.: Mobile Center Logo :.

Alireza Saeedi

Active Member
تو همین دوره های طراحی رایگان که راه انداختم یکی
برای فروشگاه موبایلش یه لوگو خواسته بود که من
اینو براش طراحی کردم !!

خودم که خعلی دوسش دارم !! حالا نظر شما
چیه ؟؟ راستی نظرتون رو واسه لوگو بدین نه
طراحی کل کار !! فقط نخواستم خامشو بزارم
طرح اصلی که نظر شما رو میطلبه :دی همون
طرح خام لوگوس که گوشه گذاشتم !!

موفق باشین ...

MILADNMAIL

Member
یه سوال؟!
چرا از خونه های 6 ضلعی توی کارت استعاده کردی؟
شاید اگه نبود بهتر می شد !
اون شکلی که شبیه موبایله، اصلاً شبیهش نیست! اگه ننوشته بودی فروشگاه موبایل، شاید بیننده متوجهش نمی شد !

Mj

Well-Known Member
سلام هم قشنگو خلاقانست هم چاقالو
رنگای شادو زیبایی هم داره
موفق باشی

آخرین ویرایش:

nima_dsnr

کاربر VIP
این خیلی فانتزی هست
بنظرم اگر برای نسبتا مهمی یا مغازه پر مشتری ای میخای از این استفاده نکن.
میتونی با اسم مکان تایپو کنی
فکر میکنم بهتر باشه از یه کار فانتزی.

موفق باشی

Alireza Saeedi

Active Member
مرسی بابت نظر از همه ی دوستان !!
همونطوری که میدونین من یه گرافیست فوق مبتدی هستم و هیچ وقتم واسه کارام ادعا نداشتم !! ( این یه چیز بدیهیه )
ولی همیشه دوست داشتم از سنت و استاندارد و اینجورچیزا فرار کنم و دوست داشتم همیشه یه چیز خاص طراحی کنم
گرچه هیچوقت موفق نشدم !!
شمایی که میگی خوبه ولی طرح موبایلو عوض کن به نظرت بهتر نیس بگی بد شده و مناسب نیس ؟؟
طرح کلی همون موبایله که اگه عوضش کنم یعنی کل لوگو عوض میشه !!
کلاسیک و فانتزی بودنش عمدی بود !!
تایپو هم کار نکردم چون دوس داشتم از نگاه کردن به لوگو فهمید که حیطه ی فعالیت این مغازه چیه !! نه اینکه با خوندنش فهمید !!

راستی داداش حمید چرا استفاده نکنم ؟؟ خیلییی خوب میشد اگه دقیق نقد میکردین و اشکالاتشو میگفتین !!

ممنونم از همتون !! :ستاره

L-B

Well-Known Member
به نظر من طرح نویی هست ... فقط رو نویز ها و سفیدی بهتر کار کن که کمتر تو چشم بیاد ...
لوگوی خوب و فانتزی باحالیه ..

hamid

Well-Known Member
راستی داداش حمید چرا استفاده نکنم ؟؟ خیلییی خوب میشد اگه دقیق نقد میکردین و اشکالاتشو میگفتین !!
نظر من بود ها من به شخصه خوشم نیومد دیدی که نظرا متفاوت نظرمن اگه استفاه نکنی خیلی بهتره توضیحات بیشتر در
نقل قول بنیامین >>MEGA WAVE<< برای یکی از طراحی های خودم
تلاشت قابل تحسینه

ببین حمید جان طراحی لوگو چند تا مرحله داره که اگه انجام نشه با خروجی کار مشکل پیدا میکنی

اگر بخواییم راجع به لوگو و طراحی اون صحبت کنیم اصلاً توی حوصله فروم نیست

بصورت خیلی خیلی خلاصه میگم

دقت کن فقط راجع به لوگو دارم حرف میزنم ، نه پیکتوگرام ، نه مونو ، نه انواع نشانه های دیگه.

لوگو حتماً باید دارای این ویژگی ها باشه :

موقع ایده پردازی روی کاغذ ، هدفت این نباشه که یه فرم کلی از کلمه رو در بیاری

بلکه باید تمام تلاشت رو بزاری برای بدست اوردن یک یونیک !!!

حتماً میپرسی یونیک دقیقاً چی هست ؟ یونیک کوچکترین بخش یه لوگو هست که فرم تمام اجزای حروف لوگو رو شکل میده.

یونیک باید طوری باشه که خاصیت تکرار شوندگی داشته باشه و بتونه توی قالب های مختلف بدون دکراتیو شدن قرارش داد.

بحث یونیک تا این مرحلش تموم نمیشه ، اصلاً این بخشی رو که میخوام بگم هنر یه طراح لوگو رو مشخص میکنه

اونم روح بخشیدن به یونیک هست

یعنی چی ؟

یعنی اینکه شما باید فرم یونیکت رو با توجه به موضوعیت و اخلاقیت مد نظر صاحب لوگو بوجود بیاری !

مثلاً اگر داری برای یه نفر یه لوگو میزنی که میخوات لوگوش فرمی مهربون و آرام داشته باشه ، باید یونیکت رو با عناصر بصری که این حس رو منتقل میکنن ایجاد کنی

که طبیعتاً وقتی یونیکت این حس رو داشته باشه کل لوگو این حس رو پیدا میکنه

تا اینجا راجه به کوچکترین ولی یکی از مهمترین بخش های لوگو صحبت کردیم

مورد بعدی راجع به نوع و جنس لوگو هست که مثلاً توی کار شما جنس لوگو یه لوگوی تجاری هست .

برای طراحی یه لوگوی تجاری بهتره که از پیچیدگی و ظرافت های خیلی خاص که بیشتر توی طراحی لوگو های شخصی استفاده میشه دوری کرد.
چون مخاطب خاص نداره و باید بیشتر عام پسند باشه.

خیلی خیلی مطالب دیگه هست که باید رعایت بشه اما فعلاً تا همینجا رو داشته باش و سعی کن فعلاً یونیکت رو طراحی کنی.

برای طراحی لوگو اصلاً عجله نکن، می به شخصه سفارش لوگو رو خیلی کم میگیرم و اصولاً جز کارام نمیزارمش بخاطر وقت و انرژی زیادی که میگیره . شاید بعضی وقت ها برای طراحی لوگو نیاز باشه 50 تا 70 تا اتود هم بزنی . نیاز باشه 30 تا 60 روز هم بالا پایینش کنی
موفق باشی دوست:wink:

MOSTAFA

کاربر فعال
جالبه خسته نباشی....
اما این سبک لوگو برای موبایل یکم قدیمی شده (نظر شخصی) باید دنبال یک ایده جدید باشی تا جذابیت بیشتری داشته باشه...

Reza2kn

مدیر انجمن فیلم سازی
سلام علیرضا جون:rose:
مثل همیشه باحال:green:اینم مثل اون کارت ویزیت ئه که رو کاغذ دریت کرده بودی باحاله!
این مدل گوشی هم خیلی فانیه! هم خوشکل.مثلا میتونی سر آنتنشو یکم کج کنی مثل آنتن تلوزیون شه:lol:
منتظر کارای بعدیت هستیم:paint:
موفق باشی:oops:

جدیدترین ارسال ها

بالا