خيلي خوب داري پيش ميري علي. ادامه بده.
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Sep 26, 2007 #21 خيلي خوب داري پيش ميري علي. ادامه بده.
mahoo painter مدیر انجمن گرافیک وکتور Sep 26, 2007 #22 سلام کار اخر خوبه چند تا نکته سر هنوز نسبت به بدن کوچیکه عضلات شکم رو برجسته تر کن فورم اون چکمه ها هم زیاد جالب نیست این اموزش رو ببین http://www.youtube.com/watch?v=bfLOO4lXmk4
سلام کار اخر خوبه چند تا نکته سر هنوز نسبت به بدن کوچیکه عضلات شکم رو برجسته تر کن فورم اون چکمه ها هم زیاد جالب نیست این اموزش رو ببین http://www.youtube.com/watch?v=bfLOO4lXmk4
Divine Love Well-Known Member Sep 26, 2007 #23 سلام! من زیاد آناتومی بارم نیست. ولی فکر می کنم دستا هنوز مشکل دارن. ماهیچه جلوبازو به نظر می یاد به جای این که در سر ساعد ختم بشه تا وسطش کشیده شه. البته دیگه جرأت ندارم از کوتاه بلندیش حرف بزنم.
سلام! من زیاد آناتومی بارم نیست. ولی فکر می کنم دستا هنوز مشکل دارن. ماهیچه جلوبازو به نظر می یاد به جای این که در سر ساعد ختم بشه تا وسطش کشیده شه. البته دیگه جرأت ندارم از کوتاه بلندیش حرف بزنم.
L living_for_cg کاربر متخصص مدلینگ Sep 27, 2007 #24 خب دوستان این هم یک مقدار اصلاحات. باز هم از نظراتتون ممنونم و منتظر راهنمایی دوستان هستم. کلا با فیگورش مشکل داشتم. پیوست ها net1.jpg 322.8 کیلوبایت · بازدیدها: 7
خب دوستان این هم یک مقدار اصلاحات. باز هم از نظراتتون ممنونم و منتظر راهنمایی دوستان هستم. کلا با فیگورش مشکل داشتم.
ehsan_3dmax Active Member Sep 27, 2007 #25 خوشگل شده علی. داره شبیه کاراکترهای شرکت BLUR میشه. البته زیباییش منظورمه. راستی نمیخوای یکبار دیگه بیام خونتون؟
خوشگل شده علی. داره شبیه کاراکترهای شرکت BLUR میشه. البته زیباییش منظورمه. راستی نمیخوای یکبار دیگه بیام خونتون؟
Mandana Active Member Sep 27, 2007 #26 می فکر می کنم ساعد اش خیلی قطوره ببخشید انقد گیر میدم ولی خوب فکر می کنم کلن از آرنج تا مچ دست باید کمی کم قطر تر باشه ببخشید ببخشید راستی نمیخوای یکبار دیگه بیام خونتون؟ کلیک کنید تا باز شود... نه ایندفعه اون میاد خونه تون موفق باشی علی.به نظر می که بجز اینی که گفتم هیچ هیچ هیچ ایرادی توی آناتومی بدن نداره موفق باشی عزیزی
می فکر می کنم ساعد اش خیلی قطوره ببخشید انقد گیر میدم ولی خوب فکر می کنم کلن از آرنج تا مچ دست باید کمی کم قطر تر باشه ببخشید ببخشید راستی نمیخوای یکبار دیگه بیام خونتون؟ کلیک کنید تا باز شود... نه ایندفعه اون میاد خونه تون موفق باشی علی.به نظر می که بجز اینی که گفتم هیچ هیچ هیچ ایرادی توی آناتومی بدن نداره موفق باشی عزیزی