Mohammad Salehi | New Logo Design

+Mohammad+

Well-Known Member
سلام
نظر به این که لوگوی قبلی انگلیسی بود و دوستان و خودم زیاد خوشمون نیومد .. این طرح به طور کاملا یهویی
:green: به ذهنم رسید که پیاده کردم
دوست داشتم خوانا و جمع و جور باشه .. حالا شما نظر بدید که خوب شده یا نه!

ممنون دوستان
logo.png

member99

Member
اون تیزی حرف "ی" صالحی آزار دهنده است. به نظر من تا محمد صالح خوب پیش رفته آخرش بد تموم شده :shock:

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
ساده و زیباست. ولی من اول "محمدصالح" خوندمش. حرف "ی" زیاد معلوم نیست.

ArTaBaZ

Well-Known Member
سلام محمد جانـ
خسته نباشی
بقول دوستان حرف "ی" در کار مشخص نیست ، اگر هم میخوای همینطوری باشه باید برای حرف "ی" فرمی از خود ی ایجاد کنی(یک حالت رفت و برگشتی) ، در ضمن هر چی به آخر نزدیک میشه باید باریک تر بشه ! الان قطرش زیاده و توپُر هست که بنظرم باید اصلاح بشه
موفق باشی

+Mohammad+

Well-Known Member
اون تیزی حرف "ی" صالحی آزار دهنده است. به نظر من تا محمد صالح خوب پیش رفته آخرش بد تموم شده
ممنون رفیق بله موافقم ... حتما از نظرت استفاده میکنم.

لوگوی زیبایی شده
با دوست عزیزمون هم موافقم
موفق باشیــ
به به استاد ... :دی ممنون از نظرت محمد جان

ساده و زیباست. ولی من اول "محمدصالح" خوندمش. حرف "ی" زیاد معلوم نیست.
کاش اسمتو بلد بودم با اسم صدات میزدم ... هم از خودت خوشم میاد هم از کارات ... حالا هم نظر دادی دیگه هیچی .. بسیار خوشحال شدیم :دی
ممنون که نظر دادی .. بله موافقم.

سلام محمد جانـ
خسته نباشی
بقول دوستان حرف "ی" در کار مشخص نیست ، اگر هم میخوای همینطوری باشه باید برای حرف "ی" فرمی از خود ی ایجاد کنی(یک حالت رفت و برگشتی) ، در ضمن هر چی به آخر نزدیک میشه باید باریک تر بشه ! الان قطرش زیاده و توپُر هست که بنظرم باید اصلاح بشه
موفق باشی
دیگه آقا صادق که اینو بگه حتما باید تغییرش بدم :دی ... ممنون صادق جان .. لطف کردی نظر دادی
بله خودم هم نظرم همین بود .. ولی گفتم بزارم نظرات داده بشه .. حالا نمونه ی جدید رو ببین.

از همه تون یه دنیا ممنون که نظر دادید .. نمونه ی جدید رو ببینید و نظر بدید.
:rose:

logo.png

member99

Member
باز من اولین نفرم که نظر می دم :) آقا بهتر شد. ولیکن اگر کسی ندونه که فامیلی شما "صالحی" هست، لوگو را ببینه می خونه : "محمد صالح"

انتهای لوگو باز خوب جمع و جور نشده :-?انگار که مجبورت کرده باشن کار را تموم کنی

یه پیشنهاد دارم اینه که اون بخش "لحی" را ببر بالای محمد صا (اونجا فضای خالی) داری، البته لحی را بهتر و قشنگتر کن که مشخص باشه لحی هست نه لح!

اینجوری توازن بصری لوگوت هم حفظ میشه

یا حق

آخرین ویرایش:

+Mohammad+

Well-Known Member
یه پیشنهاد دارم اینه که اون بخش "لحی" را ببر بالای محمد صا (اونجا فضای خالی) داری، البته لحی را بهتر و قشنگتر کن که مشخص باشه لحی هست نه لح!
خب اون حرف "ی" بود که من اضافه کردم به ادامه ی "ح" که شد اینی که می بینی ... یعنی توی خط دست نبردم .. "ی" مال خود خطه که اینجوریه.
ولی با اون پیشنهادت که میگی بزارمش اون بالا .. موافقم.

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
کاش اسمتو بلد بودم با اسم صدات میزدم ... هم از خودت خوشم میاد هم از کارات ... حالا هم نظر دادی دیگه هیچی .. بسیار خوشحال شدیم :دی
دمت گرم داداش، خیلی آقایی. منم مثل خودت، هم از خودت و هم از کارات خوشم میاد.
اسمم ابوالفضل هستش.
لوگو هم بهتر شده. بازم از نظرات دوستان استفاده کن که انشاءالله کامل تر بشه.
یا علی :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا