سلام
اول بایدیگم من عاشق این ساز و موسیقی سنتیم .
دوم خیلی حال کردم با موضوع و سبک کارت بنظرمن کار ت خیلی عالیه
من معمولا به کانسپت کار توجه می کنم .
اصالت .زیبای .ترکیب الترناتیو های که موضوع یکپارچه کردن کارت رو به یک موضوع واحد تبدیل کرده واقعا جالب انگیزه
فقط تنهامشکل رنگ پارچه هست که مورد توجه قرار می گیره که در اصل نباید اینطوری باشه
با سبک ویو گرفتنت هم خیلی حال کردم
موفق باشی
آقا سروش ما هم تبریک می گیم. کارت ارزش رفتن به تاپ گالری رو داشت. منتظر کارهای بعدیت هستیم.
بای فعلا.
سلام
آقا من اجازه دارم یه ایراد بگیرم ؟
اونم فقط واسه همون متریال پارچه هستش که بچه ها هم اشاره کردن اما عزیز کارت خیلی خیلی باحال شده
به قول بر و بچ در حد لالیگا شده
امیدوارم موفق باشی
خیلی کار قشنگی شده ,
واقعا خوب کار شده
خسته نباشی
موفق باشی
محمدحسین
سلام دوست عزیز
منم یه عضو قدیم اما با نام کاربری جدید هستم
سروش جان کارت خیلی باحال شده خیلی و خیلی خیلی هم خوشحالم که کارت رفته داخل تاپ گالری . از اینکه میبینم بچه ها دارن پیشرفت میکنن خیلی خیلی خوشحال میشم . دوستان همه ی به اصطلاح عیوب رو گفتند ولی من مثل بعضی از پست هام فقط از این کار به خوبی و نیکی یاد میکنم و فقط میگم خیلی خیلی قشنگ شده امیدوارم که بازم در کارات موفق و پیروز باشی
یادم رفت بگم یه کاری هم جدیداً من قرار دادم یه سری بهش بزن
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=122580
سلام سروش خوبی ... حسابی شرمندم که دیر رسیدم ... به شما گفتم نیستی خودم یه دفعه همه چیزم به هم ریخت بکل داغون شدم.
سروش جان اول از همه بگم که واقعا عالی و زیبا شده چند تا مشکل هم به نظرم میرسه که میگم :
1- بر خلاف بقیه بارچه به نظرم خیلی خوب شده اما کاش لبه هاش حالت معمولی نداشت مثلا ریش ریش میشد به نظرم خیلی بهتر بود .
2-در مورد این تنبوره من یه سزچی زدم تو نت حقیقتش اونایی که من دیدم متریالشون یه کم نرم تر و هایلایت نور روی سطحشون بخش میشد با توجه به اون هایلایت نور روی گلدون خوب ذاتا انتظار میره روی تنبور هم ایجاد بشه همچنین فکر میکنم رفلکته بیشتری هم البته به صورت falloff ایجاد بشه خیلی بهتره البته من تنبور رو خیلی خوب نمیشناسم شاید حرفام کلا اشتباه باشه ها .
3- مورد اخر تعداد سگمنتهای کارت هست که فکر میکنم یه کم تا عاقلانه تعدادش بالاست تو بعضی از موارد اغراق بیش از حد معموله نمیدونم دلیلش چیه اما خوب شاید هم درست باشه.
یه بیشنهاد هم دارم و اون اینکه اگه بتونی با کامبوزیت عین اون عکس اصلیش کنی فکر میکنم فوق العاده بشه ( البته نظر خودت مهمه )
اینا نظرات من بود و چون کارت رو در حد عالی دیدم خواستم اینا رو هم بگم چون ارزشش رو داره.
امید به بیشرفت روز افزون شما .
قربانت .
خیلی با حاله!!!
سروش کارت معرکه بود من که خیی حا کردم
فقط متریال پارچت خیلی زشت شده . ایکاش درستش میکردی میزاشتی ببینیم کارت و بازم ...
آقا جالب بود . آفرین
آقا سروش ایول چه کردی داداش اگه یه روزنه امیدی بود و سه بعدی کار میکردیم همونم ازمون گرفتی
کارتون 20 شده فقط من یکمی با اون انگورها و ظرفش مشکل دارم یه جوری شده ؟