برام من عجیبه. تو مقایسه ای هم که گذاشتن real flow از Naiad برده بود تو سرعت simulate ، حتی 1000 ذره هم بیشتر از Naiad براش گذاشته بودن ولی real flow خیلی زود تر simulat کرده بود حالا عجیبیش اینجاست که پروژه های بزرگی مثل َAvatar ، هری پاتر، نارنیا، A team اون هم انفجارهاش نه شبیه سازی آب رو با این پروژه کا کردن. استودیو های بزرگی هم مثل Weta و industrial light & magic هم باهاش کار کردن. خودم چند تا تصویر از U tube دانلود کردم ولی زیاد از انفجارایی که ساخته بودن خوشم نیومد ولی توی A team خوب ازش استفاده کردن. مشکلاتش مه غلیظ بودن بیش از حد و پیچش بد و حالت قارچی بعد انفجار و سرعت اولیه انفجار بود که توی A team مشکلی تو غلظت و پیچش و حالت قارچی رو نداشت ولی باز اون سرعت اولیه انفجار رو نداشت.
تو خود مایا هم fluid مشکلی نه تو غلظ داره نه پیچش یا همون turbulence ، ولی کلا fluid مایا سیستمش با fluid های دیگه فرق داره. مثلا سیستم shading ـش که خیلی خوبه ولی یه سری چیزاش زیادی دستیه و یه مقدار کار رو سخت میکنه. حتی شروع انفجار هم خیلی خوب میتونی توش ایجاد کنی.
مثلا تو آموزشی های اول الن مک کی برای Fume FX از سیستمی استفاده میکرد که شروع انفجار اروم و مصنوعی شروع میشد حتی simple های خود fume هم به همین صورت بود. من خودم بعدا برای شدت شروع انفجار از particle استفاده کردم که تند و سریع انجام بشه که جالب اینجاس تو آموزشی های بعدی الن مک کی از این روش استفاده کرد
البت باید دید توی نور پردازی و انعکاس و scatter کردن نور محیط درون خودش چی کار میکنه. چون مثلا Fume FX که فقط با Final Render رندر میشه من با سیستم که جلوه رو بستیم نتونستم یه فریم هم با GI ازش رندر بگیرم انققققققدر سنگین بود.
اگه میخوای مایات درست کنی بهتر فعلا با real flow کار کنی چون با این تستی که من دیدم هم سریع تره و آموزشی هاش بیشتره هم آموزشی های simulate شبکه موجوده. ولی Naiad آموزشی های زیادی نداره. یعنی فعلا با این شروع کن تا ساپورت بیشتری داشته باشی. من خودم
Naiad رو گذاشتم دانلود تا خوب باهاش ور برم چون
خیلی ازش خوشم امد. اگه ته توش رو در اوردم بهت میگم.
باید تستش کنم حتما. این همه حرف هم که زدم برای این بود که گفتم شاید به درد کسی بخوره.