Silver Soft
کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
" دوستان لطف کنید دانلود کنید و نظرات و پیشنهاداتتون رو در باره ی نرم افزار بگید "
نحوه ی کار برنامه :
بعد از باز کردن برنامه ، یک فولدر به صورت اتوماتیک توسط برنامه در همان محلی که فایل اصلی برنامه وجود داره ساخته میشه با نام Function که در این پوشه تمام فایلهای فانکشنهایی که شما میسازید ذخیره میشه و برنامه فایلها رو از این فولدر میخونه و فولدر اصلی برنامه هست .
فرمت فایلها FCF تعین شده که مخفف Function Creator File میباشد و برنامه فقط این فرمت رو تشخیص میده که البته فعلا کد گزاری نشده و از Unicode هم استفاده میکنه و میشه با نرم افزاری مثل Word تو فایلها دست برد که در نسخه ی بعد فایلها کد گزاری میشن و این امکان از فایلها گرفته میشه تا فقط توسط برنامه قابل ویرایش باشن .
بعد از باز کردن برنامه برای ساخت یک پروژه ی جدید ( فانکشن ) ابتدا روی گزینه ی Create New Project از نوار ابزار کلیک کنید .
کدهای خود رو درون نرم افزار MMB بنویسید و سپس آنها را کپی و در CodeEditor برنامه Paste کنید ، برای راحتی کار گزینه ای در نرم افزار به نام Load From MMB در نظر گرفتم تا با زدن این گزینه خود برنامه کدها رو از نرم افزار MMB بخونه ، به این ترتیب که کدها رو تو نرم افزار MMB مینویسید و پس از نوشتن کدها صفحه ی کدنویسی MMB را نمیبندید و در برنامه گزینه ی Load From MMB رو میزنید ، برنامه کد نوشته شده در صفحه ی کد نویسی MMB رو میخونه و اون رو تو CodeEditor برنامه load میکنه .
در پایان روی گزینه ی Save code to text file کلیک کنید و پروژه را در همان فولدر Function که فولدر پیشفرض نیز هست ذخیره کنید و یک بار برنامه را ببنیدید و باز کنید ، بعد از اجرای برنامه مشهاده میکنید که پروزه به لیست فایلها در FunctionList اضافه شده .
حالا وارد صفحه ی کد نویسی MMB بشید و در قسمت کدنویسی اسم فایلی که پروژه رو ذخیره کردید بنویسید ، مثلا اگر پروژه رو با نام mod.fcf ذخیره کردین تو قسمت کدنویسی MMB فقط نام فایل رو بدون فرمت بنویسید یعنی mod ، مشاهده میکنید که کدهای این فایل به تور خودکار وارد صفحه ی کدنویسی MMB میشوند .
تعدادی از کلید ها و ... نرم افزار فعلا کار نمیکنه و در نسخه های بعد قابلیت های زیر به نرم افزار اضافه میشه :
* امکان Synta HighLight که در CodeEditor برنامه کدها رو مثل MMB نشون بده .
* قابلیت Help نرم افزار ( Help )
* قابلیت ایجاد فایل ها و کدگزاری آنها که فقط توسط خود نرم افزار قایل ویرایش باشند ( Build Function )
* قابلیت انتخاب 5 متغییر به عنوان متغییر های فایل که کاربر با وارد کردن نام فایل در قسمت کدنویسی MMB نام این متغییر ها را هم وارد کند و برنامه به طور اتوماتیک هم متن فایل را وارد قست کدنویسی MMB کند و هم برنامه نام متغییر ها را برای کاربر جایگزین کند .
مشکلات نرم افزار :
تنها مشکلی که من پیدا کردم فعلا این هست که با وارد کردن نام فایل در قسمت کدنویسی MMB متن فایل وارد قسمت کدنویسی میشه ولی متنهای قبلی که توسط کاربر تایپ شده پاک میشن و میشه گفت متن جایگزین میشه ، که دارم روش کار میکنم و در ورژن بعدی درست میشه .
پیوست ها
آخرین ویرایش: