MMB Function Crator ( Alpha Version ) 1.0.0.0

Silver Soft

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
ويندوز Seven روي هسته‌ي ويستا نوشته شده و دوباره نويسي نشده.
بله ولی نه دقیقا اینطوری که شما میگید ، اگر قرار بود فقط Shell ویندوز عوضشه که چه تفاوتی میکرد ؟! ویندوز ویستا انقدر باگ داره که مایکروسافت برای اینکه جلوی این افتضاح رو بگیره برگشت گفت ویندوز 7 رو عرضه میکنم ، اگر یادتون باشه کلی عرضه ی ویستا رو به تاخییر انداخت و هر دفعه یه بهونه ای میاورد ، حالا شما چطور توقع داری باهمون هسته ی پر از باگ کار رو تموم کنه ، دوباره نویسی نشده ولی خیلی خلی ویرایش شده .

در ضمن آیا شما تو ویستا برنامه نویسی کردین ؟ نصفی از فرامین API و استاندارد و کتابخانه ای و ... خودش رو ایراد میگیره !
حتی بعضی جاها شما اگر مطابق MSDN هم برنامه نویسی کنی برنامت میبینی بعد چند وقت یه باگ فوق العاده عجیب داد !
بنابراین :
بنابراين برنامه‌اي که روي ويستا خوب کار نکنه به احتمال 95% تو هفت هم خوب کار نخواهد کرد.
به هیچ وجه اینطوری نمیشه قضاوت کرد .

پس باید تا عرضه ی 7 منتظر بود .

ubuntu

Member
نقل قول:ويندوز seven روي هسته‌ي ويستا نوشته شده و دوباره نويسي نشده.

بله ولی نه دقیقا اینطوری که شما میگید ، اگر قرار بود فقط shell ویندوز عوضشه که چه تفاوتی میکرد ؟! ویندوز ویستا انقدر باگ داره که مایکروسافت برای اینکه جلوی این افتضاح رو بگیره برگشت گفت ویندوز 7 رو عرضه میکنم ، اگر یادتون باشه کلی عرضه ی ویستا رو به تاخییر انداخت و هر دفعه یه بهونه ای میاورد ، حالا شما چطور توقع داری باهمون هسته ی پر از باگ کار رو تموم کنه ، دوباره نویسی نشده ولی خیلی خلی ویرایش شده .

در ضمن آیا شما تو ویستا برنامه نویسی کردین ؟ نصفی از فرامین api و استاندارد و کتابخانه ای و ... خودش رو ایراد میگیره !
حتی بعضی جاها شما اگر مطابق msdn هم برنامه نویسی کنی برنامت میبینی بعد چند وقت یه باگ فوق العاده عجیب داد !
بنابراین :
نقل قول:بنابراين برنامه‌اي که روي ويستا خوب کار نکنه به احتمال 95% تو هفت هم خوب کار نخواهد کرد.

به هیچ وجه اینطوری نمیشه قضاوت کرد .

پس باید تا عرضه ی 7 منتظر بود .
من هرچي گفتم به نقل از سايت مايکروسافت و وبلاگ گروه برنامه‌نويسي اون بود. حالا زياد تفاوت نمي‌کنه! ولي اين رو بدونين: مايکروسافت گفته: "ويستا روي هسته‌ي ويستا نوشته شده. و به همين دليل هر نرم‌افزاري که روي ويستا کار کنه در ويندوز هفت بدون مشکل کار خواهد کرد" همچنين گفته: "ويندوز هفت از روي ويستا باز نويسي شده ولي به علت امکانات متفاوت اون به هيچ وجه نبايد اون رو نسخه‌اي از ويستا بدونين."
بنابراين انتظار نداشته باشين مايکروسافت به xp برگرده. هفت براي اين که مثل ويستا جو متشنجي درست نکنه ابداً هسته‌ي ويندوزش رو از ويستا تغيير نمي‌ده! به يک دليل: نمي‌خواد دوباره مورد انتفاد براي سازگار نبودن بعضي برنامه‌ها با نسخه‌ي جديد ويندوزش قرار بگيره. ولي شما نگران ورژن‌ها ويندوز نباشين. مطمئن باشين که گروه mmb بالاخره نرم‌افزار رو با شرايط جديد سازگار مي‌کنه. من از شما مي خوام که نرم‌افزارتون رو کامل کنيد تا ما بتونيم از اون به عنوان يک نرم‌افزار کاربردي براي اسکريپت نويسي mmb استفاده کنيم. باز هم به خاطر برنامه تون ممنون...:)
راستي يادم رفت بگم. هسته‌ي مرکزي ويستا يکي از بهترين‌ها در نوع خودشه. اوني که مشکل داره نرم‌افزارهايي که با اون کار مي‌کنن. مثل explorer که شايد در بعضي جاها با هسته ويستا سازگار نباشه.

آخرین ویرایش:

Silver Soft

"ويستا روي هسته‌ي ويستا نوشته شده. و به همين دليل هر نرم‌افزاري که روي ويستا کار کنه در ويندوز هفت بدون مشکل کار خواهد کرد"
این گندی هست که خود مایکروسافت زده و با این کار میخواد جبرانش کنه .

"ويندوز هفت از روي ويستا باز نويسي شده ولي به علت امکانات متفاوت اون به هيچ وجه نبايد اون رو نسخه‌اي از ويستا بدونين"
دقیقا ، خودتون دارید میگید بازنویسی شده ، یعنی یه بیشتر کدهای کرنل از ویستا الهام گرفته شده ولی توش خیلی تغییر داده شده .

هفت براي اين که مثل ويستا جو متشنجي درست نکنه ابداً هسته‌ي ويندوزش رو از ويستا تغيير نمي‌ده
همه اینو میدونن که مایکروسافت از بدو تولدش با دورویی و سیاست مداری های خاص خودش به قول نرم افزاری دنیا تبدیل شده ، اینم یکی دیگه از سیاستهاش ، ممکنه راست بگه ممکن هم هست دروغی برای حفظ صحنه بیش نباشه ، اگر کرنل ویندوز openSource بود میشد در این باره نظر داد نه الان که همچی در پشت پرده ی ابهام هستش .

من از شما مي خوام که نرم‌افزارتون رو کامل کنيد تا ما بتونيم از اون به عنوان يک نرم‌افزار کاربردي براي اسکريپت نويسي mmb استفاده کنيم. باز هم به خاطر برنامه تون ممنون...
نرم افزار در حال تکمیل هست و احتمال زیاد نسخه ی Beta رو فردا قرار میدم .
خواهش میشه .

راستي يادم رفت بگم. هسته‌ي مرکزي ويستا يکي از بهترين‌ها در نوع خودشه. اوني که مشکل داره نرم‌افزارهايي که با اون کار مي‌کنن. مثل explorer که شايد در بعضي جاها با هسته ويستا سازگار نباشه.
ببین ما میگیم مثلا InternetExplorer 7 پخش شد ، این نسخه با XP سازگاری کامل داشت درسته ؟ ولی برای Vista پخش شده بود ، خوب حالا اگه یه وقت IE به یه مشکل نامعقول در Vista بر بخوره به نظر شما اشکال از هسته هست یا برنامه ؟ مخصوصا اینکه مایکروسافت به راحتی میتونست برنامه های XP رو با ویستا سازگار کنه و نکرد ، و دیگر سیاست پشت پرده ی مایکروسافت عرضه ی NET. که برای از بین بردن ناسازگاری ها و ... و اجرای یک برنامه در همه جا بود و آمدن به جای بزرگان ( Linux ) !!!
فکر نمیکنم جای بحثی بمونه !

بماند ... ، بحث داره از مسیر تاپیک منحرف میشه .
در آخر اینکه من برنامه رو با دلفی 2009 نوشتم که با ویستا سازگاری کامل داره ولی در آخر سعی میکنم توابع و کدهام رو بازبینی کنم تا ببینم میشه کاری کرد یا نه ولی حتما برای 7 آمادش میکنم .

یه گزارش کار کوچولو هم براتون گزاشتم :

1. گرافیک برنامه = فقط از حالت تیره درآمده .
2. قرار دادن دکمه های SelectAll , Cut , Copy , Paste برای Code Editor = اعمال شد .
3. حساس بودن برنامه به حروف کوچک و بزرگ = رفع شد .
4. سوال بی مورد مبنی بر ذخیره ی پروژه ی جاری = رفع شد .
5. بررسی تغییرات صورت گرفته روی پروژه ی جاری در هنگام خروج و سوال برای ذخیره ساری از کاربر = اضافه شد .
7. دکمه ی Build فعال شد .
6. امکان اضافه کردن نام نویسنده ، توضیحات ، ورژن به فایل خروجی = اضافه شد .
7. موتور جدا برای برنامه ی اصلی و برنامه ی جایگزین کننده = اعمال شد .

دوستان یه نظر بدن در مورد فرمت فایلهای برنامه :

1. فرمت فایلهای که تو برنامه به وسیله ی گزینه ی Svae ذخیره میکنم چی باشه ؟ ( در حال حاضر fcf هست )
2. فرمت فایلهای نهایی که توسط برنامه ایجاد ( Build ) میشه چی باشه ؟

آخرین ویرایش:

Silver Soft

اگر کسی از دوستان هست که مایل باشه قسمت گرافیک برنامه رو انجام بده اعلام کنه ، چون از اول هم گفتم من تو گرافیک زیاد تخصص ندارم و از پس پوسته ای که مناسب همچین برنامه ای باشه بر نمیام ، کار سختی هم نیست 3 یا 4 تا عکس Bitmap باید ساخته شه که سخت ترینشون هم قسمت About و Help برنامه هست چون بقیهه ی صفحات بیشتر آبجکت قرار دارد و قسمت خیلی کمی از صفحه رو باید طراحی کرد ، هر کی مایل بود همین جا اعلام کنه و ID ش رو هم بده تا کار رو براش شرح بدم .

فقط خواهش میکنم دوستانی که واقعا فکر میکنن از پس گرافیک این بنامه بر میان اعلام کنن ، چون میخوام این برنامه کار تاپ و بدون نقصی بشه و به خاطر گرافیک زیر سوال نره ، چون شدیدا رو کد نویسی و الگوریتمش کار میکنم و هیچ نقصی نباید داشته باشه.

کسی هم که گرافیک برنامه رو پیاده سازی کنه توی About برنامه نامش ذکر میشه .
در ضمن پس از طراحی پوسته ابتدا پوسته تو سایت قرار میگیره و اگر دوستان تاییدش کردن بعد به عنوان پوسته ی برنامه استفاده میشه .

naseronline

Well-Known Member
1. فرمت فایلهای که تو برنامه به وسیله ی گزینه ی svae ذخیره میکنم چی باشه ؟ ( در حال حاضر fcf هست )
2. فرمت فایلهای نهایی که توسط برنامه ایجاد ( build ) میشه چی باشه ؟
به نظر من چندان تفاوتي نمي كنه... مهم اينه كه برنامه خوب كار كنه...همين.در مورد گرافيك هم دوستاي خوبي تو اين انجمن هستن.حتما كمك مي كنن.

ubuntu

Member
من فکر کنم بتونم تو گرافيک کمکتون کنم. اگه اجازه بدين.
ID: [email protected]
راستي من هرکاري کردم که از دکمه‌ي تشکر استفاده کنم نشد. از همين جا ازتون تشکر مي‌کنم. آخه وقتي تشکر رو مي‌زنم ارور مي‌ده.

جدیدترین ارسال ها

بالا