirpadyab

Banned
سروش کارت معرکه بود من که خیی حا کردم
فقط متریال پارچت خیلی زشت شده . ایکاش درستش میکردی میزاشتی ببینیم کارت و بازم ...

Active Member
خیلی با حاله!!! :shock:

تشکر دوست عزیز :rose:

سروش کارت معرکه بود من که خیی حا کردم
فقط متریال پارچت خیلی زشت شده . ایکاش درستش میکردی میزاشتی ببینیم کارت و بازم ...

سپاس .
راستش به دلیل بالا بودن زمان رندر اصلا فرصت رندر مجدد را ندارم .
ضمنا برای متریال پارچه فکر خاصی هنوز به ذهنم نرسیده که بخوام پیاده کنم .
باز هم اگر دیدم فکر مناسبی به ذهنم خطور کردم حتما اعمال میکنم و ...
ممنون از توجهتون .:rose:

Ronalix

Member
thumb_smileyvault-cute-big-smiley-animated-013.gif

آقا سروش ایول چه کردی داداش اگه یه روزنه امیدی بود و سه بعدی کار میکردیم همونم ازمون گرفتی :D
کارتون 20 شده فقط من یکمی با اون انگورها و ظرفش مشکل دارم یه جوری شده ؟

Active Member
آقا جالب بود . آفرین

تشکر دوست عزیز :rose:

thumb_smileyvault-cute-big-smiley-animated-013.gif

آقا سروش ایول چه کردی داداش اگه یه روزنه امیدی بود و سه بعدی کار میکردیم همونم ازمون گرفتی :D
کارتون 20 شده فقط من یکمی با اون انگورها و ظرفش مشکل دارم یه جوری شده ؟

اختیار دارید ما همیشه شاگرد شما عزیزان هستیم .
راستش خودم هم هم با ظرف مشکل دارم و هم با پارچه و خب .... :wink:
ممنون از توجهتون .:rose:

MayaMana

Banned
خوب میشه گفت ذوق و سلیقه چیزی نیست که در همه پیدا بشه .. و این نشون میده که شما از اون برخوردار هستید..

:)
موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا