قالب mcqueen studio

h.khafan

Active Member
ایراهایی گفتم بابت طراح شخصیت اصلیه کار بود ها منظور کار شما نبود...

موفق باشی

madmaster_3d

Well-Known Member
عباس ایر باس جون مرسی. چه اسم طولانی شد. اولش گفتم یا قمر بنی هاشم 22 مگه :lol:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
کاچا کاچا!! خیلی خوب شده.
مدلسازی که واقعا خوب شده.ظرافت کامل رو داره.البیته یه وایر بزاری بهتر میشه نظر داد.اما در کل معلومه مدل خوبی شده.
اما بحث اصلی کارت شیدرسازی...
شیدرسازیت خوب شده.اما ویو پائین فقط قشنگ شده.ویو که از بالا هست خوب نشده.شاید به خاطر اینه که زیادی تند شده رنگ هاش.یه خورده قرمزش به جیگری و تیره تر بشه بهتر میشه.
رفلکت هاش طوری شده که انگار پلاستیک هست و فلز نیست.اما خود کاراکتر اصلی ببینی فلز باهات حرف میزنه.
تکسچر و آنرپ که نمره 20 داره!
یه خورده روش کار کن.کارت پتانسیل تاپ گالری رو داره.
سایت 3d total ازاین جور عکس ها زیاد هست.یه استدیو خوب ببین و کپی بزن.اینقدر کپی بزن تا یاد بگیری.ببین طرف پله های نردبون رو پیموده و کارش تو دنیا تاپ میشه.نمیشه گفت تقلید همیشه بده.آخه علم از روی هوا نمیاد که!

mojtaba 3d

Member
airbos جونه من خیلی قشنگ شده عاشق این ماشینم تازه اصل کار اینجاس که ماله پیکساره.شیدر خیلی توپ شده .یو وی که اصلا هیچی نمیگم.دادا دمت گرم بازم از این کار بکن.موفق و موئید باشی.از عارف عزیز هم به خاطر انتقاد و پیشنهادهای واقعا حرفه ای و عالی که میکنه ممنون هستیم.خدا برامون نگهش داره:rose:

airbos

کاربر متخصص بخش مدلسازی
کاچا کاچا!! خیلی خوب شده.
مدلسازی که واقعا خوب شده.ظرافت کامل رو داره.البیته یه وایر بزاری بهتر میشه نظر داد.اما در کل معلومه مدل خوبی شده.
اما بحث اصلی کارت شیدرسازی...
شیدرسازیت خوب شده.اما ویو پائین فقط قشنگ شده.ویو که از بالا هست خوب نشده.شاید به خاطر اینه که زیادی تند شده رنگ هاش.یه خورده قرمزش به جیگری و تیره تر بشه بهتر میشه.
رفلکت هاش طوری شده که انگار پلاستیک هست و فلز نیست.اما خود کاراکتر اصلی ببینی فلز باهات حرف میزنه.
تکسچر و آنرپ که نمره 20 داره!
یه خورده روش کار کن.کارت پتانسیل تاپ گالری رو داره.
سایت 3d total ازاین جور عکس ها زیاد هست.یه استدیو خوب ببین و کپی بزن.اینقدر کپی بزن تا یاد بگیری.ببین طرف پله های نردبون رو پیموده و کارش تو دنیا تاپ میشه.نمیشه گفت تقلید همیشه بده.آخه علم از روی هوا نمیاد که!
سلام
مرسی از نقد خوبت عارف جان
راستش شیدر هر دو یکی بود و تنها مقدار پست پروداکشنشون بود که با هم فرق داشت.
یه سری گفتن ازنمای پایین خوب نشده شیدرش منم اونجوری زدم.
نمای بالا با پایین فقط تفاوتشون تو نورپردازیست
شایدم یکی از دلایلی که می گی به فلز نمی خوره این باشه که نوری که روی ماشین افتاده زیادی نرمه
اینم از وایر خدمت شما
در حال حاضر تو مسابقات هفتگیم اما اگر وقت شد یه رندر دیگه می زنم
موفق باشی:rose:

airbos جونه من خیلی قشنگ شده عاشق این ماشینم تازه اصل کار اینجاس که ماله پیکساره.شیدر خیلی توپ شده .یو وی که اصلا هیچی نمیگم.دادا دمت گرم بازم از این کار بکن.موفق و موئید باشی.از عارف عزیز هم به خاطر انتقاد و پیشنهادهای واقعا حرفه ای و عالی که میکنه ممنون هستیم.خدا برامون نگهش داره:rose:

سلام
مرسی دوست عزیز لطف داری
شما هم موفق باشی:rose:

پیوست ها

• hgj.jpg
    hgj.jpg
    245.7 کیلوبایت · بازدیدها: 5
آخرین ویرایش:

ali_max3

New Member
سلام .
خیلی زیباست . فقط با رندر نمای بالا نتونستم ارتباط برقرار کنم ولی رندر پایین خیلی خوبه .
تبریک می گم .

koorosh_kh

باحالترین کاربر
سلام عباس جان :rose:
خیلی خوب شده
رفلکت ها هم فانتزی و خوب در اومده
خدا قوت

airbos

کاربر متخصص بخش مدلسازی
سلام .
خیلی زیباست . فقط با رندر نمای بالا نتونستم ارتباط برقرار کنم ولی رندر پایین خیلی خوبه .
تبریک می گم .
ممنون دوست عزیز:rose:
سلام عباس جان :rose:
خیلی خوب شده
رفلکت ها هم فانتزی و خوب در اومده
خدا قوت
سلام
خیلی ممنون کوروش جان.:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا