Mazda Rx8 اسباب بازی

amin2001

Active Member
سلام
این ماشین برای چند ماه پیش هستش
میخواستم ماشین واقعی نباشه
اسباب بازی تو نظرم بود :lol:

ُSoftware : 3Dsmax 9 , photoshop , Vray 1.5

پیوست ها

• Rx8 ToyCar.jpg
    Rx8 ToyCar.jpg
    51.7 کیلوبایت · بازدیدها: 21
آخرین ویرایش:

SADES

New Member
سلام . خسته نباشی . مدلینگت خوبه ولی باید رو متریال هات بیشتر کار میکردی . لاستیک ها به زمین نچسپیده و وقتی هم که به زمین چسپید ، تازه باید لاستیک رو هم کمی دفرم کنی تا به خوبی بتونی وزن ماشین رو خوب نشون بدی . لاستیکها رو تیره تر کن . برای اتعکاسهات عکس بزار و رنگ کرم رینگهاتو با سیاه کردن رنگ متریالش طبیعی تر کن . موفق باشی ، منتظر کارهای بدی شما هستیم . :)

amin2001

Active Member
سلام . خسته نباشی . مدلینگت خوبه ولی باید رو متریال هات بیشتر کار میکردی . لاستیک ها به زمین نچسپیده و وقتی هم که به زمین چسپید ، تازه باید لاستیک رو هم کمی دفرم کنی تا به خوبی بتونی وزن ماشین رو خوب نشون بدی . لاستیکها رو تیره تر کن . برای اتعکاسهات عکس بزار و رنگ کرم رینگهاتو با سیاه کردن رنگ متریالش طبیعی تر کن . موفق باشی ، منتظر کارهای بدی شما هستیم . :)

سلام
ممنون از نکات
این ماشین ماله 8 ماهه پیشه

سلام . مدلینگت خوبه .
اما

این یه مقدار غیر منطقی به نظر میرسه .
موفق باشی.

ممنون
آره ولی خواب سعی کردم اسباب بازی بشه که نشد :shock:

pythoN

Active Member
آره ولی خواب سعی کردم اسباب بازی بشه که نشد

بزار بهت ایده بدم . :D
فرض کن این رو ، روی یه میز میزاشتی که روی میز یه گلدونه و کنار این ماشین هم یه وسیله دیگه هست که مشخص کنه اسباب بازیه ( مثلا یه توپ تنیس ، با به خط کش ) . مثله ی مهم بعدی هم متریال موضوع هستش . همین . دیگه هم لازم نیست که بنویسی اسباب بازیه کاملا مشخصه . :cool:
موفق باشی . :wink:

آخرین ویرایش:

hellboy3d

Member
سلام
جالب اما محیط که اسباب بازی بودنش رو مشخص می کبه و متریال که باید خیل ساده باشه وپلاستیک بنظر بیاد

amin2001

Active Member
بزار بهت ایده بدم . :D
فرض کن این رو ، روی یه میز میزاشتی که روی میز یه گلدونه و کنار این ماشین هم یه وسیله دیگه هست که مشخص کنه اسباب بازیه ( مثلا یه توپ تنیس ، با به خط کش ) . مثله ی مهم بعدی هم متریال موضوع هستش . همین . دیگه هم لازم نیست که بنویسی اسباب بازیه کاملا مشخصه . :cool:
موفق باشی . :wink:

ممنون
اگر وقت کنم حتمآ درستش میکنم
بازم ممنون

سلام
جالب اما محیط که اسباب بازی بودنش رو مشخص می کبه و متریال که باید خیل ساده باشه وپلاستیک بنظر بیاد

ممنون
شما کاملآ درست میگی :shock:

جدیدترین ارسال ها

بالا