بی بی کد Milad Tower

E-power

کاربر متخصص
سلام .
اینم به عنوان آخرین کارم قبل از رفتن . یک شهریور اعزامم :green:
.
برج که هممون میشناسیم توضیح خاصی نداره . سعی کردم جزییاتش خوب باشه . مدلسازی تقریبا دو روز زمان برد .
.
دوتا رندر گرفتم اگه فرصتی بود بازم میگیرم .
.
منتظر نقد و نظراتتون هستم .

:rose:

Max2010
Vray 2.2
Ps
18Min
Milad Tower_Render01.jpgMilad Tower_Render02.jpg03.jpgWire01.jpgWire02.jpg

آخرین ویرایش:

madmaster_3d

Well-Known Member
سلام احسان جان. بازم خوب موقعی داری میری. در مورد کارت هم خوبه.فقط یک سوال ؟! ambient occulasion به کار نبردی؟! چون اون جزئیات خوب نشون نمیده. و یکمی هم گوشه ها تیزه . موفق باشی

*farshid*

کاربر VIP
سلام احسان
کار خوبی شده
چرا مسکول و ول کردی؟ ! :دی

خیلی خوشمان آمد ...
اون شیشه های پایین رو کاش خم نمیزدی ...
در کل آوورین

Naser3d

Member
کار خوبی شده از رندر اول خوشم اومد
ولی ای کاش آسمونو بهتر میزدی
میلاد هیچ وقت اینطوری آسمونش آبی نیست
دیتیل هم همونطور که محمد گفت خوب نشده

در کل باریکلا:rose:

::reza::

کاربر VIP
سلام استاد
چطوری احسان جان؟. کار خیلی خوبی شده. آفرین :rose:
یه چند تا پرنده هم اون بالاها میزاشتی پرواز کنند.
موفق باشی سرباز کوچولو :)

Hamed

Active Member
درود
بابا سرباز... خوب روسری سرت کن...
آقا خیلی خوبه اما میشد خیلی بهترم بشه در کل ما لذت بردیم...باررررررررررررریک

علی علی

ALI_TAKHTI

Active Member
واقعا لذت بردم.
این رو یادت نره یه مرد بهترین خاطراتش رو از دوران خدمتش داره.
من گاهی هنوز خواب میبینم لباس نظام تنمه. حالش رو ببر

ALI_TAKHTI

Active Member
این تایلها خیلی خوب برجسته شدن و خودشون رو نشون دادن.فکر نکنم یا متریال دادن باشه.تو مدلینگ جداشون کردی؟

پیوست ها

• ass.jpg
    ass.jpg
    105.8 کیلوبایت · بازدیدها: 14

.:BehzAd:.

Active Member
خوبه احسان ولی خوب اطلاعات راجب چیزی که مدل کردی کم بوده

شافت بتنی 245 متر ارتفاع داره که یه مربع با گوشه های پخ هست که به نوعی خود یه ذوذنقه هست و با چهار تا باله ذوزنقه ای شکل بالا رفته قطر اون در تراز + 0 28 متر هست و بعد از 245 متری که بالا میره و به منتقه ایمن از آتش میرسه به 16.5 متر میرسه این باله ها رو اون بالا زیر ساختمون راس بچسپ.ن به شافت بتنی گوشه های باله هم هم یه پخ کوچولو داره قطر دیوار ها هم 1.6 هست که تو بالاترین قسمت به 40 سانت میرسه و کم میشه برای اجارش هم از تکنیک قالب لغزنده استافده شده. تو بدنه هم سه طرف آسانسور های 21 نفری داره که سرعتش هم دقیق یادم نیست ولی فکر کنم 7 متر بر ثانیه بود هست و فقط یه قسمتش پله فرار داره.

قطر بزرگترین قسمت ساختمون 12 طبقه هم 60 متر هست ساختمان پای برج هم یا ارتفاع زیاده یا قطرش کمه!

اون قسمت که باله ها تموم میشن هم تعداد اون قطعات بتنی که دور بدنه چرخیده انقدر نیست به این شکل هم نیستن.

نرده قسمت رستوران گردان و سکوی دید رو بازش رو خوب در آوردی فقط چرا ارتفاع هاش برابر نیستن!

گنبد آسمان رو هم که تو ارتفاع 315 متری هست خوبه فقط اون دایره بالاش که زیر آنتن هست اضافی هست.

این انتن 120 متری هم چهار قسمت هست که درست تقسیم کردی اندازه هاش رو دقیق یادم نیست فقط از این قسمت قطرش 6 متر هست و بعد از 60 متری که بالا میره به کمتر میشه عددش رو یادم نیست ولی حدودا 4 کتر میشد مقطهشم 16 ضلعی هست 7.5 متر از این دکل 365 تنی تو بتن مدفون هست دو قسمت 26 و 14.8 متری اون قسمت های دیگه این دکل پوسته ای رو تشکیل میده

. آخرین قسمت آنتن هم یادم مقطعش مربع به ابعاد .4 سانت بود با ارتفاع 12.8 البته دقیق یادم نیست اینا رو هم تو ذهنم بود گفتم

چیزای که که یادم بود خلاصه نوشتم.اینا رو برای این گفتم که اگه رعایت بشه کارت به واقعیت خیلیی نزدیک میشه.من قبلا خوده برج رو با تمام جزئیاتش و به همین شکلی که اجرا شده مدل کردم از ضخامت دیوار گرفته که تو ارتفاع بالا کم میشه تا بدنه و ساختمان راس و کل چیزای که داره.اطلاعات کاملی هم دارم از ابعاد و اندهزه گرفته تا نقشه ای کد برج.

خوب بریم سراغ شیدر و رندر

در مورد شیدر پردازی بگم که و فقط از دو تا شیدر بتن و شیشه تو کل کار استفاده کردی شیه بد نیست و بتن خوب نشده شیدر های طلایی ساختمان راس رو هم که نزدی!

بهتر بدنه بتنی رو آنرپ کنی تایل تکسچر بتن خیلی خیلی به چشم میاد یا از یه تکسچر بهتر استفاده کن.

اینا رو گفتم که کارت رو بهتر کنی چوت تا اینجا رو خوب رفتی یسری تغییرات میخواد که کارت رو عالی کنه.

یادش بخیر چند سال پیش که کسی نمیتونست بره اون بالا من هر چند وقت یکبار میرفتم و تهران آلوده و مملو از آلودگی رو از اون بالا نضاره گره میشدم راجب این برج کلی حرف و خاطره دارم که اگه بخوام بگم یه کتاب میشه ولی خوب یه خلاصه ازش گفتم.این برج توسط دکتر محمد رضا حافظی و تیمش طراحی شد و توسط شرکت یادمان سازه که وابسته به شهرداری تهران هست اجرا شده هتل 5 ستاره اش که اجرا نشد ولی خوب شد که این سالن همایش ش اجرا شد کنسرت های خوبی توش اجرا میشه.دو تا ساختمان مرکز تجارت جهانی هم قرار بود ساخه بشه کهبه شکل حرف انگلیسی e ناقص بود ولی خوب اجرا نشده چنی پیش هم فاز دوم برج میلاد به مسابقه گذاشته شد که طرح زاها هدید این معمار عراقی اول شد ولی خوب اینا گروه خونیشون به این نوع طرح ها نمیخوره اونو کنار گذاشتن و قرار که طرح دوم اجرا بشه قرارررررره

برای ساخت همین برج چیزی حدود 15 سال زمان برد این در حالی هست که تو سال 1976 تو تورنتور کاندا بلترین برج مخابراتی تلویزیونی جان با ارتفاع 553.3 رو تو 3 سال ساختن این برج خودمون تو برج های مخابراتی چهارم هست تو جهان البته ساختمان راس اون بزگترین هست دومی مسکو 500 متری بوئ سوی شانگهای با 460 و میلاد خودمن که تنگ بیمارستان میلاد و سازمان انتقال خون هست با 435 متر چهارم.

کسی خواست در حد وقت و حوصله ام بهش کمک میکنم و اطلاعات میدم.

E-power

کاربر متخصص
سلام احسان جان. بازم خوب موقعی داری میری. در مورد کارت هم خوبه.فقط یک سوال ؟! ambient occulasion به کار نبردی؟! چون اون جزئیات خوب نشون نمیده. و یکمی هم گوشه ها تیزه . موفق باشی

سلام دوست جان . راستش فرصت نبود بیشتر روش کار کنم . آمبینت هم استفاده کردم فقط تنظیمات رندر یه خرده پایینه :green:

سلام احسان
کار خوبی شده
چرا مسکول و ول کردی؟ ! :دی

خیلی خوشمان آمد ...
اون شیشه های پایین رو کاش خم نمیزدی ...
در کل آوورین

سلام فرشید . متوجه نشدم کجا رو گفتی خم نمیزدم :green: به هر حال بی ایراد و اشکال نیست .
مدل که از روی عکس نگا کردم حتما یه جاهایی ایراد داره و دقیق نیست .
نه مکسول و ول نکردم با اونم کار میکنم .

کار خوبی شده از رندر اول خوشم اومد
ولی ای کاش آسمونو بهتر میزدی
میلاد هیچ وقت اینطوری آسمونش آبی نیست
دیتیل هم همونطور که محمد گفت خوب نشده

در کل باریکلا:rose:

مرسی ناصر جان .
آسمان همیشه ابری نیست

سلام استاد
چطوری احسان جان؟. کار خیلی خوبی شده. آفرین :rose:
یه چند تا پرنده هم اون بالاها میزاشتی پرواز کنند.
موفق باشی سرباز کوچولو :)

سلام استاد جان . خوبی؟
از کوچیک بودن که خیلی وقته گذشتیم رضا جان . :green:
ممنون . اگه فرصتی بود پرنده هم اضافه میشود.

درود
بابا سرباز... خوب روسری سرت کن...
آقا خیلی خوبه اما میشد خیلی بهترم بشه در کل ما لذت بردیم...باررررررررررررریک

علی علی

درود .
مرسی حامد جان . شرمنده اخلاق ورزشکاری . فرصتم کمه نشد زیاد روش کار کنم.

واقعا لذت بردم.
این رو یادت نره یه مرد بهترین خاطراتش رو از دوران خدمتش داره.
من گاهی هنوز خواب میبینم لباس نظام تنمه. حالش رو ببر

دقیقا همینطوره :green:

این تایلها خیلی خوب برجسته شدن و خودشون رو نشون دادن.فکر نکنم یا متریال دادن باشه.تو مدلینگ جداشون کردی؟

کلا تمام شکاف و شیار ها مدله دوست من .

خوبه احسان ولی خوب اطلاعات راجب چیزی که مدل کردی کم بوده

شافت بتنی 245 متر ارتفاع داره که یه مربع با گوشه های پخ هست که به نوعی خود یه ذوذنقه هست و با چهار تا باله ذوزنقه ای شکل بالا رفته قطر اون در تراز + 0 28 متر هست و بعد از 245 متری که بالا میره و به منتقه ایمن از آتش میرسه به 16.5 متر میرسه این باله ها رو اون بالا زیر ساختمون راس بچسپ.ن به شافت بتنی گوشه های باله هم هم یه پخ کوچولو داره قطر دیوار ها هم 1.6 هست که تو بالاترین قسمت به 40 سانت میرسه و کم میشه برای اجارش هم از تکنیک قالب لغزنده استافده شده. تو بدنه هم سه طرف آسانسور های 21 نفری داره که سرعتش هم دقیق یادم نیست ولی فکر کنم 7 متر بر ثانیه بود هست و فقط یه قسمتش پله فرار داره.

قطر بزرگترین قسمت ساختمون 12 طبقه هم 60 متر هست ساختمان پای برج هم یا ارتفاع زیاده یا قطرش کمه!

اون قسمت که باله ها تموم میشن هم تعداد اون قطعات بتنی که دور بدنه چرخیده انقدر نیست به این شکل هم نیستن.

نرده قسمت رستوران گردان و سکوی دید رو بازش رو خوب در آوردی فقط چرا ارتفاع هاش برابر نیستن!

گنبد آسمان رو هم که تو ارتفاع 315 متری هست خوبه فقط اون دایره بالاش که زیر آنتن هست اضافی هست.

این انتن 120 متری هم چهار قسمت هست که درست تقسیم کردی اندازه هاش رو دقیق یادم نیست فقط از این قسمت قطرش 6 متر هست و بعد از 60 متری که بالا میره به کمتر میشه عددش رو یادم نیست ولی حدودا 4 کتر میشد مقطهشم 16 ضلعی هست 7.5 متر از این دکل 365 تنی تو بتن مدفون هست دو قسمت 26 و 14.8 متری اون قسمت های دیگه این دکل پوسته ای رو تشکیل میده

. آخرین قسمت آنتن هم یادم مقطعش مربع به ابعاد .4 سانت بود با ارتفاع 12.8 البته دقیق یادم نیست اینا رو هم تو ذهنم بود گفتم

چیزای که که یادم بود خلاصه نوشتم.اینا رو برای این گفتم که اگه رعایت بشه کارت به واقعیت خیلیی نزدیک میشه.من قبلا خوده برج رو با تمام جزئیاتش و به همین شکلی که اجرا شده مدل کردم از ضخامت دیوار گرفته که تو ارتفاع بالا کم میشه تا بدنه و ساختمان راس و کل چیزای که داره.اطلاعات کاملی هم دارم از ابعاد و اندهزه گرفته تا نقشه ای کد برج.

خوب بریم سراغ شیدر و رندر

در مورد شیدر پردازی بگم که و فقط از دو تا شیدر بتن و شیشه تو کل کار استفاده کردی شیه بد نیست و بتن خوب نشده شیدر های طلایی ساختمان راس رو هم که نزدی!

بهتر بدنه بتنی رو آنرپ کنی تایل تکسچر بتن خیلی خیلی به چشم میاد یا از یه تکسچر بهتر استفاده کن.

اینا رو گفتم که کارت رو بهتر کنی چوت تا اینجا رو خوب رفتی یسری تغییرات میخواد که کارت رو عالی کنه.

یادش بخیر چند سال پیش که کسی نمیتونست بره اون بالا من هر چند وقت یکبار میرفتم و تهران آلوده و مملو از آلودگی رو از اون بالا نضاره گره میشدم راجب این برج کلی حرف و خاطره دارم که اگه بخوام بگم یه کتاب میشه ولی خوب یه خلاصه ازش گفتم.این برج توسط دکتر محمد رضا حافظی و تیمش طراحی شد و توسط شرکت یادمان سازه که وابسته به شهرداری تهران هست اجرا شده هتل 5 ستاره اش که اجرا نشد ولی خوب شد که این سالن همایش ش اجرا شد کنسرت های خوبی توش اجرا میشه.دو تا ساختمان مرکز تجارت جهانی هم قرار بود ساخه بشه کهبه شکل حرف انگلیسی e ناقص بود ولی خوب اجرا نشده چنی پیش هم فاز دوم برج میلاد به مسابقه گذاشته شد که طرح زاها هدید این معمار عراقی اول شد ولی خوب اینا گروه خونیشون به این نوع طرح ها نمیخوره اونو کنار گذاشتن و قرار که طرح دوم اجرا بشه قرارررررره

برای ساخت همین برج چیزی حدود 15 سال زمان برد این در حالی هست که تو سال 1976 تو تورنتور کاندا بلترین برج مخابراتی تلویزیونی جان با ارتفاع 553.3 رو تو 3 سال ساختن این برج خودمون تو برج های مخابراتی چهارم هست تو جهان البته ساختمان راس اون بزگترین هست دومی مسکو 500 متری بوئ سوی شانگهای با 460 و میلاد خودمن که تنگ بیمارستان میلاد و سازمان انتقال خون هست با 435 متر چهارم.

کسی خواست در حد وقت و حوصله ام بهش کمک میکنم و اطلاعات میدم.

سلام بهزاد مرسی از توضیحات کاملت :rose:
راستش از روی عکس مدل کردم . نقشه نداشتم . بی ایراد نیست طبیعیه اندازه ها درست نباشن .

خیلی قشنگ شده
ای کاش یه رندر شب هم می گرفتید
خسته نباشید:rose:

سلام .
ممنون به پای کارهای شما که نمیرسه .
وقت شد چشم رندر شبم میگیرم .

hamed.f

Well-Known Member
سلام احسان جان
کار قشنگی شده،مخصوصاً نسبت به زمانی که گذاشتی،خيلی خوبه
يه نکته هم من بگم خدمتت...
اگه دوباره خواستی رندر کنی اين تايل تکسچر رو که مشخص کردم رو حل کن

پیوست ها

• Milad Tower_Render01.jpg
    Milad Tower_Render01.jpg
    296.2 کیلوبایت · بازدیدها: 11

emad04

Well-Known Member
سلام احسان جان
کاره خیلی عالی هست نسبت به تایمی که براش وقت گذاشتی . خصوصآ مدلینگش
فقط احساس می کنم جزییات مدل توی رندر ها خودشونو نشون نمی دن
خسته نباشی

سلام سرباز
امیدوارم خدمتو به خوبی تموم کنی ما که نرفتیم ولی انقدر خاطره از خدمت رفته ها شنیدم که :green:
کاملش کنی حتما خیلی خوب میشه سعی کن یک کار آبرومندانه و جهانی بزنی پرچمو ببری بالا و تو شهر خودتون بیفتی :rose:

javadgonbadi

Well-Known Member
سلام آقا احسان

من که حال کردم اگه بشه می خوایم با چند تا بچه ها رو برج قابوس گنبد کار کنیم اگه کسی خواست کمک کنه می تونه یه پیام به من بده کار قشنگی شده

abbasi_0912

Active Member
سلام احسان جان کار خوبی شده
اگر وقت کردی رندر شب بگیر
با اجازت کار رو توی نگه میدارم
موفق باشی:rose:

E-power

کاربر متخصص
سلام . مرسی از همتون : حامد , سالار ، عماد ، سعید ، جواد ، عباسی :rose:
.
عذرخواهی میکنم بابت اینکه فرصت ادیت کار پیش نیومد و نتیجه ی کار هم زیاد رضایت بخش نبود .
.
من فردا اعزامم . یکی دوماهی نیستم . فعلا با اجازه همتون .
موفق باشید :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا