Musical instrument

.:. soroosh .:.

Active Member
سلام .
امیدوارم حال همگی خوب باشه :rose:
ببخشید مدتی کمتر پست میدم . :sad:
سر میزنم همیشه اما فرصت پست زدن پیدا نمیکنم .
این هم کار آخری هست که انجام دادم .
برخی از دوستان در جریان اجرای این کار بودن ... :wink:
رندرش چند ساعتی طول کشید .
بعد هم که با فوتوشاپ کمی تنظیم رنگ و نور و ...
فکر نمیکنم نیاز به توضیح خاصی داشته باشه .
مدلسازی کار با مایا و زیبراش انجام شده .
تکسچرسازی ها با فوتوشاپ .
موتور رندر هم منتال ری هست .

این ساز هم اسمش تنبور هست و یک ساز قدیمی و محلی ایران به شمار میاد .
که اکثرا سمت کردستان استفاده و نواخته میشه .
کلا به موسیقی سنتی علاقه زیادی دارم . ( البته نسبت به سلیقم گلچین میکنم و حساسم )

خوشحال میشم نظر دوستان را بدونم . :)

پیوست ها

• finalmedium.jpg
    finalmedium.jpg
    420.6 کیلوبایت · بازدیدها: 510
  • wire.jpg
    wire.jpg
    210.2 کیلوبایت · بازدیدها: 97
آخرین ویرایش:

Amin 4D

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
سلام سروش جان. کارت خیلی خوبه ولی به نظر من زمان رندر زیاده، سیستمت رو هم بگو چی بوده.
حالا بریم سراغ نقدها:
1- به نظر من متریال پارچت یه جوریه، یه کم غیر طبیعی جلوه می کنه.
2- برای برگ ها و گلبرگ هات هم بهتر بود خاصیت Subsurface Scattering Shader رو هم می ذاشتی تا کارت زیبا تر بشه.
3- کارت خیلی خوشگل شده.
خب داداش بازم به خاطر زیبایی که تشکر، موفق باشی.
بای.

سروش چی بگم ؟
خییییلی قشنگ شده !
اینقدر قشنگ شده که نمیتونم ازش ایراد بگیرم .
خیلی از اینجور فضا ها خوشم میاد .
ناقلا فقط بگو انگورارو چجوری ساختی ؟ عکس از جایی بوده برداشتی گذاشتی روی یه plane یا واقعا رندر گرفتی همچین چیزیو ؟
اون جام اون بالا هم خیلی خوشم اومده .
shader ها عالی هستند .
هرچند حرف امین رو هم یه جورایی قبول دارم در مورد SSS گلها ولی گمونم اینجوری هم بد نیست .یکم اینجوری بیشتر شبیه فضا های مینیاتوریه .
موفق باشی .:paint:
دلمو شاده کردی :oops:

TAO

Member
این کار باتمام خصوصیاتش جون میده برای تبدیل شدن به نقاشی .
امتحان کن قول میدم پشیمون نشی.

Active Member
سلام سروش جان. کارت خیلی خوبه ولی به نظر من زمان رندر زیاده، سیستمت رو هم بگو چی بوده.
حالا بریم سراغ نقدها:
1- به نظر من متریال پارچت یه جوریه، یه کم غیر طبیعی جلوه می کنه.
2- برای برگ ها و گلبرگ هات هم بهتر بود خاصیت Subsurface Scattering Shader رو هم می ذاشتی تا کارت زیبا تر بشه.
3- کارت خیلی خوشگل شده.
خب داداش بازم به خاطر زیبایی که تشکر، موفق باشی.
بای.

سیستم کورتو هست .
خب خیلی ضعیفه دیگه . سایز رندر هم کمی بزرگتر از این عکس هست .
ضمنا یکی از دلایل بالا بودن زمان رندر تعداد پلی بالا و جزئیات زیاد هست .

نقد اول را کاملا قبول دارم . نتونستم بهتر در بیارم ( البته شاید هم کمی کوتاهی کردم )
نقد دوم هم شاید مثل نقد اول اما این و جدی تلاش کردم که اونطوری در بیارم اما اصلا نتونستم خوب در بیارم و همش کدر میشد یا ...

باز هم ممنون از لطف و دقت نظرتون دوست عزیز :rose:

سروش چی بگم ؟
خییییلی قشنگ شده !
اینقدر قشنگ شده که نمیتونم ازش ایراد بگیرم .
خیلی از اینجور فضا ها خوشم میاد .
ناقلا فقط بگو انگورارو چجوری ساختی ؟ عکس از جایی بوده برداشتی گذاشتی روی یه plane یا واقعا رندر گرفتی همچین چیزیو ؟
اون جام اون بالا هم خیلی خوشم اومده .
shader ها عالی هستند .
هرچند حرف امین رو هم یه جورایی قبول دارم در مورد SSS گلها ولی گمونم اینجوری هم بد نیست .یکم اینجوری بیشتر شبیه فضا های مینیاتوریه .
موفق باشی .:paint:
دلمو شاده کردی :oops:

مرسی و ممنون .
همه چی به طور کامل و با جزئیات مدل شده .
خیلی تعریف کردید . ممنون . امیدوارم لیاقتش را داشته باشه .
ضمنا وایر را هم گذاشتم تو پست اول که ... :wink:
موفق باشید :rose:

این کار باتمام خصوصیاتش جون میده برای تبدیل شدن به نقاشی .
امتحان کن قول میدم پشیمون نشی.

حتما .
راستش دنبال یه فرصتم که یک رندر با سایز خیلی بزرگ بگیرم برای چاپ و ...
اگه اون و گرفتم حتما نقاشی را هم تست میکنم ... :rose:

خواهش سروش جان . کار خوب جای تعریف هم داره . من کلا از کارهای شسته رفته و تمیز خوشم میاد . اینکه ببینم مثلا وسط کار یهو یه پالیگان بیرون زده حالمو بد میگیره .
ولی ناقلا انگار که انگورهای داخل ظرفت رو یه map دادی به بدنه ظرف . از shader انگورها و دیوار پشتی خیلی خوشم اومده .
موفق باشی .

Amin 4D

.:. soroosh .:. جان یه اصل و قانونی هست در مورد پروژه های انیمیشن و کارهای بزرگ سه بعدی و اون اینه تا جایی که راه داره از جزئیات کمتری استفاده کنیم تا یک زمان رندر بیاد پایین و هم هزینه ها. البته توی کارهای شخصی و رندرهای تک فریم این مورد زیاد صادق نیست ولی بازم ما باید با مقدار لازم جزئیات کار کنیم (منظورم از جزئیات تعداد پولیگان هاست). وایر کارتو دیدم. به نظرم دو چیز اصلی کارت که همون ساز و پارچه است خوب با این قانون مچه و تعداد پولیگانهاش به اندازه است ولی اون دوتا دونه گل و اون سکویی که تمومو وسایل روش قرار گرفتن به نظر من زیادی پولیگان دارند و فقط زمان رندرت و هزینه کارت رو می بره بالا. مدیریت هزینه و زمان توی انیمیشن و اونم توی پروژه ها خیلی مهمه سعی کن این موضوع رو حتما توی کارات رعایت کنی تا از اینی که هستی حرفه ای ترتر بشی.
ببخشید اینقدر مضخرف گفتم.
با اجازه همه بای.

TAO

Member
اگر مشکل سیستم دارین شاید من بتونم کمکی بکنم.
فقط وقتی آن هستم اون رو برام Up کنید و چند دقیقه بعد تحویل بگیرین.
اما در مورد شیدر ها یک عدم تجانس و جود داره که جذابیت کار رو گرفته، گاهی عدم تجانس یک هنر اما اینجا بی دلیل و اتفاقی پیش اومده، مثلا دیوارها کاملا بامپ دارن در صورتی که پارچه کاملا عاری از تار و پوده و یا گلها کاغذی بنظر میرسن در واقع المانهای محیط مستقل از هم هستن و هویت یک پارچه ندارن.
شیدر پارچه در منتال سه روش داره یکی از ساده ترین و البته جدیدترین راه او از ترکیب متریال arch design و Falloff نتیجه میشه که بینهایت زیباست (تحقیق کن).
راستی اگر امکان داره از نرم افزارهای تخصصی composite استفاده کن، این بخش قسمت فراموش شده انیمیشن در کشور ماست، اما این بخش یکی از مهمترین بخشهای روح بخشی به فضا به حساب میاد، اگه میخوای موفق بشی ازش غافل نشو.
اگر کمکی از دست من برمیاد یا سوالی داشتی بدون رو در بایسی بپرس.
موفق باشی و سربلند.

http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=121726

Active Member
خواهش سروش جان . کار خوب جای تعریف هم داره . من کلا از کارهای شسته رفته و تمیز خوشم میاد . اینکه ببینم مثلا وسط کار یهو یه پالیگان بیرون زده حالمو بد میگیره .
ولی ناقلا انگار که انگورهای داخل ظرفت رو یه map دادی به بدنه ظرف . از shader انگورها و دیوار پشتی خیلی خوشم اومده .
موفق باشی .

لطف دارید شما .
همیشه سعی میکنم کارم کمترین نقص را داشته باشه . به هر حال هیچ کاری بدون عیب نیست.
انگورهای داخل ظرف هم مدل هستن ، فکر میکنم داخل وایر فریم مشخص باشه ...
شما هم موفق باشید .

.:. Soroosh .:. جان یه اصل و قانونی هست در مورد پروژه های انیمیشن و کارهای بزرگ سه بعدی و اون اینه تا جایی که راه داره از جزئیات کمتری استفاده کنیم تا یک زمان رندر بیاد پایین و هم هزینه ها. البته توی کارهای شخصی و رندرهای تک فریم این مورد زیاد صادق نیست ولی بازم ما باید با مقدار لازم جزئیات کار کنیم (منظورم از جزئیات تعداد پولیگان هاست). وایر کارتو دیدم. به نظرم دو چیز اصلی کارت که همون ساز و پارچه است خوب با این قانون مچه و تعداد پولیگانهاش به اندازه است ولی اون دوتا دونه گل و اون سکویی که تمومو وسایل روش قرار گرفتن به نظر من زیادی پولیگان دارند و فقط زمان رندرت و هزینه کارت رو می بره بالا. مدیریت هزینه و زمان توی انیمیشن و اونم توی پروژه ها خیلی مهمه سعی کن این موضوع رو حتما توی کارات رعایت کنی تا از اینی که هستی حرفه ای ترتر بشی.
ببخشید اینقدر مضخرف گفتم.
با اجازه همه بای.

با گفته‌های شما کاملا موافقم .
و خودم همیشه سعی میکنم از کمترین پلیگان استفاده کنم .
اون گلدون اون بالا و سکو ها دقیقا مشکلات من بودن تو این کار .
تو این پروژه برای اولین بار از زیبراش استفاده کردم .
برای جزئیات گلدون و ساخت خرابی‌های روی سکو از زیبراش استفاده کردم .
خب چون بار اولم بود که این کار با زیبراش انجام شد نمیدونستم دقیقا باید چی کار کنم و ...
با همون اطلاعات کمی که داشتم مجبور شدم کارم را راه بندازم .
اگر درست خاطرم باشه همون گلدون و سکو حدود ۳۰۰ هزار پلی داشتن و بقیه اجزا کمتر از ۲۰ هزار پلی . ( البته الان دقیق خاطرم نیست )
اون گل دو تا گل هم برای اضافه کردم جزئیاتی مثل شکست‌های روی گلبرگ و ... از زیبراش استفاده شده که ...
اما خب همونطور که خودتون هم اشاره کردید برای کارهای شخصی و تک فریم چندان به سرعت رندر اهمیت نمیدم اما باز هم سعی خودم و میکنم بیشترین سرعت رندر را داشته باشم .
سپاسگذارم از راهنمایی‌های بسیار خوبتون دوست عزیز .

اگر مشکل سیستم دارین شاید من بتونم کمکی بکنم.
فقط وقتی آن هستم اون رو برام up کنید و چند دقیقه بعد تحویل بگیرین.
اما در مورد شیدر ها یک عدم تجانس و جود داره که جذابیت کار رو گرفته، گاهی عدم تجانس یک هنر اما اینجا بی دلیل و اتفاقی پیش اومده، مثلا دیوارها کاملا بامپ دارن در صورتی که پارچه کاملا عاری از تار و پوده و یا گلها کاغذی بنظر میرسن در واقع المانهای محیط مستقل از هم هستن و هویت یک پارچه ندارن.
شیدر پارچه در منتال سه روش داره یکی از ساده ترین و البته جدیدترین راه او از ترکیب متریال arch design و falloff نتیجه میشه که بینهایت زیباست (تحقیق کن).
راستی اگر امکان داره از نرم افزارهای تخصصی composite استفاده کن، این بخش قسمت فراموش شده انیمیشن در کشور ماست، اما این بخش یکی از مهمترین بخشهای روح بخشی به فضا به حساب میاد، اگه میخوای موفق بشی ازش غافل نشو.
اگر کمکی از دست من برمیاد یا سوالی داشتی بدون رو در بایسی بپرس.
موفق باشی و سربلند.

http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=121726

در رابطه با پارچه اگه دقت کنید کمی تار و پودش مشخصه اما خیلی کمه .
اون هم دلیلش اینه که نمیخواستم خیلی به چشم بیاد و جلب توجه کنه .
و خب چون پارچه سفید هست و ساده تار و پودش تو درخششی که ایجاد میشه از بین میره و به چشم نمیاد .
اما اگه از رنگ‌دیگه‌ای استفاده میشد حتما اون تار و پود بیشتر به چشم میمومد .

در رابطه با اون روشی که گفتید حتما تحقیق میکنم ، ممنون .

اتفاقا دنبالش هستم که کامپوزیت را هم یاد بگیرم .
درسته این بخش خیلی ضعیف هست تو انیمیشن های ما و حتی خیلی از انیمیشن ها همونطوری به صورت خام استفاده میشه و ...
حتما اگر نیاز شد مزاحمتون میشم دوست عزیز .
با تشکر فراوان.

mkf.cgi

Member
داش سروش گل تبريك ميگم واقعا كار زيبايي شده و اصولا باهاش خيلي حال كردم. از من شنيدي يه كبريت بكش بنداز به اين پارچه بخت برگشته كه ديواري كوتاه تر از اون پيدا نميشه ولي دوستان درست ميگن,همه چيز خوبه اگه يكم رو پارچه كار كني به نظرم خيلي بهتر ميشه.
موفق و پيروز و بهروز و شاد و سرزنده و اميدوار باشي.

Active Member
خيلي عالي. فقط پارچه زياد متريالش جالب نيست

مرسی دوست عزیز .
:rose:

داش سروش گل تبريك ميگم واقعا كار زيبايي شده و اصولا باهاش خيلي حال كردم. از من شنيدي يه كبريت بكش بنداز به اين پارچه بخت برگشته كه ديواري كوتاه تر از اون پيدا نميشه ولي دوستان درست ميگن,همه چيز خوبه اگه يكم رو پارچه كار كني به نظرم خيلي بهتر ميشه.
موفق و پيروز و بهروز و شاد و سرزنده و اميدوار باشي.

لطف دارید شما .
حتما اگه به رندر با سایز بزرگ رسید رو پارچه بیشتر کار میکنم .
فقط خدا کنه تا اون موقع فکر خوبی به ذهنم برسه براش .
شما هم موفق باشید .:rose:

mr_max

Member
ایول
خیلی خوب شده سروش جان
خیلی حال کردم با این طرح مخصوصا با اون انگورا
پارچه که بامپ داره ، معلومه که
فقط یه چیزی نمیشد نقش و نگار و کنده کاری روی تنبور مینداختی ، باحالتر میشد
دمت گرم
موفق باشی
تاپ گالری هم مبارک

H.S

Member
سروش جان دوباره اومدم تا برا تاپ گالري تبريك بگم.

ايولا.

موفق باشي دوست من

Active Member
بسیار عالی

خسته نباشی سروش جان

با اجازت این کار معرفی میشه برای تاپ گالری

تشکر آقا امین .
خیلی لطف دارید .
امیدوارم لیاقت تاپ گالری را داشته باشه :rose:

ایول
خیلی خوب شده سروش جان
خیلی حال کردم با این طرح مخصوصا با اون انگورا
پارچه که بامپ داره ، معلومه که
فقط یه چیزی نمیشد نقش و نگار و کنده کاری روی تنبور مینداختی ، باحالتر میشد
دمت گرم
موفق باشی
تاپ گالری هم مبارک

مرسی دوست عزیز .
راستش خودم به فکرم رسید که یه طرحای اسلیمی یا تذهیب یا یه چیزی تو این مایه ها بزارم رو چوب صفحه تنبور .
اما نمیخواستم شلوغ بشه و ...
البته شاید اگه اجرا میکردم بد نمیشد .
ولی خب کنده‌کاری نمیشد کرد چون رو هیچ ساز اینطوری نمیشه کنده‌کاری کرد اصلا .
با قطری که چوب این سازها داره اصلا امکان کنده کاری نیست ...

طوفان کردی...!
دمت گرم
خوشحالم کردید ... :rose:

سروش جان دوباره اومدم تا برا تاپ گالري تبريك بگم.

ايولا.

موفق باشي دوست من

خیلی خوش اومدید مجدد .
و تشکر فراوان ... :rose:

hellboy3d

Member
سلام
اول بایدیگم من عاشق این ساز و موسیقی سنتیم .
دوم خیلی حال کردم با موضوع و سبک کارت بنظرمن کار ت خیلی عالیه
من معمولا به کانسپت کار توجه می کنم .
اصالت .زیبای .ترکیب الترناتیو های که موضوع یکپارچه کردن کارت رو به یک موضوع واحد تبدیل کرده واقعا جالب انگیزه
فقط تنهامشکل رنگ پارچه هست که مورد توجه قرار می گیره که در اصل نباید اینطوری باشه
با سبک ویو گرفتنت هم خیلی حال کردم
موفق باشی:rose:

Amin 4D

آقا سروش ما هم تبریک می گیم. کارت ارزش رفتن به تاپ گالری رو داشت. منتظر کارهای بعدیت هستیم.
بای فعلا.

سلام
آقا من اجازه دارم یه ایراد بگیرم ؟
اونم فقط واسه همون متریال پارچه هستش که بچه ها هم اشاره کردن اما عزیز کارت خیلی خیلی باحال شده

به قول بر و بچ در حد لالیگا شده

امیدوارم موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا