سلام دوستان سرور های مولتا کام چطوره؟ قوی هست؟ سابقه ؟ و کیفیت و سرعت این سرور ممنون می شم کامل بگید
1240 Banned Jul 29, 2007 #1 سلام دوستان سرور های مولتا کام چطوره؟ قوی هست؟ سابقه ؟ و کیفیت و سرعت این سرور ممنون می شم کامل بگید
caspian Member Jul 29, 2007 #3 آقا شما داری دیکشنری در مورد دیتا سنتر ها مینویسی؟! یعنی چی این خوبه و اون بده!! انتظار داری ملت بیان جواب بدن بهت!! شما اگه سرور میخوای بپرس سرور میخوام ملت بیان جواب/قیمت بدن!! اگه قصد دیگه داری خب بگو..
آقا شما داری دیکشنری در مورد دیتا سنتر ها مینویسی؟! یعنی چی این خوبه و اون بده!! انتظار داری ملت بیان جواب بدن بهت!! شما اگه سرور میخوای بپرس سرور میخوام ملت بیان جواب/قیمت بدن!! اگه قصد دیگه داری خب بگو..
T tornado2800 Member Jul 30, 2007 #4 اتفاقا با این دیتا سنتر هم کار کردم ! پشتیبان ف ارسی داشت ! سرور های عالییی هم داشت ! فکر می کنم هاست ایران با اینا رابطه داشته باشه !!!! اونم نزدیک !؟ فکر میک نم البته !
اتفاقا با این دیتا سنتر هم کار کردم ! پشتیبان ف ارسی داشت ! سرور های عالییی هم داشت ! فکر می کنم هاست ایران با اینا رابطه داشته باشه !!!! اونم نزدیک !؟ فکر میک نم البته !
1240 Banned Jul 30, 2007 #5 caspian گفت: آقا شما داری دیکشنری در مورد دیتا سنتر ها مینویسی؟! یعنی چی این خوبه و اون بده!! انتظار داری ملت بیان جواب بدن بهت!! شما اگه سرور میخوای بپرس سرور میخوام ملت بیان جواب/قیمت بدن!! اگه قصد دیگه داری خب بگو.. کلیک کنید تا باز شود... چته؟ خوب جواب نمی دی نده اصلا شاید بلد نیستی اشکال نتداره سکوت من هر کس دوست داره جواب می ده عجب
caspian گفت: آقا شما داری دیکشنری در مورد دیتا سنتر ها مینویسی؟! یعنی چی این خوبه و اون بده!! انتظار داری ملت بیان جواب بدن بهت!! شما اگه سرور میخوای بپرس سرور میخوام ملت بیان جواب/قیمت بدن!! اگه قصد دیگه داری خب بگو.. کلیک کنید تا باز شود... چته؟ خوب جواب نمی دی نده اصلا شاید بلد نیستی اشکال نتداره سکوت من هر کس دوست داره جواب می ده عجب