ممنون رفیق بله موافقم ... حتما از نظرت استفاده میکنم.اون تیزی حرف "ی" صالحی آزار دهنده است. به نظر من تا محمد صالح خوب پیش رفته آخرش بد تموم شده
به به استاد ... :دی ممنون از نظرت محمد جانلوگوی زیبایی شده
با دوست عزیزمون هم موافقم
موفق باشیــ
کاش اسمتو بلد بودم با اسم صدات میزدم ... هم از خودت خوشم میاد هم از کارات ... حالا هم نظر دادی دیگه هیچی .. بسیار خوشحال شدیم :دیساده و زیباست. ولی من اول "محمدصالح" خوندمش. حرف "ی" زیاد معلوم نیست.
دیگه آقا صادق که اینو بگه حتما باید تغییرش بدم :دی ... ممنون صادق جان .. لطف کردی نظر دادیسلام محمد جانـ
خسته نباشی
بقول دوستان حرف "ی" در کار مشخص نیست ، اگر هم میخوای همینطوری باشه باید برای حرف "ی" فرمی از خود ی ایجاد کنی(یک حالت رفت و برگشتی) ، در ضمن هر چی به آخر نزدیک میشه باید باریک تر بشه ! الان قطرش زیاده و توپُر هست که بنظرم باید اصلاح بشه
موفق باشی
خب اون حرف "ی" بود که من اضافه کردم به ادامه ی "ح" که شد اینی که می بینی ... یعنی توی خط دست نبردم .. "ی" مال خود خطه که اینجوریه.یه پیشنهاد دارم اینه که اون بخش "لحی" را ببر بالای محمد صا (اونجا فضای خالی) داری، البته لحی را بهتر و قشنگتر کن که مشخص باشه لحی هست نه لح!
دمت گرم داداش، خیلی آقایی. منم مثل خودت، هم از خودت و هم از کارات خوشم میاد.کاش اسمتو بلد بودم با اسم صدات میزدم ... هم از خودت خوشم میاد هم از کارات ... حالا هم نظر دادی دیگه هیچی .. بسیار خوشحال شدیم :دی