madmaster_3d
Well-Known Member
اقا من یادمه اینگار اولین نفر بودم نظر دادم یا چندمی. ولی اینگار تو نظر هم پارتی بازییه نظر من رفته پیج 2 چیه جریان؟!
سلام کدوم ور؟سلام
همه کارات اونور این کارت اینور
خیلی خیلی عالی شده
تبریک فراوان
سلام استاد احسان عزیز
اقا بیا یک خونه از 5 تا خونه تاپ گالری بدیم بهت مستقیم کارات بزار اونجا بعد بگو تاپ گالری اپدیت شد برین ببینین
خیلی زیبا شده.مکسول واسه رندر گرفتن بدون نویز خیلی بد قلقل هستش واقعا تو اون زمان کم یا سیستمت در حد خرش گریزلی یا اطلاعات و قدرت خودت
در هر صورت پیشنهادم تاپ گالری
موفق هستی موفق تر باشی
آقا دروغ چرا تا قبر آ آ آ آ . خیلی خیلی حرفه ای و خفن شده. یکی از قشنگ ترین و رئال ترین کار هایی هست که از یک ایرانی می بینم. کاش یک آموزش هم از همین کارت بسازی آپ کنی. کلی به بچه ها کمک می کنی که حرفه ای شن مثل خودت. فقط نگو وقت ندارم . موفق باشی. راستی آموزش برای ساخت تکسچر مثل این چی هست؟! کجا؟ کو؟!
سلام استاد . مرسی رضا جانسلام احسان جان
کارت عالیه. واقعا کار تمیزی شده.
کار خیلی خیلی قشنگی شده
با یکم کثیف کاری موافقم
بقیه چیزا عالی
موفق باشی
تاپ گالری
انقدر کارت تمیز شده که عکس رو سیو کردم. گذاشتم بکگراند سیستم.
فوق العاده بود
:سلام رفیق کارت حرف نداره اما من چند تا نکته دارم
1-کاش از یه volume light استفاده میکردی که توش غبار داشته باشی کارت رویایی تر میشد
2-ترکیب بندی صفحه هم جالب نی........
احساس میکنم جای یه چی تو صفحه خالیه ...
ولی از شیدرت خوشم اومد دمت گرم .....
اقا من یادمه اینگار اولین نفر بودم نظر دادم یا چندمی. ولی اینگار تو نظر هم پارتی بازییه نظر من رفته پیج 2 چیه جریان؟!
آقا همه کارات یه طرف اینم همون طرف چون همشون خوبن
زیبا ، ساده ، خوردنی !! (البت اگه سمی نباشه)
سلام استاد احسان
وقتی کاراتونو می بینم واقــعـا کـیـف میکنم ...
موفق و پیروز باشی عزیز ....
شاید مراد از اون ور تاپ گالری باشه و مراد از اینور گالری برگزیده ها
با اجازت کارتو میفرستم تاپ گالری
آقا واقعا رندر خوبی شده و بهت تبریک می گم برایخود کار و تاپ گالری
باشه تغییراتو اعمال میکنم .احسان جان ایده و نظرات دوستان تا جایی که برات امکان داره اعمال کن تا انشالله کارت بره تو گالری کارای برگزیده
دیر و زود که نداره مرسیمن دیر اومد
تاپ گالری مبارک
سلام کارتون طبق معمول فوق العادست.تبریک بخاطر تاپ گالری. اما چیزی که واسه من خیلی جالبه توی عکسی هست که از وایر کارتون گذاشتین.زمین رو با خود مکس کار کردین؟توپولوژی زمین خیلی خیلی جالب بود بنظرم اومد شاید از پلاگین یا برنامه ای مثه vue استفاده شده ؟البته بزارین به حساب بی سوادی اگه خیلی مسخره است که می پرسم.تکسچر زمین هم خیلی خیلی عالیه ای کاش یک عکس هم از تکسچر شیت زمین می ذاشتین.قارچها هم تکسچرشون فوق العاده بود در آوردن اون رگه های تیره روی سطح قارچ با فتوشاپ خیلی مشکله.یه بار دیگه بخاطر کار خوبتون تبریک می گم.موفق تر باشین
کارت خوبه اما volume light محسوس نی :دی ....
حالا میمونه یه حلزون خوشجیل که اضافه کنی
خو واسه اینکه جالب بشه یه درختچه :دی سمت چپ بذار که نور از لابلای برگاش می خوره به قارچا
تار عنکبوت که روش قطره شبنم باشه هم بد نمیشه ها