قالب mcqueen studio

airbos

کاربر متخصص بخش مدلسازی
سلام
خوب امروز وقت شد و یه چند ساعتی نشستم پای رندر که نتیجه این شد امیدوارم خوشتون بیاد
نرم افزار کار شده 3dmax2012 and ps5 and color efex
ان شا الله یه دو تا رندر دیگم از نماهای دیگه می گیرم
موفق باشید:rose:

پیوست ها

• mcqueen 1.jpg
    mcqueen 1.jpg
    624 کیلوبایت · بازدیدها: 39
  • mcquueen2.jpg
    mcquueen2.jpg
    530.9 کیلوبایت · بازدیدها: 24
آخرین ویرایش:

madmaster_3d

Well-Known Member
به به . همه چیز عالیه. فقط همین دوربین روکمی باید کجش کنی.و یکمی هم بره بالا که از بالا به پایین باشه. یک عکسی چیزی از استودیوت هم بزار. مرسی

aroen

Well-Known Member
سلام خسته نباشین
شما خودت استادی ولی به نظرم رندر و استدیو اصلا خوب نشده، نه رنگ ماشین طبیعی شده نه رفلکتا مشخصه نه شیشه. نویز هم داره
نمیدونم چرا نظر من و مد مستر یه کوچولو فرق دارن با هم؟:lol:

airbos

کاربر متخصص بخش مدلسازی
سلام

به به . همه چیز عالیه. فقط همین دوربین روکمی باید کجش کنی.و یکمی هم بره بالا که از بالا به پایین باشه. یک عکسی چیزی از استودیوت هم بزار. مرسی
ممنون علی جان لطف داری.چشم کامل که شد عکس می زارم:rose:

سلام خسته نباشین
شما خودت استادی ولی به نظرم رندر و استدیو اصلا خوب نشده، نه رنگ ماشین طبیعی شده نه رفلکتا مشخصه نه شیشه. نویز هم داره
مرسی دوست من. ما شاگردتیم
باهات موافقم
نویز تو پست پرو بوجود اومد شاید همون زیاده روی تو پست ،رنگ ماشین رو هم خراب کرده.شیشه هم یه ذره موج داره ان شا الله تو رندرای بعدی رفع می شه.
ممنون از نقدت

madmaster_3d

Well-Known Member
سلام خسته نباشین
الان که بیشتر دقت کردم دیدم راست میگی ولی کلا از استودیوش خوشم میاد.

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
کار فانتزی و قشنگی شده، اینجور کارا توی پیکسار طرفدار داره چون اونا کار طبیعی نمیخوان. فقط همون دوربین بد جاییه اگرنه همه چی خوبه اگر نخوایم تیز بشیم.*

Mehran coyote

Well-Known Member
مدل کارو که قبلا گفتم محشره
رندر هم عالیه عباس جون
خیلی خوشگل شده
حالت کارتونی فانتزی به خودش گرفته من که خعلی خوشم امده :rose:
انرپ کردی؟

airbos

کاربر متخصص بخش مدلسازی
کار فانتزی و قشنگی شده، اینجور کارا توی پیکسار طرفدار داره چون اونا کار طبیعی نمیخوان. فقط همون دوربین بد جاییه اگرنه همه چی خوبه اگر نخوایم تیز بشیم.*

سلام
مرسی شما لطف دارین:rose:

مدل کارو که قبلا گفتم محشره
رندر هم عالیه عباس جون
خیلی خوشگل شده
حالت کارتونی فانتزی به خودش گرفته من که خعلی خوشم امده :rose:
انرپ کردی؟
سلام
ممنون مهران جان
بله مدل آنرپ شده و تکسچرها تو فوتوشاپ ساخته شده
خوشحالم که خوشت اومد:rose:

Mandana

Active Member
دورش یکم شارپ شده و رنجه ...ولی بر عکس دوستان از رنگش خعلی خوشم اومدش.به نظر منکه خعلی خوبه
موفق بباشی همیشه:rose:

airbos

کاربر متخصص بخش مدلسازی
دورش یکم شارپ شده و رنجه ...ولی بر عکس دوستان از رنگش خعلی خوشم اومدش.به نظر منکه خعلی خوبه
موفق بباشی همیشه:rose:

مرسی از لطف شما.درسته زیادی شارپ شده
شما هم موفق باشی:rose:

یه رندر دیگم گرفتم دیروز ولی چون زیاد درخشنده ش دیروز نزاشتم و لی امروز می زارم تا از این نما هم دیده بشه:rose:

فایل استودیو رو هم آپ کردم شاید واسه کسی مفید واقع بشه

پیوست ها

• mcqueen 1.jpg
    mcqueen 1.jpg
    624 کیلوبایت · بازدیدها: 2
  • studio.rar
    22.6 کیلوبایت · بازدیدها: 8

hamed.f

Well-Known Member
يه بويی از اين تاپيک می ياد !!!! مثل اينکه بوی تاپ گالری می ياد:green:
من که رندر های قبلی ها رو نديده بودم ولی اين رندر های جديدت فوق العادست:neutral:
خيلی وقته که نگفتم...پيشنهاد برای تاپ گالری:rose:

max vray

کاربر VIP
ووووووووووی چه کار هلویییییییییی واسه ماها که مدلینگ بلد نیستیم تو ممنوعیییییییی:green:
ووووووووووی چه رنگ و رویییییی کار انقدر دلچسبه که متوجه نمیشم چیچی میگویییییی:green:
عباس جان خیلی جذاب شده چون کارت فانتزیه رندرت هم باید فانتزی میشده که شده و بنظر من عالیه.
موفق باشی

airbos

کاربر متخصص بخش مدلسازی
اون رندرا چرا برداشتییییییییی؟
این یکی خیلی خوب شده

تاپ گالری :rose:
مرسی از توجه دوبارت مهران جان:rose:

يه بويی از اين تاپيک می ياد !!!! مثل اينکه بوی تاپ گالری می ياد:green:
من که رندر های قبلی ها رو نديده بودم ولی اين رندر های جديدت فوق العادست:neutral:
خيلی وقته که نگفتم...پيشنهاد برای تاپ گالری:rose:
ممنون حامد جان لطف داری:rose:

ووووووووووی چه کار هلویییییییییی واسه ماها که مدلینگ بلد نیستیم تو ممنوعیییییییی:green:
ووووووووووی چه رنگ و رویییییی کار انقدر دلچسبه که متوجه نمیشم چیچی میگویییییی:green:
عباس جان خیلی جذاب شده چون کارت فانتزیه رندرت هم باید فانتزی میشده که شده و بنظر من عالیه.
موفق باشی
بی خیال شما خودت استادی.
مرسی:rose:

هم مدل هم رندر خوبه . . .
اگه کادرش اینقدر بسته نبود بهتر بود
در کل عالی
مرسی علی جان.درسته یه ذره زیاد نزدیکه.:rose:

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
خیلی عالی شده عباس..اصلا مگه میشه تو چیزی بسازی بد بشه؟
4628.gif

.
فقط بنظرم رندر دوم کادر رو خیلی بستی..یکم کادر رو بازتر کن که بقلای ماشین از کادر فاصله داشته باشه..من ظهر کارتو دیدم یه عادیت دارم همیشه کارایی که خوشم میاد برا خودم پست پروداکت میکنم ماله تو رم کردم..
خیلی خوب شد..یکم بیشتر رو پستش کار کن...تو کالر افکت از گزینه بایپس یه همچین چیزایی گزینه 4 5 هست استفاده کن عالی میشه..

airbos

کاربر متخصص بخش مدلسازی
خیلی عالی شده عباس..اصلا مگه میشه تو چیزی بسازی بد بشه؟
4628.gif

.
فقط بنظرم رندر دوم کادر رو خیلی بستی..یکم کادر رو بازتر کن که بقلای ماشین از کادر فاصله داشته باشه..من ظهر کارتو دیدم یه عادیت دارم همیشه کارایی که خوشم میاد برا خودم پست پروداکت میکنم ماله تو رم کردم..
خیلی خوب شد..یکم بیشتر رو پستش کار کن...تو کالر افکت از گزینه بایپس یه همچین چیزایی گزینه 4 5 هست استفاده کن عالی میشه..
سلام
مرسی مجید جون ما هر چی داری از شما و دوستان داریم.درسته باید کادر بازتر می گرفتم زیادی ماشین تو چشمه.باید رو پست بیشتر کار کنم هنوز خیلی خامم
ای ول بی خود نیست پست هات بی نقصه.البته تو هم زمینه ها کارت بی نقصه بی تعارف
موفق باشی:rose:

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
این رندره خیلی قشنگ تر شد، آفرین. اگر یه محیط قشنگ داشت باب تاپ گالری میشد*

h.khafan

Active Member
واقعا عالی شده...تبریک میگیم خیلی کیف کردم...فقط شیشه خیلی گلوسینس داره...بدنه هم اگر کمی براقتر میشد دیگه عای بود :rose:

پ.ن:
من نمیدونم چرا هر وقت این کاراکترو میبینم فک میکنم چراغاش چشماشه! اما شیشه جلو چشمشه! پس چرا دهنش رو گلگیره ؟! اگه کاپوت میشد دهن بیشتر به چشمه روی شیشه میخورد !

موفق باشی

airbos

کاربر متخصص بخش مدلسازی
این رندره خیلی قشنگ تر شد، آفرین. اگر یه محیط قشنگ داشت باب تاپ گالری میشد*
مرسی:rose:

واقعا عالی شده...تبریک میگیم خیلی کیف کردم...فقط شیشه خیلی گلوسینس داره...بدنه هم اگر کمی براقتر میشد دیگه عای بود :rose:

پ.ن:
من نمیدونم چرا هر وقت این کاراکترو میبینم فک میکنم چراغاش چشماشه! اما شیشه جلو چشمشه! پس چرا دهنش رو گلگیره ؟! اگه کاپوت میشد دهن بیشتر به چشمه روی شیشه میخورد !

موفق باشی
مرسی حامد جان لطف داری. خوشحالم که خوشت اومد.
آره اونجوریم جالب می شد
شما هم موفق باشی:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا