"ويستا روي هستهي ويستا نوشته شده. و به همين دليل هر نرمافزاري که روي ويستا کار کنه در ويندوز هفت بدون مشکل کار خواهد کرد"
این گندی هست که خود مایکروسافت زده و با این کار میخواد جبرانش کنه .
"ويندوز هفت از روي ويستا باز نويسي شده ولي به علت امکانات متفاوت اون به هيچ وجه نبايد اون رو نسخهاي از ويستا بدونين"
دقیقا ، خودتون دارید میگید بازنویسی شده ، یعنی یه بیشتر کدهای کرنل از ویستا الهام گرفته شده ولی توش خیلی تغییر داده شده .
هفت براي اين که مثل ويستا جو متشنجي درست نکنه ابداً هستهي ويندوزش رو از ويستا تغيير نميده
همه اینو میدونن که مایکروسافت از بدو تولدش با دورویی و سیاست مداری های خاص خودش به قول نرم افزاری دنیا تبدیل شده ، اینم یکی دیگه از سیاستهاش ، ممکنه راست بگه ممکن هم هست دروغی برای حفظ صحنه بیش نباشه ، اگر کرنل ویندوز openSource بود میشد در این باره نظر داد نه الان که همچی در پشت پرده ی ابهام هستش .
من از شما مي خوام که نرمافزارتون رو کامل کنيد تا ما بتونيم از اون به عنوان يک نرمافزار کاربردي براي اسکريپت نويسي mmb استفاده کنيم. باز هم به خاطر برنامه تون ممنون...
نرم افزار در حال تکمیل هست و احتمال زیاد نسخه ی Beta رو فردا قرار میدم .
خواهش میشه .
راستي يادم رفت بگم. هستهي مرکزي ويستا يکي از بهترينها در نوع خودشه. اوني که مشکل داره نرمافزارهايي که با اون کار ميکنن. مثل explorer که شايد در بعضي جاها با هسته ويستا سازگار نباشه.
ببین ما میگیم مثلا InternetExplorer 7 پخش شد ،
این نسخه با XP سازگاری کامل داشت درسته ؟ ولی برای Vista پخش شده بود ، خوب حالا اگه یه وقت IE به یه مشکل نامعقول در Vista بر بخوره به نظر شما اشکال از هسته هست یا برنامه ؟ مخصوصا اینکه مایکروسافت به راحتی میتونست برنامه های XP رو با ویستا سازگار کنه و نکرد ، و دیگر سیاست پشت پرده ی مایکروسافت عرضه ی NET. که برای از بین بردن ناسازگاری ها و ... و اجرای یک برنامه در همه جا بود و آمدن به جای بزرگان ( Linux ) !!!
فکر نمیکنم جای بحثی بمونه !
بماند ... ، بحث داره از مسیر تاپیک منحرف میشه .
در آخر اینکه من برنامه رو با دلفی 2009 نوشتم که با ویستا سازگاری کامل داره ولی در آخر سعی میکنم توابع و کدهام رو بازبینی کنم تا ببینم میشه کاری کرد یا نه ولی حتما برای 7 آمادش میکنم .
یه گزارش کار کوچولو هم براتون گزاشتم :
1. گرافیک برنامه = فقط از حالت تیره درآمده .
2. قرار دادن دکمه های SelectAll , Cut , Copy , Paste برای Code Editor = اعمال شد .
3. حساس بودن برنامه به حروف کوچک و بزرگ = رفع شد .
4. سوال بی مورد مبنی بر ذخیره ی پروژه ی جاری = رفع شد .
5. بررسی تغییرات صورت گرفته روی پروژه ی جاری در هنگام خروج و سوال برای ذخیره ساری از کاربر = اضافه شد .
7. دکمه ی Build فعال شد .
6. امکان اضافه کردن نام نویسنده ، توضیحات ، ورژن به فایل خروجی = اضافه شد .
7. موتور جدا برای برنامه ی اصلی و برنامه ی جایگزین کننده = اعمال شد .
دوستان یه نظر بدن در مورد فرمت فایلهای برنامه :
1. فرمت فایلهای که تو برنامه به وسیله ی گزینه ی Svae ذخیره میکنم چی باشه ؟ ( در حال حاضر fcf هست )
2. فرمت فایلهای نهایی که توسط برنامه ایجاد ( Build ) میشه چی باشه ؟